Skutečná bomba o USA! Co Schapiro žádal, Palata v Mf DNES popsal!

 

Mírové vozidlo
Mírové vozidlo

Tupá, nebo prodejná polská vláda? Jsou Palata, Applebaumová, Karas  a další ve službách USA, aby zmanipulovali občany? Prodávají své státy za špinavý peníz? Co dělal Babiš v USA? Předal Babiš objednávky na zbraně?

 

 

Jaký byl pravý účel masakrů na Ukrajině a vystrašení občanů, na které první nastartovali naivní a s prominutím tupí Poláci?

To by mělo vědět co nejvíc lidí - není to  konspirace! 

 

Šílené dluhy a prodej zbraní do válečných zón! A dennodenní masáže známé u nás od Karasů, Palatů a dalších! Zločin zločinců: Schapiro se netajil, přímo prezidenta Zemana nutí včetně vlády, aby nakupovali americké zbraně. Majdan a chudáci Ukrajinci byl základ paniky a hrůz, aby šly na odbyt, jinak se USA zhroutí!

 

Že Palata  prozradil muselo  jednou přijít! Už se to valí jak lavina! Poláci nákupy od USA utajit nemohli!

 

Chtělo to trpělivě vyčkávat, až se sami prozradí, co vlastně zamýšleli. A pokud ještě nyní někdo pochybuje, důkaz nad důkazy dal sám Palata. A pokud ještě někdo pochybuje o Karasech, zpravodajství Čt24, Palatech a amerických novinářkách jako je Applebaumová, zde máte fakta.

Prodej amerických zbraní se rozjíždí v obrovském množství a Evropa se připravuje na válku! Co dělají naše tajné služby? Jsou ve službách CIA a FBI? Takže tomuto se snažila zabránit kancléřka Merkelová?

Má Babiš jako ministr financí zpracovat objednávky zbraní také?

A nyní pozorně čtěte, nemá už cenu nic dalšího dodávat!

Dnešní 21. dubna 2015 Mf DNES  

 

Vraťme se důsledně k článku, který je pravdivý. V něm se píše, že Polsko mohutně zbrojí, příští rok už dává 2% na nové zbraně. Na americké zbraně! Ale toto nemohlo začít dnes, když rozpočet se dělá rok dopředu!  A opět to je důkaz jednoznačný a nezpochybnitelný, že nejdříve začalo na příkaz USA šíleně zbrojit Polsko a následně Rusko reágovalo přesunutím (dokonce dnes přesouvá a Palata to potvrzuje, takže kdo začal je jasné ) přes Litvu raketové zbraně! A šílené zbrojení Poláci avizovali už před dvěma léty. Dnes tak činí!

„V příštích několika týdnech rozhodneme o dodavateli systému,“ prohlásil náměstek polského ministra obrany Czeslaw Mroczek, který zodpovídá za modernizační projekty polské armády. Ministerstvo bude mít podle něj v ruce už detailní expertní doporučení. O obří zbrojní kontrakt v odhadované hodnotě až 5 miliard dolarů (zhruba 129 miliard korun, tedy téměř tři roční rozpočty české armády) se uchází americká společnost Raytheon...

Od Spojených států nyní koupili za půl miliardy dolarů pro své stíhačky čtyřicet moderních střel s plochou dráhou letu, schopných přesně zasáhnout pozemní cíle na více než 370 kilometrů. Střely AGM-158 JASSM (Joint Air-to-Surface Standoff Missile)

 


„V příštích několika týdnech rozhodneme o dodavateli systému,“ prohlásil náměstek polského ministra obrany Czeslaw Mroczek, který zodpovídá za modernizační projekty polské armády.

Ministerstvo bude mít podle něj v ruce už detailní expertní doporučení. O obří zbrojní kontrakt v odhadované hodnotě až 5 miliard dolarů (zhruba 129 miliard korun, tedy téměř tři roční rozpočty české armády) se ucházejí dva hlavní zájemci. Americká společnost Raytheon

Zdroj: http://zpravy.idnes.cz/polsko-budu-protiraketovou-obranu-duo-/zpr_nato.aspx?c=A150311_141026_zpr_nato_inc

Pravda vychází najevo, ale že to zrovna napíše Palata? Začíná se bát také, nebo ho donutilo to, že je to zveřejněno všude a nic jiného mu nezbývalo?  Takto to totiž začalo v Sýrii, Iráku, Lybii...

A dříve napsané podezření sílí:

Komentáře

*
*
Překročil(a) jsi maximální délku komentáře o 0 znaků.
*  captcha
Zeolit
před 2 roky

Také v mediálním mainstreamu se najdou „disidenti“. Mezi ně občas patří svými sloupky v Deníku Ivan Hoffman:

„Běženci jsou vedlejším produktem agresivní expanzivní politiky, proto by neškodilo, kdyby agendu záchrany lidských životů, kterou zrovna dnes mají na programu ministři zahraničí zemí Evropské unie, řešili souběžně s agendou vojenskou. Je zjevné, že k nám uprchlíci přicházejí ze zemí, kam prodáváme a dodáváme zbraně, anebo které bombardujeme. Bylo by tedy přirozené, kdyby o běžence pečovalo NATO, anebo ti, kdo si ho na války v Libyí či Iráku objednali. Běžence není správné nechat na holičkách. Pomáhat by jim ale měli především ti, kdo mohou za jejich utrpení.“

http://protiproud.parlamentnilisty.cz/po...

 

PAŘÁT dnes   Přidejte si nás na Facebooku

 

 

Komodity a deriváty ze stránek Kurzy.cz

 

Zlato - graf ceny

 

RUB/CZK - graf kurzu
Kurzy měn ze stránek Kurzy.cz

Poslední komentáře

  • Ten, co to cáluje:

    A před měsícem mexickej červotoč?

  • Petr:

    Klídek a hadr na čelo - nějaký exot ho...

  • n:

    Vzali nám předsedu nebo nevzali.... https://www.nov...

  • *antibuzna*:

    Samozřejmě, že volby budou. Hnutí ANO...

  • n:

    Stačí si poslechnout poslední vysilání...