Padesát odstínů šedi: když slepicím nasypete zrní

 

Ženské libido, které bylo nalákáno stylem, že ženský pohlavní orgán, který nezná soulože dle aktérky Leonardové, jako by nežil, nahnal do kin neuvěřitelně velké hejno nadšených divaček.

Je smutné, že porno je zaměňováno za umění. Pokud tento ujetý film, ze kterého byla vyjmuta scéna s vložkami ( i tyto zvrácenosti si prý dáma Erika Mitchell Leonardová užívá) je to film bez děje a bez skutečné kvality.

Smutné je, že nenatočí li se v USA či Kanadě film bez soulože, BDSM -  bondáže, dominance, sadismu a masochismu nebo zabíjení a řezání motorovou pilou, jakoby už ani nemohl existovat.

Přitom ta samá americká společnost vysvětluje, že klasické rozmnožování je zpozdilé, že budoucnost je v gay komunitě či lesbické lásce a pro děti se nechodí k čápovi, ale do pohlavní ordinace, kde si takovýto pár může koupit 3 vajíčka budoucího dítěte za 250 dolarů.

Podle americké ankety 44 % žen raději zhlédne film, než by zažily skutečný sex s mužem. To je přece proti přírodě, tvrdí...

 

Americká společnost je nemocná, zvrácená a zrůdná. Nahota děsí, za soulož učitelky se skoro osmnáctiletým studentem je 22 let tvrdého vězení, nesmí se nafotit ani mimino bez plavek na pláži, aby nebyl otec osočen z deviace, ale

deviatní ženy v deviatních soutěžích nechávají lidskoprávní organizace v klidu:

Výrazný make-up, nalakované nehty, odvážné šatičky a boty na podpatku jsou základní výbavou malých krásek. Zřejmě to ale k dostatečnému sexy vzhledu 3-7 letých holčiček tak docela nestačí… Kdo chce dnes uspět, musí přítvrdit. „Výhrychtivé“ matky se uchylují k tvrdšímu kalibru a svým malým holčičkám začaly barvit vlasy, trhat obočí (voskem!) a bělit zuby. Výjimkou není ani umělý chrup, který nahrazuje nedokonalé mléčné zuby.

Příkladem za všechny je americká televizní soutěž "Mississippi Sweet Pea Pageant", která je jakousi obdobou soutěže krásy pro holčičky ve věku od 3 do 7 let. Fotografie zachycují podivnou atmosféru ze zákulisí, kde si matky realizují své nesplněné ambice.

 

A tato zvrácená společnost z USA nás kádruje, hodnotí, uděluje požehnání a my máme tlouci čelem o zem, aby byl Velký Američan šťastný a nenakopal nám opačnou část, než je hlava na zaplivané podlaze...

 

Padesát odstínů šedi (2015)

 

Fifty Shades of Grey (USA)


Česká kina mají nejvyšší tržby za patnáct let. Největším tahákem byl snímek Padesát odstínů šedi

Komentáře

*
*
Překročil(a) jsi maximální délku komentáře o 0 znaků.
*  captcha
Nikdo nekomentoval.
 

PAŘÁT dnes   Přidejte si nás na Facebooku

 

 

Komodity a deriváty ze stránek Kurzy.cz

 

Zlato - graf ceny

 

RUB/CZK - graf kurzu
Kurzy měn ze stránek Kurzy.cz

Poslední komentáře

  • Ten, co to cáluje:

    A před měsícem mexickej červotoč?

  • Petr:

    Klídek a hadr na čelo - nějaký exot ho...

  • n:

    Vzali nám předsedu nebo nevzali.... https://www.nov...

  • *antibuzna*:

    Samozřejmě, že volby budou. Hnutí ANO...

  • n:

    Stačí si poslechnout poslední vysilání...