Už nebudeme mlčet. Na Ukrajině bojujeme proti ruské armádě

 

Lžou, lžou, říkají, že tam nejsou, ale my jsme mnohokrát na ně narazili. Jezdí neoznačení, ale poznáte je snadno. Mají ruské uniformy  a na tancích mají ruské vlajky.

 

Například za ně bojuje jakýsi John. Už podle jména zjistíte, že je to Rus. Dalšího jsme zajali, ale než jsme ho mohli vyslechnout, tak zemřel. Ale byl to určitě Rus. Toho poslal Putin. Ti Rusové se pokaždé rozpláčí, protože ví, že dělají špatnou věc, ale když to chceme zdokumentovat, tak nám vždy náhodou zemřou…Nadávno například jeden, co proti nám bojoval tajně. Měl nařízeno neprozradit, kdo je a z které jednotky pochází. Ale nás neošálil.  My jsme podle výložek a podle průkazu poznali, že je z bojové, ruské jednotky. Bohužel také zemřel. NATO zjistilo přesun ruských tanků, která byla neoznačená, přesto podle znaků se zjistilo, že jsou ruská...

 

Napadlo mnohé, že tyto stupidity každý den čte, aniž je vnímá? A když potom (na závěr pro dnešek dole) čteme o ruském trollingu, o Votápkovi a Kalenském, musíme se upřímně zasmát. Kdyby to nebylo kruté k lidským životům, co vojska spřátelených armád postřílela.

 

Sesbíráno

 

Mamuka Mamulašvili trvá na tom, že v Donbasu bojují ruští vojáci. Jeho jednotka prý našla mnoho důkazů. Jde o ruské ozbrojené síly. Často nalézáme důkazy o přítomnosti ruské armády. Nejednou jsme viděli a fotografovali tanky a obrněnou techniku s ruskými vlajkami. A.cz: A ruské vojáky jste do zajetí nevzali?

Pouze jednou jsme zajali ruského vojáka. Střepina ho ale těžce zranila a krátce nato zemřel.

A.cz: Věříte, že na východě Ukrajiny může být nastolen mír?

Určitě. Mír na Donbasu bude. Za mír je ale nutné bojovat a ukázat Rusku sílu. Protože Rusko nikdy nerozumělo diplomacii a vyjednávání.Rusko chápe pouze sílu a my mu tu sílu ukážeme. Gruzínská vláda nás nepodporuje. A nejen to. Ona nepodporuje Ukrajinu a je prorusky naladěná. My jednáme na základě mandátu našeho obyvatelstva. Jsem přesvědčen, že 99 procent Gruzínců podporuje to, co na Ukrajině děláme.

Další

Kyjev – Neoznačený poddůstojník ruské armády, zajatý o víkendu u Luhanska na východě Ukrajiny, při výslechu přiznal, že jeho jednotka, spadající pod rozvědku generálního štábu GRU, působí v sousední zemi  už od začátku března.

Další

Severoatlantická aliance nechala vyhotovit dokument o sedmi stranách, kde jsou shrnuty údajné nepravdy Ruska a důkazy o jeho angažovanosti a postupu na Ukrajině, uvedla MF DNES. Tenhle dokument má přitom sloužit i jako manuál proti ruské propagandě – jak odhalit nepravosti příště.

Má jít přitom o důkazy, které Rusové nadále popírají. Od začátku ukrajinské krize Rusko popíralo řadu věcí. Třeba vyslání vojáků na Ukrajinu (neoznačené jednotky nazýval ruský prezident Putin domobranou) a také vyslání vojenské techniky.

Manuál upozorňuje na to, že tolik tanků T-72 má právě jenom Rusko a přikládá k přesunům jednotek i satelitní snímky. Satelity NATO zaznamenaly i palbu z ruských děl. (Ta jsou neoznačená, ale poznáte je podle ruského značení.)

 

Další

"Ze zprávy a jejího popisu vyplývá, že v poslední době dochází (na východě Ukrajiny) k soustředění těžké techniky z ruské strany a k navyšování počtu neoznačených vojáků. Dá se v jejich případě mluvit o tisících a zpráva poměrně jasně lokalizuje jejich původ," konstatoval v Událostech, komentářích Zaorálek, který navíc na konto důvěryhodnosti a objektivnosti zprávy poznamenal, že je autorizovaná i Kremlem z titulu ruského členství v této organizaci. (To je přece důkaz nad důkazy…)

A další

NATO zveřejnilo sérii družicových snímků, které několik přesunů ruské obrněné techniky potvrzují. Tanky prý nemají žádná označení a jde o typ, který Rusko už dávno stáhlo z armádní výzbroje. Má jít o tanky T-64. (V manuálu viz výše se jedná o T-72. Záhada, nebo špatné vyhodnocení?)

Český rozhlas: Bývalá ukrajinská premiérka Julije Tymošenková tvrdí, že na východě Ukrajiny, odkud sama pochází, žádná separatistická hnutí nejsou. Prý jde o převlečené oddíly ruských speciálních jednotek. 

A další

Během jednodenní návštěvy generálního tajemníka NATO Jensa Stoltenberga v Litvě pojmenovala tamní prezidentka Ruskou federaci jako teroristický stát. „I přes to, že Rusko tato nařčení popírá, ruské jednotky jsou na východní Ukrajině“, řekla. „Rusko přesouvá na Ukrajinu neoznačené dělostřelectvo i jiná vozidla. Nařídilo svým jednotkám odstranit z uniforem znaky státní příslušnosti. To jsou charakteristiky teroristického státu“. (A opět to není problém poznat, označení přece poznáme…)

A další

Snímek z Lidových novin:

Byla nafocená a zdokumentovaná obrněná vozidla. Důkaz foto. A pod ním napsáno… Ilustrační foto…Tymčuk tvrdí, že z Ruska v těchto dnech proudí přes úseky hranic kontrolované povstalci velké množství těžkých zbraní a munice. Výzbroj se soustřeďuje jižně od Luhansku, kde je k nasazení na frontě údajně připraveno 25 ruských tanků a 30 obrněných transportérů. A protože jsou neoznačená, jsou ruská. To z fotografie pozná každý…

 

 (Neoznačená obrněná vozidla na silnici z Luhansku do Doněcku (ilustrační snímek). | foto: Reuters Zdroj: http://www.lidovky.cz/v-luhansku-utoci-rusove-tvrdi-ukrajina-mate-halucinace-reaguje-rusko-12x-/zpravy-svet.aspx?c=A150120_192152_ln_zahranici_ele

 

A jak si Rusové hrají, hovoří za vše. Že "něco není v pořádku" mnoho pozná...
A jak si Rusové hrají, hovoří za vše. Že "něco není v pořádku" mnoho pozná...

 

 

  • A bomba! (zpravodajská)  12. června 2015  16:06

I když Rusko pokulhává za vyspělými zeměmi v mnoha směrech, v několika oblastech má nad námi navrch. Jednou z nich je umění propagandy a manipulace veřejným míněním, píše ve svém komentáři publicista Vladimír Votápek.

Zdroj: http://zpravy.idnes.cz/komentar-vladimira-votapka-k-ruske-propagande-f4v-/zahranicni.aspx?c=A150612_113213_zahranicni_jav

4. 6. 2015   | aktualizace: 4. 6. 2015  14:21

Jakub Kalenský má posílit tým EU proti kremelské propagandě

Do formujícího se týmu expertů na potírání ruské propagandy, který buduje vysoká evropská představitelka pro zahraniční a bezpečnostní politiku Federica Mogheriniová, se dostal novinář Jakub Kalenský. I v Česku funguje takových portálů několik, jedním z nejviditelnějších je například Aeronet. Dohledat jeho autory se zatím nepodařilo, podobně jako u dalších podobných nosičů dezinformací. Existuje však již několik výpovědí, které se objevily v britských a amerických médiích, jež potvrzují, že v Moskvě existuje speciální "centrum trollů", kteří jsou najímáni a placeni za vytváření obsahu propagandistických médií.

EU dlouho přesně nevěděla, jak na tuto činnost reagovat. Její představitelé se ale shodli, že by společenství nemělo postupovat stejně, tedy rovněž produkovat zkreslené informace a tím působit na druhou stranu. Mogheriniová proto dostala za úkol vypracovat akční plán, které by měl jiné možnosti specifikovat. V reakci na to buduje skupinu zhruba deseti expertů, jež by měla během následujících měsíců přijít s konkrétními řešeními. V ní teď bude i Kalenský.

URÁ, URÁ, URÁ…

Jak vidíte, lze snadno najít, kdo lže, kdo je podvodník a manipulátor. Pouze stačí se na texty dívat jinýma očima a číst „mezi řádky“. Nic víc.

 

Zpět na komentářeReakce na příspěvek

Petr Pavel Krysarik II
před rokem

Nastesti uz ta Chazarska nocni mura tento rok skonci...

SBD: "Nacistický režim nainstalovaný Chazary na Ukrajině je také ve stavu šilenství, protože jejich patroni zjevně prohrávají bitvu o planetu Zemi. Podle Sputnik News (co je pravdepodobne kryti vyzvedne agentury), ukrajinský prezident Petro Poroshenko požádal ukrajinský Ústavní soud, aby rozhodl, že svržení svého předchůdce Viktora Janukovyče bylo neústavní.
http://sputniknews.com/politics/20150620...
Jinými slovy, klíčový účastník v nelegálního chazarského převratu proti jeho předchůdci, náhle kritizuje převrat. Nejlepší rada, kterou můžeme dát Poroshenkovi je, aby "prestal kourit" Rusum, a nasel si nejakou velmi hlubokou diru, kam se schova.
Ale je velmi nepravděpodobné, že by kdekoli na této planetě, nebo dokonce v tomto vesmíru existovalo místo, kam by se chazarstí satanisté jako Poroshenko mohli ještě schovat. Kolaps jejich celosvětového režimu dluhového otroctví se zrychluje, a jejich imunita před stíháním za masové vraždy se vypařuje stejnou rychlosti, jako jejich legrační peníze.
Britové, Svýcari, Němci, Francouzi a Vatikán již Chazary opustili a spojil se Spolecnosti Bileho Draka a aliancí BRICS."

Více zde: http://benjamin-fulford-cz.webnode.cz/ne...

*
*
Překročil(a) jsi maximální délku komentáře o 0 znaků.
*  captcha
 

PAŘÁT dnes   Přidejte si nás na Facebooku

 

 

Komodity a deriváty ze stránek Kurzy.cz

 

Zlato - graf ceny

 

RUB/CZK - graf kurzu
Kurzy měn ze stránek Kurzy.cz

Poslední komentáře

  • Ten, co to cáluje:

    A před měsícem mexickej červotoč?

  • Petr:

    Klídek a hadr na čelo - nějaký exot ho...

  • n:

    Vzali nám předsedu nebo nevzali.... https://www.nov...

  • *antibuzna*:

    Samozřejmě, že volby budou. Hnutí ANO...

  • n:

    Stačí si poslechnout poslední vysilání...