Je větší zrůdnost, než ideologie fašismu, či bolševismu? Je, ten kdo na zvěrstvech profituje!

 

 Málokdo si uvědomuje, že podstatou vítězství nad fašismem a komunismem není krásnější život občanů planety Země, jak by se mohlo zdát, ale neuvěřitelně obrovský profit jedné mocnosti, která na hrůzách a bestiálním běsnění vydělala. 

Asi už nikdo nepochybuje, že Hitler a Stalin, že fašismus a komunismus, že koncetrační tábory, gulagy a mučení..

 

Ale kolik lidí si položilo otázku, zda nad tím neční daleko, neskonale daleko horší zločin - profity z šíleného zabíjení?

Kdo nejvíce vydělal na druhé světové válce? Když v roce 1944 ještě prodávaly USA zbraně nacistickému Německu a pak prodávaly zbraně Sovětskému svazu?

Lze se divit celosvětové nenávisti k této mocnosti, která to už dává poslední dva roky bezostyšně najevo?

To není o nenávisti k americkému lidu!

To je o zrůdné zvrácenosti americké vlády, která ztrácí dluhem půdu pod nohama a jedinou možnou záchranou je stejně jako bylo pro Hitlera: vyvolat celosvětovou válku mimo území USA!

A nejen v České republice stále zaznívá otázka, kde se vzala tak strašná nenávist k USA, kdy ještě relativně nedávno byly hodny obdivu?

Jsme snad bývalí skrytí komunisté?

NE!!

Zopakujme si opět, co se přihodilo. Stručně, velice stručně. Poslední skutečný prezident USA byl Ronald Reagan. Ten společně s Velkou ženou politiky baronkou Thatcherovou dokázal skutečně státnické činy: ekonomicky zaútočili na SSSR, ale v okamžiku, kdy ten šel do kolen, nenechali trpět ruský lid. A Gorbačov se odvděčil: zrušil všechny základny mimo území SSSR, stáhl vojska včetně ČSSR a Reagan na oplátku slíbil, že NATO nerozšíří. Nakonec SSSR daroval okolním státům svobodu.

Toto byla čestná a poctivá "hra", byť ani Reagan či Thatcherová nebyli mezinárodní beránci.

Pak nastoupil neschopný Bush, nechal si Pentagon přerůst přes hlavu a banda zločinců rozjela války po celém světě, že i Stalin s Hitlerem by bledli závistí. Pravda, nebylo to v Evropě, tak to tolik nebolelo. A místo reforem v USA a utažení opasků rozjel šílené války. Jenom v Iráku padlo 650 000 civilistů. Lybie, Sýrie, Jemen, Somálsko, nemá cenu popisovat dál, je to strašné. Vraždy, mučení, humanitární bombardování, lidé zoufale utíkají v lodích a tam se mnoho utopí. Za to vše mohou USA, které současně, jak katastroficky USA narůstal dluh, rozjely opět šílené zbrojení.

Ten dramatický obrat byl kolem roku 2000 a i to byla doba, kdy se náš pohled na USA začal měnit!

Najednou se zapomnělo na sliby Reagan, Thatcherová, Gorbačov! Dnes mají USA už 100 základen po celém světě a především obklíčily Rusko. Nyní už stěhují štáb NATO do Rumunska. A vždy s drzou poznámkou, že se Rusko rozšiřuje! Šílené je, že když někomu přeskočí a vypálí, bude v Evropě masakr, jaký planeta Země nepoznala!

A opět na tom chce profitovat zrůdná politika USA, kdy teroristé z Pentagonu věří, že válkou v Evropě se umaže šílený dluh USA a po masakru sem dodají vše, co bude třeba.

Takže nikoliv změny kabátů, ale naprosto jasné a prokazatelné konání jestřábů z Pentagonu v čele s lidmi, jako je McCain.

P.S. Ale je jasné, že velvyslanec USA Schapiro a všichni, kdo si s ním dělají "selfie" budou tvrdit, že jsme podplacení Putinem...

Zpět na komentářeReakce na příspěvek

Luko
před rokem

Aj keď príliš jednoduché (a jednostranné), tak je to Pravda.
Autor preklenuje príliš veľa udalostí a zjednodušuje, ale znova treba uznať, že v konečnom výsledku a výroku článku má Pravdu.

*
*
Překročil(a) jsi maximální délku komentáře o 0 znaků.
*  captcha
 

PAŘÁT dnes   Přidejte si nás na Facebooku

 

 

Komodity a deriváty ze stránek Kurzy.cz

 

Zlato - graf ceny

 

RUB/CZK - graf kurzu
Kurzy měn ze stránek Kurzy.cz

Poslední komentáře

  • Ten, co to cáluje:

    A před měsícem mexickej červotoč?

  • Petr:

    Klídek a hadr na čelo - nějaký exot ho...

  • n:

    Vzali nám předsedu nebo nevzali.... https://www.nov...

  • *antibuzna*:

    Samozřejmě, že volby budou. Hnutí ANO...

  • n:

    Stačí si poslechnout poslední vysilání...