Merkelová zmasakrovala Řeky a šmejdi co půjčují se smějí!

 

 K.O. Řecko přijme bez komentáře? Nebo je v záloze něco silnějšího?

Beneš: "Dohoda" je eufemismus, nazval bych to ultimátem

13. 7. 2015 12:11

Je divné, že mimo pár ostrých výroků premiér Tsipras toto zrůdné vydírání přešel se stoickým klidem. Nechce se věřit, že by Řecko přistoupilo na takovéto vydírání a dokonce se více ozývali ti, kterých se to netýká a teprve nyní si uvědomili německou nadvládu!
 

Jsou dvě možnosti: buď má Řecko něco v záloze a nebo...

Americké odposlechy Angely Merkelové skrývají daleko větší tajemství, než se zatím na veřejnost dostalo a Obama s McCainem německou kancléřku vydírají až na dřeň. Což by zase odpovídalo dění na Ukrajině a jaké tam jsou americké zájmy!
 
 Svět by se vůbec měl o USA ve větší míře zajímat: jak je to vlastně s podporou USA islámskému státu a následné likvidaci, která je v podstatě naoko a největší starosti a hrůzu (oběti) z něho mají arabské státy, potažmo Evropa - včetně uprchlíků, zatímco USA si myjí ruce a vytvářejí další vojenská ohniska a nesváry.
 
Do všech zločinů Pentagon a US ARMY zatáhly Velkou Británii a Francii (nyní dávají na odiv válečného maniaka generála Petra Pavla, abychom byli viděni i my) a tyto státy nyní nestačí čelit mstě za všechny mrtvé. A není jich málo: od Iráku po Afghanistan civilní obyvatelé byli jako rukojmí amerických zabijáckých choutek.
 
Jistě, v pozadí jsou šílené dluhy, které mají USA, Japonsko a Řecko. Dluhový mor je nakažlivý a tato lepra je neléčitelná! Proto tak šíleně nenávidí sice chudší, ale nezadlužené Rusko!
 
Takže co dohnalo Merkelovou k masakrování Řecka a k totální následné celoevropské nenávisti vůči praktikám Schaubleho a Merkelové? (Stačí se podívat, mimo USA se všichni staví za vydírané Řecko a to asi nebylo záměrem) . Vypadá to, že je Merkelová rukojmím USA (CIA?) a dělá věci, které staví celou Evropskou unii na hlavu.
 

Je čas říct "Bruselu" pá pá....

 

Zpět na komentářeReakce na příspěvek

Brabec
před rokem

Řekne se - dělá teď chytrého! Já jsem v referendu o vstupu do EU řekl NE. Že to povedu ke krachu jsem tušil - čtu občas dějiny. Proboha, co jste čekali ve spolku s Německem, Francií,...Znáte dějiny US ? Jinak, Evropa je v izolaci, US je v nenávisti celého světa, v úpadku - pouze válka a řízený chaos zadržuje pád (a ten se zrychluje). Za všechna slova tato zpráva : Židé z Izraele žádají Putina, aby se mohli vrátit na Krym !

*
*
Překročil(a) jsi maximální délku komentáře o 0 znaků.
*  captcha
 

PAŘÁT dnes   Přidejte si nás na Facebooku

 

 

Komodity a deriváty ze stránek Kurzy.cz

 

Zlato - graf ceny

 

RUB/CZK - graf kurzu
Kurzy měn ze stránek Kurzy.cz

Poslední komentáře

  • Ten, co to cáluje:

    A před měsícem mexickej červotoč?

  • Petr:

    Klídek a hadr na čelo - nějaký exot ho...

  • n:

    Vzali nám předsedu nebo nevzali.... https://www.nov...

  • *antibuzna*:

    Samozřejmě, že volby budou. Hnutí ANO...

  • n:

    Stačí si poslechnout poslední vysilání...