Tak je svoboda v Rusku, nebo ne? Prý nic nesmějí a pak Lidovky...

 

Bože, ty to vidíš!
Bože, ty to vidíš!

 

Ruští studenti vypískali ideologa Antimajdanu: Zmizte odsud, propagandu tu nechceme, je nadpis v Lidovkách..

 

 Když  Nikolaj Starikov začal pranýřovat prodemokratické protesty na Ukrajině, narazil. „Zmizte odsud!“ vyháněli ho studenti. A do křížku se s ním pustil i přítomný pedagog, jehož pobouřilo zneužití akademické půdy k propagandě.

 

Nezvali jsme vás!

Důkazem je prý dle Lidovky.cz incident, který se minulý týden odehrál v jedné z poslucháren známé moskevské univerzity RGGU (Ruská státní humanitní univerzita). Spoluzakladatel Antimajdanu Nikolaj Starikov v ní vystoupil s ohlášenou přednáškou na téma „osud Ruska“, kterou zahájil promítáním krátkého filmu kritizujícího prodemokratické protesty na Ukrajině a v arabském světě. 

U studentů jeho vystoupení skutečně vzbudilo bouřlivý ohlas, bohužel pro Starikova ne takový, jaký by si patrně býval přál. „Zmizte odsud! My jsme vás sem nezvali!“ překřikovali vysokoškoláci Starikova. Někteří z nich se na přednášku prokremelského aktivisty dokonce dostavili s protestními transparenty v rukách. 

Zdroj: http://www.lidovky.cz/rusti-studenti-vypiskali-ideologa-antimajdanu-zmizte-odsud-propagandu-tu-nechceme-gz6-/zpravy-svet.aspx?c=A150528_142607_ln_zahranici_msl#utm_source=rss&utm_medium=feed&utm_campaign=ln_zahranici&utm_content=main

Divné: v Rusku je totalita,

 lidé se bojí promluvit, Putin je trestá, zavírá a střílí a tady si klidně vyhodí významné proruské politiky. Demokracie, jaká není ani u nás. Dovolil by si někdo vyrazit knížete pána, alias knížete Schwarzenbergra?  Něco tady nehraje, jako by někdo lhal.... Tak smí, nebo se nesmí v Rusku kritizovat? 

A kdože za tímto článkem stojí?

No naše "stará nová známá" e-mail: magdalena.slezakova@lidovky.cz
zkratka: msl

Ta, co napsala:

Pane Bože za co? Analýza je jasná - protiletadlové dělo severokorejského diktátora zabíjelo...

Zpět na komentářeReakce na příspěvek

Zeolit
před rokem

Šmíra a hnusné techniky...

„Pro samý ten křik o ruské propagandě nějak nemohu tu samu ruskou propagandu zaslechnout. Docela by mě zajímala!“ říká pro ParlamentníListy.cz předlistopadový signatář Charty 77, někdejší pracovník BIS a nyní bezpečnostní analytik a spolupracovník Lidových novin a České pozice Jan Schneider. Spojené státy podle něj sice kritizují Rusko, že označuje neziskovky financované zvenku za zahraniční agenty, V USA PŘITOM PLATÍ TOTOŽNÝ ZÁKON UŽ OD ROKU 1938. A my bychom ho měli zavést také, abychom „mohli rozeznat, čí píseň zpívají“.

http://www.parlamentnilisty.cz/arena/roz...

*
*
Překročil(a) jsi maximální délku komentáře o 0 znaků.
*  captcha
 

PAŘÁT dnes   Přidejte si nás na Facebooku

 

 

Komodity a deriváty ze stránek Kurzy.cz

 

Zlato - graf ceny

 

RUB/CZK - graf kurzu
Kurzy měn ze stránek Kurzy.cz

Poslední komentáře

  • Ten, co to cáluje:

    A před měsícem mexickej červotoč?

  • Petr:

    Klídek a hadr na čelo - nějaký exot ho...

  • n:

    Vzali nám předsedu nebo nevzali.... https://www.nov...

  • *antibuzna*:

    Samozřejmě, že volby budou. Hnutí ANO...

  • n:

    Stačí si poslechnout poslední vysilání...