Svět pomáhá Nepálu: potraviny, léky, záchranné čety, USA střely Patriot...

 

 AGM-158 JASSM
AGM-158 JASSM

 

Už po kolikáté si můžeme všimnout, že i USA velice štědře pomáhají zemím, kde jsou války, zemětřesení, prostě katastrofy řízené i neřízené jakéhokoliv druhu.

 

 

Jenomže svět a USA mají malinko jiný pohled na zoufalé lidi, kteří nemají jídlo, vodu, pokrývky..

A tak si můžeme všimnout, že se tyto prostředky celý svět v malé i větší míře pokouší dopravit na místo určení. Bez rozdílu vlád prostě to tak funguje. USA vždy také přislíbí, ať už je to v Nepálu, Sýrii, Ukrajině, prostě kdekoliv.

Jenomže

zatímco svět tuto pomoc v neurčité míře skutečně provádí, i John Kerry vždy vystoupí z letadla a na schodech vyhodí závratnou sumu... Ale nakonec zjistíme, že tato suma se promění v humanitární bombardování, nebo vojáky a zbraně pro Ukrajinu, vojáky, letadla a zbraně pro syrskou opozici, stejně tak to bylo v Iráku, či některých afrických státech. (Akorát výše sumy se nemění...)

A naše ministerstvo zahraničí je s USA tak loajální, že poníženě za postižené státy poděkuje vládě USA, neboť bez její ochrany  se svět neobejde.

Zkuste dohledat, kde nakonec skutečně USA pomohly obyčejným lidem a kolik stála skutečná hodnota pomoci a hodnota zbraní, tamtéž poslaná!

Komentáře

*
*
Překročil(a) jsi maximální délku komentáře o 0 znaků.
*  captcha
Teerex
před 2 roky

http://www.usaid.gov/

Skalní
před 2 roky

Tak byl instalován již Hitler.Pomalu a jistě lezou na svět lži, které se uplatňovaly proti rusku přesto, že skutečnosti byly známé. Kdo volil fašistu a hlupáka Tuska do EP a jakým právem mluví za celou Evropu? Kdo ho navrhl a načí popud tam byl dosazen? Když to zjistíte, bude vám hodně věcí jasných.

Zeolit
před 2 roky

Co Putin chce?

...Je jasné, že Washington není řízen idioty, bez ohledu na to, co se říká v ruských programech nebo píše na blozích. Spojené státy chápou dokonale situaci, ve které se nachází. Navíc také chápou, že Rusko nemá v plánu je zničit a je skutečně připraveno spolupracovat jako rovný. Jenže kvůli politické a socioekonomické situaci ve Spojených státech je pro ně taková spolupráce nepřijatelná. Ekonomický kolaps a sociální exploze pravděpodobně proběhnou předtím, než Washington (dokonce i za podpory Moskvy a Pekingu) stihne provést nezbytné reformy, obzvláště když vezmeme v úvahu, že EU bude Co muset prodělat reformu ve stejné době také. Navíc politická elita, která se objevila ve Spojených státech v posledních 25 letech, si zvykla na statut vlastníků světa. Oni upřímně nechápou, jak se jim může někdo postavit.

http://www.zvedavec.org/komentare_6432.h...

Anna
před 2 roky

Americká kultura je vulgárně materiální, vystupujíce jedině z pozice síly(game for power ). Naproti tomu slovanská-ruská kultura je nositelem spirituálních hodnot a US nikdy nepochopí co je to morální síla člověka, který brání rodnou zemi. Navíc jsou velkohubí a chvástaví. S takovým přístupem nikdy nepochopí jiné kultury ani kdyby jim Rusko a Čína chtěly pomoci. A jak výše naznačujete, celá ta štvanice na Rusko má jeden jediný cíl- zakrýt problémy co mají doma, americká veřejnost se má soustředit na to jak je zvenčí ohrožuje dnes už kde kdo , aby náhodou nepochopila, že nejvíce ji ohrožuje vlastní vláda. Pokřikují, vyhrožují a pan Putin zatím pracuje

 

PAŘÁT dnes   Přidejte si nás na Facebooku

 

 

Komodity a deriváty ze stránek Kurzy.cz

 

Zlato - graf ceny

 

RUB/CZK - graf kurzu
Kurzy měn ze stránek Kurzy.cz

Poslední komentáře

  • Ten, co to cáluje:

    A před měsícem mexickej červotoč?

  • Petr:

    Klídek a hadr na čelo - nějaký exot ho...

  • n:

    Vzali nám předsedu nebo nevzali.... https://www.nov...

  • *antibuzna*:

    Samozřejmě, že volby budou. Hnutí ANO...

  • n:

    Stačí si poslechnout poslední vysilání...