Těžba z břidlic v USA - další důkaz, proč USA panikaří a vyhrožují!

 

Ani ve zlém snu nemohlo napadnout Mc Caina a prezidenta Obamu, že těžbou z břidlic místo akcelerace USA ekonomiky a umazávání dluhů soběstačností ropy a plynu se stane pravý opak!


Pýcha předchází pád!

Produkce ropy z břidlic měla letos dosáhnout 5,8 barelů denně, ale čísla jsou neuvěřitelná: více než 9 miliónů barelů denně, což dokumentuje rozsah “břidlicové revoluce”. Ale zaslepenost USA administrativy a současně snaha zničit ropu a plyn na druhé části světa včetně zabíjení nevinných lidí dovedly místo uznání pouze pohrdání a odklon slušných lidí od USA.

 

A další negativní data se pro USA jenom hrnou!

Podle nejčerstvějších dat společnosti Baker Hughes poklesl počet aktivních vrtných souprav ve vnitrozemí USA minulý týden na 917, tedy zhruba již na polovinu oproti konci června loňského roku, kdy  pokles ceny odstartoval. Vysoký počet aktivních souprav je přitom nutný pro to, aby se kompenzoval rychlý pokles produkce ropy z vrtů, kde již probíhá těžba. Podle odhadů americké Energetické informační agentury (EIA) přitom již v současnosti hrozí mírný pokles produkce “břidlicové ropy” v hlavních nalezištích (stejné závěry se týkají i května).

A místo vítězného se z USA nese jenom zoufalý ryk! Měly našlápnuto k dobré kondici, ale neurvalou a zločinnou politikou vše prohospodařily! Kde jsou ti američtí nositelé Nobelových cen a hvězdy z Wall Streetu? Zaslepeností v sebe sama odmítali připustit, že zatímco se v USA jásá a žije nad poměry, na druhé straně si vykasali rukávy a tvrdě pracují.

 

USA  se zmohly pouze na zabíjení, provokaci revolucí a zbrojní šílenství. Dnes se to obrací proti nim. Je na lidech USA, aby vypráskali zločinnou garnituru dnešních jestřábů a začali znovu. Jinak je čeká dlouhá cesta do zapomnění!


Rubriky: ~ Štítky: ,

Komentáře

*
*
Překročil(a) jsi maximální délku komentáře o 0 znaků.
*  captcha
Alexander
před 2 roky

Už tomu US ekonomickému krachu moc nevěřím, všichni to léta prorokují a nic se ještě nestalo. Spíše se obávám toho, že vydrží do momentu než nás skutečně zatáhnou - myslím Evropu - do nějaké války. S Ruskem díky páně Putinovu vysokému inteligenčnímu quocientu jim to díky Bohu zatím moc nevyšlo a tak nás ženou do kataklyzmatu na střet s islámem na evropském uzemí. Bereme-li v úvahu, že v západní Evropě již čeká početná pátá kolona islámu a z jihovýchodu se k nám ženou statisíce naštvaných zoufalých Arabů tak jsme de facto díky "geniální politice USA' v kleštích rozzuřeného islámu. A jelikož USA jsou až za Atlantikem a navíc dělají, že se jich to vůbec netýká a ještě nám radí co tady s nimi máme dělat tak je to Evropa v pěkné bryndě. Ti tady usazení a i ti příchozí svoji nenávist obrátí proti nám. Takže nás USA do průšvihu dostanou tak jak tak a když ne s Ruskem, budete bojovat s islámem, my potřebujeme vydělávat - to je jejich poselství. Nikdo mne nepřesvědčí, že tohle USA neplánovaly celá desetiletí...pokud by jim to vyšlo, zbaví se dvou nenáviděných národů - Arabů a Slovanů.

 

PAŘÁT dnes   Přidejte si nás na Facebooku

 

 

Komodity a deriváty ze stránek Kurzy.cz

 

Zlato - graf ceny

 

RUB/CZK - graf kurzu
Kurzy měn ze stránek Kurzy.cz

Poslední komentáře

  • Ten, co to cáluje:

    A před měsícem mexickej červotoč?

  • Petr:

    Klídek a hadr na čelo - nějaký exot ho...

  • n:

    Vzali nám předsedu nebo nevzali.... https://www.nov...

  • *antibuzna*:

    Samozřejmě, že volby budou. Hnutí ANO...

  • n:

    Stačí si poslechnout poslední vysilání...