USA překročily meze mezinárodního ekonomického terorismu

 

A svět by jim měl vyměřit tvrdý a zasloužený trest. Mnozí se v mailech ptají, jak se mohly názory na PAŘÁTU dnes tak změnit. Ukážeme další důkazy zločinů, které mnohé osvětlí.

 

Tabulka šíleného ekonomického hroucení USA vypovídá, že už nejsou dobrá řešení. Jedině špatná a… Šílená. Ta špatná jsou tvrdě a objektivně posoudit rating USA a následně kurz dolaru. Ta šílená jsou válčit, válčit a válčit!

 

Tabulka jasně ukazuje, jaký trend zadlužení USA mají. Prostě jsou dluhem malomocné a nevyléčitelné.

 

 

A nyní se podívejme, jak ratingové agentury dokáží zahýbat kurzem na příkaz vlády USA

Přestože se ruská ekonomika přestala otřásat a kurz se zpevňuje od ledna, ruská centrální banka snížila úroky, americké ratingové společnosti z New Yorku mají příkaz: Rusko musí mít prognózu negativní! 

18:20 17.04.2015

Mezinárodní ratingová agentura Standard & Poor's potvrdila suverénní rating Ruska v cizí měně na spekulativní úrovni BB+, prognóza negativní, praví se ve zprávě S&P. To znamená, že fondy a nadnárodní firmy nesmí podle amerického zákona v Rusku investovat. A protože jsou propojeny navzájem jako plzeňská Škodovka, zasahují do poloviny západního světa.

A zde jsou důkazy, jak se vyvíjel kurz, než podvodně zasáhla S&P!

Takto se kurz vyvíjel tři měsíce - vše ukazuje relativně dobrou kondici Ruska i přes sankce a nízkou cenu ropy a plynu - kurz pravidelně zpevňuje

 

Takto se vyvíjel poslední měsíc až do onoho 16. dubna

A nyní se podívejte, co udělá kurz rublu po vyhlášení ratingu  - negativní - i když dle zadlužení v horní tabulce by měly být potrestány USA!

To, co nyní dělají USA, je neomluvitelné. Ale pokud se podíváme do minulosti, USA takto jednaly se všemi státy a když to nešlo po dobrém, přišly na řadu revoluce, vybíjení civilního obyvatelstva pod záminkou: vezeme vám demokracii. Bohužel se jim dařilo mnoho věcí utajit. Dnes už to dozrálo tak daleko, že ti normální v USA se hrozí, jaký terorismus jestřábi z USA prováděli a začíná se to vyšetřovat.

Komentáře

*
*
Překročil(a) jsi maximální délku komentáře o 0 znaků.
*  captcha
Zeolit
před 2 roky

Chyby v Libyi a Sýrii

Intervence v Libyi byla podle něj chybou, a to z toho důvodu, že Husajn otevřeně říkal, že je naším nepřítelem, kdežto, ač byl Kaddáfí krvavým diktátorem, od roku 2003 spolupracoval se Západem –vzdal se zbraní, pomáhal hledat islamisty. Nebylo třeba na něj proto podle Jocha útočit. Stejně tak ani v Sýrii, kde byl dle Jocha prezident Asad relativně tolerantní vůči náboženským menšinám. Joch dodal, že syrská občanská válka si podle odhadů vyžádala 150–200 tisíc mrtvých. „Za čtyři roky je to více než v Iráku od roku 2003. Situace v Sýrii je mnohem horší než v Iráku. Poté, co zde bylo zabito tolik lidí, nenávist mezi znesvářenými tábory je taková, že pro Sýrii bude nejlepší kanonizace, vnitřní rozdělení země, jako na Balkáně,“ uzavřel.

http://www.parlamentnilisty.cz/zpravy/ka...

 

PAŘÁT dnes   Přidejte si nás na Facebooku

 

 

Komodity a deriváty ze stránek Kurzy.cz

 

Zlato - graf ceny

 

RUB/CZK - graf kurzu
Kurzy měn ze stránek Kurzy.cz

Poslední komentáře

  • Ten, co to cáluje:

    A před měsícem mexickej červotoč?

  • Petr:

    Klídek a hadr na čelo - nějaký exot ho...

  • n:

    Vzali nám předsedu nebo nevzali.... https://www.nov...

  • *antibuzna*:

    Samozřejmě, že volby budou. Hnutí ANO...

  • n:

    Stačí si poslechnout poslední vysilání...