Propaganda a la USA: s jistotou víme, že Kim zabíjí, když se mu někdo nelíbí

 

Chytrost se přenáší do Evropy
Chytrost se přenáší do Evropy

 

CIA společně s jihokorejskou tajnou službou má jasné a přesvědčivé důkazy: strýc Čang byl popraven za zradu střeleckou četou.

 

Ale je také možné, že ho Kim nechal s dalšími politiky, kteří se vzepřeli režimu, vysvléct a zavřít do klece s vyhladovělými divokými psy, kteří je roztrhali. Nebo možná lvi?

Poslední, koho nechal Kim popravit, je Kim Kjong-hi, jeho vlastní teta.

Nechal ji otrávit. Důvod? Příliš si stěžovala, že diktátor nechal popravit jejího manžela, svého strýce. Hned po ní následoval ministr obrany Hjon Jong-čola, který byl popraven protiletadlovou střelou za to, že usnul. V Severní Koreji je lepší prostě držet jazyk za zuby.

Ty tajné služby jsou skutečně excelentní. Jenom je záhadou pro laika, že odborníci a excelentní tajné služby nedokáží rozpoznat, zda je to popravčí četa, nebo klec se psy, otrava, nebo poprava. Možná to bylo UFO a to se těžko rozpozná. Ale jinak všechno, ale fakt všechno sedí. To těm jihokorejským a americkým tajným službám věřte....

 

Kimova strýce zaživa sežrali psi, napsal deník. Odborníci o ...

zpravy.idnes.cz/cang-song-tcheka-sezrali-psi...-/zahranicni.aspx?c...

Jenom je divné, že všechny zdroje píší: popravě podle deníku dokonce přihlížely špičky komunistického režimu. Pravdivost zprávy nelze ověřit...Zdroj: čtk...


Že jsou to s prominutím kecanice, to čert vem. Ale že to oficiálně říká a píše mainstream a mnoho lidí tomu věří a upřímně se rozčilují, je děs... Lidská blbost je nekonečná...

Komentáře

*
*
Překročil(a) jsi maximální délku komentáře o 0 znaků.
*  captcha
franklin scott
před 10 měsíci
Příspěvek byl smazán administrátorem.
Důvod:

SPAM

Maria Iliana Mendez
před rokem

Ahoj,
Jmenuji se Maria Iliana Mendez ze Španělska a byl jsem hledal úvěr po dobu 3 let, ale selhal mnohokrát a někdy dokonce ztratil moje peníze v tomto procesu, než jsem potkal tuto upřímný společnost (James Harry Loan firma), že jsem se konečně dostal můj půjčku , Bylo to jen o 3% úrokové sazby tak nízko a cenově dostupné s měsíčními splátkami.
Já mám půjčku z tohoto James Harry úvěr firmy a předtím, než mi pan James dal půjčku jsem dal slib, že pokud se mi může dal úvěr budu publikovat a informovat ostatní lidi, kteří potřebují úvěry o své firmě, a to je to, co dělám teď. Chci říct světu, jak mi pan James pomohl s půjčkou.
Chcete-li úvěr, prosím, kontaktujte mě můj soukromý e-mail mariailianamendez@gmail.com pobj a tak jsem se můžete obrátit na pana Jamese přímo, kde budete mít úvěr.
Takže, kontaktujte svůj email: mariailianamendez@gmail.com

Pozorovatel méédií
před rokem

A já Vás kárám. Co to tady rozšiřujete ? Což jste si
nevšimli, že Zdroj: ČTK (Čti Síajej) je OPRAVDU ale
opravdu nedůvěryhodný. Od něj tyto zprávy přetiskují
všechny české presstitutské agentury. Přece se s nimi nechcete srovnávat. Jo a PRÝ.

Zeolit
před rokem

"The Saker" is a pseudonym for a top level American military analyst who lives in Florida, the author of the leading blog covering the Ukraine crisis, The Vineyard of the Saker, which gets an astounding 50,000 page views per day. (August - September 2014). His articles are some of the most popular on Russia Insider.

Zeolit
před rokem

Z prokremelského agenta prorokem:

...Další kola rozhovorů na toto téma jsem vždy vedl jakoby nevšímavě, tu a tam jsem utrousil poznámku: "NEBYLO BY ŠPATNÉ SI O TOM NĚCO PŘEČÍST", přičemž jsem rozslal odkazy na logické důvěryhodné články lidí, kteří se zahraniční politikou zabývají. Reakce byly o poznání lepší - VÝSLEDEK STEJNÝ. Co naplat, zřejmě BUDE LEPŠÍ POČKAT, AŽ SITUACE SAMA VYPLAVÍ, CO JE SKRYTO POD POVRCHEM.

http://virtually.cz/journal/?q=z-prokrem...

 

PAŘÁT dnes   Přidejte si nás na Facebooku

 

 

Komodity a deriváty ze stránek Kurzy.cz

 

Zlato - graf ceny

 

RUB/CZK - graf kurzu
Kurzy měn ze stránek Kurzy.cz

Poslední komentáře

  • Ten, co to cáluje:

    A před měsícem mexickej červotoč?

  • Petr:

    Klídek a hadr na čelo - nějaký exot ho...

  • n:

    Vzali nám předsedu nebo nevzali.... https://www.nov...

  • *antibuzna*:

    Samozřejmě, že volby budou. Hnutí ANO...

  • n:

    Stačí si poslechnout poslední vysilání...