Americký zločin vynucovaný velvyslanci z USA v Evropě. Co je zač Schapiro?

 

Schapiro go home
Schapiro go home

Když se objevila první obvinění z malých servrů, že začíná být nebezpečné propojení velvyslanců USA, nejvyšších státních zástupců , vyšetřovatelů (vybraných) a vybraných politiků, vypadalo to jako konspirativní teorie na zviditelnění.

 

Mnozí tenkrát nevěřícně kroutili hlavou, že USA, náš spojenec, náš vzor, by nás přece neodposlouchával, nepoškozoval, že by nám nedirigoval jako SSSR a Brežněv, že USA je vzor ctnosti…

 

Rok se sešel s rokem a to, že chodili někteří a některé pro „noty“ na americkou ambasádu, začíná být realitou. Tehdy jsme se ptali: co dělal Ištvan v USA a jaké doporučení dostal včetně ochrany před pádem Nečasovy vlády? Co dělala Bradáčová? Co dělal Bělobrádek tamtéž? Proč musel letět Babiš do USA? Jaké je propojení na Šlachtu a co vlastně dostává tajného Nejvyšší zástupce Zeman na americké ambasádě, aby to veřejnost nevěděla? Jsme vážně tak rasistický a zkorumpovaný stát oproti USA? Je zajímavé, že mezi nejvyšší počet vražd se zařadilo pár zločinců USA u nás! Vážně u nás policisté tak často střílejí do občanů, nebo jsou černoši takoví gauneři a USA to kamuflují? U nás Romy nikdo nestřílí, přesto výhrůžky dávají USA nám a nikoliv my jim! Jak je to možné?

 

Protože se o lidská práva a kriminalitu, natož o korupci vůbec nejedná, ale kamufluje se tím pouze geopolitické znásilňování a změna geopolitické nadřazenosti! Z lidí se snaží masáží udělat "blbečky" po vzoru dřívějších bolševiků. Důkazů už je dost!

 

Kdo skutečně řídí loutkovládu České republiky?

Pozor! V Maďarsku rozjíždí USA další kauzu Ištvana: lex Nečas - Nagyová

Přece nebudeme odkrývat karty uprostřed hry,“ říká Ivo Ištvan

 

Na internetu tisíce lidí pohrdavě říkalo: to by se přece neutajilo, tihle lidi jsou blázni, co nám to chtějí navykládat? To jsou určitě Putinovi „trollové“ či dokonce dostávají za lži miliony rublů…

Dlouho velvyslanec Schapiro zapíral. Ale lež má většinou krátké nohy! A dokonce, když začnete vyhledávat mezi řádky a články, lehce poznáte, kdo je lhář a kdo je poctivý!

Říšský protektor alias lobista a občas velvyslanec Schapiro?

 

A nyní text z Lidových novin, který jasně dokazuje, že za každou špínou stojí velvyslanectví USA v čele s Schapirem a i mainstream podřízenost našich špiček dokládá! A to, co se zapíralo, to, co bylo prohlašováno za "trolling" Putina je najednou jasné!

A že k Schapirovi se chodí na kobereček?

Pane prezidente Zemane, děkujeme, že se musel velvyslanec Schapiro demaskovat!

Komentáře

*
*
Překročil(a) jsi maximální délku komentáře o 0 znaků.
*  captcha
Dr. Anna Marie
před rokem

Z hlediska psychologického rozboru je pan Shapiro velmi nedobrý člověk, lze vidět v jeho prázdných temných vodnatých očích, dále k pozornosti jeho povýšený sebevědomý usměv. Sděluje tím svému okolí, kdo je a co na této Zemi dělá. Není to skutečný diplomat, z hlediska psychologie nezdravě sebevědomý chorobně manipulativní tip ve prospěch jakékoliv moci jíž momentálně slouží. Ale je také zbabělý někde hluboko uvnitř.

Jarmila
před rokem

Píšete to přesně ,když jsem toho člověka viděla poprvé tak jsem se úpně zalekla jeho zlých temných očí,jde z něho strach.Poslali ho k nám aby nás tady rozložil

Ford Prefect
před rokem

Ve skutečnosti létají pro instrukce do Ameriky, aby se tam dozvěděli tajnou informaci. Svět a zejména USA ovládají zlí mimozemšťané a to co dělá ve světě USA vlastně USA nedělá a dělají to ONI. UfONI. Amíci jim při návštěvě prozradí velké tajemství s doporučením, aby se naše země nevzpírala plánům USA .. tedy Ufounů jinak Ufouni přistoupí k plánu B a začnou servírovat lidi v galaktických restauracích s Aldebranskou kukuřicí a olověnou omáčkou. To by neposlechl fakt jen DEBIL ;)

proud
před rokem

A nebo je to vsechno jeste uplne jinak,viz vejprask kterej dostali amici hned po valce v Antarktide a nikde se o tom nemluvi!

Zeolit
před rokem

plukovník Ing. Jan BEROUN

1980 - 1984 - Vysoká škola ekonomická v Praze
1986 - Postgraduální studijní program
2001 - Akademie FBI, Quantico, USA

Profesní kariéra:

1985 - 2002 - Policie ČR
2002 - 2011 - Úřad pro zahraniční styky a informace
2011 - 2014 - Společnost PINKERTON ČR - ředitel a jednatel společnosti
2014 - 2014 - Ministerstvo obrany ČR - poradce ministra obrany
22. října 2014 - ředitel Vojenského zpravodajství

Zeolit
před rokem

Je dobré důležité informace čas od času připomínat. Na Protiproudu jsem článek četl, ale už pozapomněl. Díky za připomenutí.

PROHNILÍ PROTI PROHNILÝM
před rokem

V říjnu 2014 zmíněného Jana Berouna jmenovali ministr obrany Martin Stropnický (ANO) a premiér Bohuslav Sobotka (ČSSD) ředitelem Vojenského zpravodajství, tedy vojenské tajné služby.

Jan Beroun byl přitom nevoják a ředitel české pobočky americké detektivní společnosti Pinkerton Consulting & Investigation...

PROHNILÍ PROTI PROHNILÝM
před rokem

http://protiproud.parlamentnilisty.cz/po...

Podle mnoha indicií je úspěšný pokus o pád vlády součástí širší hry o získání zakázky na dostavbu Temelína a vůbec posílení amerického strategického vlivu v regionu.

„Američané měli zájem především o lidi zabývající se závažnou hospodářskou kriminalitou. První, kdo stáž absolvoval, byl Ivo Ištván, který se přitom touhle problematikou ani nezabýval. Když jsem se ohradila, že jim nabídneme lidi sami, odbyli nás. Poslali mi tehdy dopis, ve kterém stálo, že americký lid si vybral Iva Ištvána,“ popsala už dříve pro časopis Týden spolupráci českých žalobců s Američany bývalá nejvyšší státní zástupkyně Renata Vesecká. „Když jsem to zjistila, oslovila jsem ambasádu s nabídkou státních zástupců, kteří se skutečně korupci věnují. Velvyslanec Graber ale odpověděl, že americký lid si vybral osoby, které tam již chodí,“ vzpomíná bývalá nejvyšší státní zástupkyně Vesecká na stejnou událost v jiném rozhovoru.

Kromě Bradáčové a Ištvána prodělal školení v USA i Pavel Šereda z olomouckého vrchního státního zastupitelství nebo Bradáčové kolegové Adam Bašný (dnes její náměstek) či Vladimír Jan z ústeckého státního zastupitelství.

V amerických diplomatických depeších zveřejněných na WikiLeaks se objevovala jména státních zástupců:
Jaroslav Fenyk - pravidelně docházel na americkou ambasádu s interními materiály, od května 2013 je soudcem a místopředsedou Ústavního soudu
Pavel Zeman - nejvyšší státní zástupce, udržoval s Fenykem styky, jeho mluvčí byla tři roky (do ledna 2014) bývalá zaměstnankyně politické sekce americké ambasády Helena Markusová
Lenka Bradáčová - v té době ústecká státní zástupkyně.

"Těmito jmény by ale výčet nekončil. Ještě bychom mohli promluvit o Karlu Randákovi, Medě Mládkové a Jiřím Pospíšilovi, Alexandru Vondrovi, také o Bohuslavu Sobotkovi a Jiřím Dienstbierovi, o Janu Berounovi a firmě Pinkerton Consulting & Investigation, o firmě American Appraisal, s.r.o. a mnoha dalších," končí článek.

Leon Tuzemák
před rokem

Zajímalo by mě, jestli američtí diplomaté drze zasahují do justice a státních zastupitelství i v jiných zemích východní Evropy, třeba na Slovensku nebo v Bulharsku. A proč je Česko pro Ameriku najednou tak důležité - vždyť úřad velvyslance nebyl obsazen dva roky, od 20. ledna 2009 do 29. prosince 2010.

Juliana
před rokem

Řeknu Vám pro je Česko najednou pro USA tak důležité:
a) V každé zemi svého tzv. zájmu jim CIA dělá průzkumy zda by onu zemi zmákli či ne...tak jim CIA po 50 let dělá výzkumy na Kubě kde je stále poměr pro a proti Fidelovi padesát na padesát takže se raději drželi embarga a nelezli tam. Jejich závěry jsou správné, jsme česko-kanadský pár a na Kubě jsme nějakou dobu pobývali. Kubánci ač chudí jsou stále velmi hrdí .I když jim Fidel nic nedal, z Kuby udělal poprvé v její historii svobodnou zemi. A ted zpět k Česku - vědí, že národ tady nejde s vládou, že jim tleská a klaní se jen vláda kdežto ten zatvrzelý malý slovanský národ si myslí své. Proto nás potřebují ještě zpracovávat ideologicky. Roztleskávačů konvoje je tu dle jejich názoru stále žalostně málo. A z toho vyplývá za
b) Protože jim dáváme tolik zabrat a ne a ne se jim ten národ podvolit hodlají ČR za trest použít jako případné válečné předpolí - přece by si nezničili Německo, Francii apod.

ludy
před 10 měsíci

Dekuji, zajimavy nazor, mam podobnou vizi ze opravdovym obrazem CR je p.Zeman, to ze vlada leze do Shapirovo zadele je zrejme, nic mene narod si mysli neco jineho. Predvoj slovan proti slovanovi asi tezko klapne. Nic mene se snazi nase mysleni usmernit o obrazu velkeho bratra.

Ludy
před 10 měsíci

Slovany opravdu ze srdce nenavidej, hold nejsme uplne hloupy ovce co sezerem kazdou propagandu, nastesti obcas umime i cist a hledat i jine zdroje nez ofiko davno koupene velke spolky viz CT...

Ludy
před 10 měsíci

Ale je videt ze se deje to co ma, polaci a tak nejak cela V4 snad uz dostane rozum a nenecha si nic diktovat zapadem... ale naplneno to bude zrejme az po dalsich volbach i u nas .. doufejme ze uz se nikdo z cechu klanet US srotu nebude

Leon Tuzemák
před rokem

To je jen náhrada jedné korupce a ovlivňování justice jinou, komplexnější a sofistikovanější korupcí ve prospěch USA. :-(

 

PAŘÁT dnes   Přidejte si nás na Facebooku

 

 

Komodity a deriváty ze stránek Kurzy.cz

 

Zlato - graf ceny

 

RUB/CZK - graf kurzu
Kurzy měn ze stránek Kurzy.cz

Poslední komentáře

  • Ten, co to cáluje:

    A před měsícem mexickej červotoč?

  • Petr:

    Klídek a hadr na čelo - nějaký exot ho...

  • n:

    Vzali nám předsedu nebo nevzali.... https://www.nov...

  • *antibuzna*:

    Samozřejmě, že volby budou. Hnutí ANO...

  • n:

    Stačí si poslechnout poslední vysilání...