Rusové ostře protestují, dostávají nyní nekvalitní potraviny, řekl Karas (ČT24)

 

 

Náš milý zpravodaj Karas zase exceloval. A bylo by fajn konečně zjistit, zda Rusové koupí kdejaký šmejd, jak se stále psalo, nebo kupovali excelentní potraviny a zboží, o které nyní přicházejí, jak říká Karas, zpravodaj ČT24.

Stále jsme slyšeli od zpravodajců, že do Ruska se vyvezlo cokoliv brakové a Rusové po všem rádi chňapnou, protože jejich normy a kontrolní orgány stojí za bačkoru, tudíž, co by žádný Evropan nekoupil, tupý Rus ano.

 

A pak nás včerejší výstupy Karase vyvedou z omylu. Přišla nová doba, doba Obamova.

(Divné je pouze to, že Karas vyvrací to, co předtím vyvracel)

Co jsme se vlastně od zpravodaje Karase dozvěděli?

 

Západ prodloužil embargo na obchod s Ruskem a to nyní připravuje odvetu. Prý platí princip vzájemnosti. Rusko nikdy iniciátorem nebude, ale líbit si to nenechá. A prodlouží embargo na dovoz některých komodit. A co na to běžný Rus?

 

Jde především o potravinářské a zemědělské produkty. Rusové už nejedí, na co léta byli zvyklí. (Nesmáli jsme se ještě nedávno, že Rusáci sežerou vše, co se jim tam pošle?) Prý se jedná (dle Čt24 a Karase)  o kvalitní potraviny, které se do Ruska vozily z Evropské unie (především Polska) , USA, Kanady či Norska a jde nejen o hovězí maso, maso, drůbež, ale je to prostě dlouhý seznam..

Když člověk příjde poprvé, tak si na první pohled nevšimne. Na pultech vše v Rusku je. Ale když se přiblížíte blíže, tak to kvalitní západní zboží je nahrazeno jablky ze Srbska, hovězí maso se dováží z Argentiny a Brazílie, což je zárukou nekvality, část ovoce z Číny  a už na první pohled poznáte, že kvalita je jiná, protože to není ta západní kvalita. To přece pozná každý. (Do České republiky také jde vše nejlepší ze západu...)

Západní sýry, západní výrobky nahradily ty z jižní Ameriky a často kvalita je jiná...Rusové si zvykli, Rusové jsou zvyklí na kvalitu a ta prostě nyní není. Kvalita je nižší, ale ti divní Rusové si na horší kvalitu zase zvyknou....

Pravdou je, že Rusové protestují tím, že neprotestují, záhadně vysvětluje Karas, neboli tento národ, když mu to Putin správně vysvětlí a zavelí, tak zmlkne, pohrdavě dodává  zpravodaj z Moskvy Karas.

A já si pokládám otázku: komu jsou tyto stupidity určeny? Už jsme zapomněli, jak se Poláci pohrdavě smáli, že Rusáci jsou jak stádo tupých kobylek a co na západě nevezmou, zaostalý Rus ano? I u nás se novináři smáli.

Tak kde je ta pravda úderných proevropských zpravodajských špiček, myslících nově, Obamově?

Zpět na komentářeReakce na příspěvek

Bohdana
před rokem

Stačí zajit do nejake ruske prodejny v Praze - i jejich tradiční ruské potravinové výrobky jsou kvalitnější než naše. Naši lidi to ale nekupují, jednak ruske potraviny neznaji jednak je tu hloupa tradiční víra, že Rusové nic dobrého udělat neumí neb jak říká CT1 - sežerou všechno - omyl, omyl, davno již tomu

*
*
Překročil(a) jsi maximální délku komentáře o 0 znaků.
*  captcha
 

PAŘÁT dnes   Přidejte si nás na Facebooku

 

 

Komodity a deriváty ze stránek Kurzy.cz

 

Zlato - graf ceny

 

RUB/CZK - graf kurzu
Kurzy měn ze stránek Kurzy.cz

Poslední komentáře

  • Ten, co to cáluje:

    A před měsícem mexickej červotoč?

  • Petr:

    Klídek a hadr na čelo - nějaký exot ho...

  • n:

    Vzali nám předsedu nebo nevzali.... https://www.nov...

  • *antibuzna*:

    Samozřejmě, že volby budou. Hnutí ANO...

  • n:

    Stačí si poslechnout poslední vysilání...