Gérard Depardieu na houpačce propagandy - prchá z Ruska

 

Někdo lže...
Někdo lže...

„To bylo opravdu krátké přátelství s Putinem,“ utahuje si polský deník wPolityce z francouzského herce a komika Gerarda Depardieua, píše ECHO 24... 9. dubna 2015

 

Co tomu předcházelo?

18. prosince 2014    Novinky.cz

„Jsem s vámi,“ řekl po příletu Depardieu Rusům a v narážce na avizovanou čtvrteční tiskovou konferenci prezidenta Putina dodal: „Čekám na odpovědi pana Putina k této mezinárodní situaci, která poškozuje Rusko a bolí i mne. Doufám, že tuto krizi překonáme“.

 

A změna - Depardieu prý opouští Rusko. Má pocit, že tam nepatří

9. dubna 2015 |

Krátký pobyt v Rusku Depardieua údajně usvědčil v tom, že je Francouzem mnohem více, než čekal. Rozhodl se proto opustit svůj byt v ruském Saransku a odletět do Belgie. Někteří už ale spekulují o tom, že herec zemi opustil z čistě finančních důvodů. Hodnota jeho majetku i kvalita života totiž začala prudce klesat.

Rusko bylo hercovou další zastávkou na útěku před vysokými daněmi pro bohaté, které se ve Francii zavádí. Prozatím není jasné, jestli se herec vrátí do belgické vesnice Nechin, kde před lety žil společně s dalšími Francouzi, kteří se brání placení vysokých daní nebo si najde jiný domov.

A lidé reágují:

  • Nějak jsem nepobral, proč se místo do Ruska nepřestěhoval už předtím rovnou do Monte Carla, jako každý normální milionář...

  • Klasický užitečný idi ot


    Spíše se tam ten vychlastaný čuník nevejde :-)
    A takový to byl báječný herec s darem hrát ve filmu a divadle!


    Gerard Retardieu prchá dokud to jde? To jsou mi věci. Najednou je mu Evropa dobrá, tak stavte slavobrány. Ale u mne si to už nevyžehlí.

  • Avatar

    Gérardova láska k Putinovi nepřežila EU embargo to už nebyl žádný život, když na Rusi nesehnal bagety, francouzské sýry ani vína, středomořské ryby ani husí paštiky...

A co na to skutečnost?

Osobní ředitel Depardieua Arno Frille  prohlásil, že herec a podnikatel se ruského občanství vůbec nevzdává, odcestoval v těchto dnech na natáčení do zahraničí.

- Celý den mi kvůli tomu telefonují, jsou to hlouposti, na nic takového Gerard ani trošku nepomýšlí, řekl Frille.

Myslím, že bude velmi překvapen, až se to dozví. Proč by se měl ruského občanství vzdávat? Do Ruska se vrátí koncem dubna. Volně cestuje mezi Ruskem, Belgií, Francií a dalšími zeměmi, a ani jeho pravidelné skandály mu v tom nebrání.

Kde je ta propaganda ať každý domyslí sám...

 

Zpět na komentářeReakce na příspěvek

Zeolit
před 2 roky

Kdy rezignuje Ivo Ištvan?

...Ministerstvo vedené Robertem Pelikánem jednoduše říká, že Ivo Ištván (a samozřejmě soudce, který mu vazbu a další úkony povoloval) se chovali nezákonně a způsobil lidem profesní a společenskou újmu.

Jaké závěry ze svého nezákonného chování Ivo Ištvan vyvodí? Není čas popřemýšlet kvůli nezákonnému jednání o rezignaci? V zákoně o státním zastupitelství, se o kárné odpovědnosti žalobců píše. „Kárným proviněním je zaviněné porušení povinností státního zástupce, zaviněné chování nebo jednání státního zástupce, jímž ohrožuje důvěru v činnost státního zastupitelství nebo v odbornost jeho postupu anebo snižuje vážnost a důstojnost funkce státního zástupce.“ Neohrozil náhodou Ištvanův zásah důvěru v činnost státního zastupitelství?

http://echo24.cz/a/wEKk6/kdy-rezignuje-i...

*
*
Překročil(a) jsi maximální délku komentáře o 0 znaků.
*  captcha
 

PAŘÁT dnes   Přidejte si nás na Facebooku

 

 

Komodity a deriváty ze stránek Kurzy.cz

 

Zlato - graf ceny

 

RUB/CZK - graf kurzu
Kurzy měn ze stránek Kurzy.cz

Poslední komentáře

  • Ten, co to cáluje:

    A před měsícem mexickej červotoč?

  • Petr:

    Klídek a hadr na čelo - nějaký exot ho...

  • n:

    Vzali nám předsedu nebo nevzali.... https://www.nov...

  • *antibuzna*:

    Samozřejmě, že volby budou. Hnutí ANO...

  • n:

    Stačí si poslechnout poslední vysilání...