Odkazy a připomínky mimo téma 

Mnozí sem přidáváte do diskuze velmi zajímavé odkazy mimo téma, které však vzápětí zapadnou a je to škoda.

Proto je do lišty vložen stálý odkaz, kde se bude moci cokoliv ukládat a případně se k tomu vrátit.

Rubriky:

Zpět na komentářeReakce na příspěvek

Maskovaní policisté - provokatéři s kabelkami
před 9 měsíci

Předseda Unie bezpečnostních složek Jiří Vítek dnes vyzval ministra vnitra Chovance (ČSSD) k odstoupení, a to kvůli zneužívaní policistů pro politické úkoly na sobotní provokační akci přestrojených příslušníků ministerstva vnitra za nácky v provokačním schématu, který měl zdiskreditovat demonstranty proti islámu v očích veřejnosti.

Zneužití policistů pro účely provokace, poskytnutí zázemí, pozemku a budovy, koordinace provokatérů s policií ČR, spolupráce s Českou televizí a mainstreamovými médii. Je zjevné, že státní elity se snaží za každou cenu prosadit islamizaci České republiky, v souladu s přáním Evropské komise a Berlína.

VŠIMNĚTE SI LEGRAČNÍCH PÁNSKÝCH KABELEK PŘES RAMENA VŠECH ÚDAJNÝCH NEONACISTŮ, TO BY SI SKUTEČNÝ NEONACISTA NA SEBE NIKDY NEVZAL, ABY NEVYPADAL JAK BUZNA:

http://aeronet.cz/news/wp-content/upload...

Více na

http://aeronet.cz/news/video-dustojnik-m...

TITÍŽ POLICISTÉ SKPV PRAHA, ODBOR ODHALOVÁNÍ ZÁVAŽNÉ OBECNÉ KRIMINALITY (OOZOK), PROTIEXTRÉMISTICKÉ ODDĚLENÍ V ČELE S PLUKOVNÍKEM DAVIDEM JANDOU se baví v kasínu na letišti v Praze v roce 2011 - polonazí, potetovaní, opilí, obtěžují a rozbíjejí křesla:

Plukovník OOZOK David Janda a jeho podřízení v akci

https://www.youtube.com/watch?v=0G0d-fNw...

TITÍŽ POLICISTÉ JELI V ROCE 2015 PROVOKOVAT I DO VÍDNĚ.
Vídeňská policie se pochlubila, že před tradičním plesem akademiků, který 30. ledna 2015 pořádala Svobodná strana Rakouska (FPÖ), na dálnici A4 východně od Vídně zadržela šest "těžce" ozbrojených osob z českého autobusu. Na Twitteru na důkaz umístila fotografii s vystřelovacím nožem i takzvanými boxery. Policejní mluvčí Roman Hahslinger v létě potvrdil, že mezi zadrženými byli i dva utajení vyšetřovatelé z České republiky. Zatčení se prokazovali jako "v převlečení jednající tajná policie" průkazy zaměstnanců Policie ČR s tím, že chtějí pomoci té rakouské proti tzv. "levicovým chaotům" jako tajní agenti.

http://www.novinky.cz/zahranicni/evropa/...

http://blisty.cz/art/78603.html

U Vídně zadržení policisté byli opět titíž, kteří byli v Česku nasazeni na skupinu Voice of anarchopacifism a zbraně patřily právě jim, vypadají jak Mimikry z Majora Zemana:

https://antifenix.noblogs.org/post/2015/...

OTŘESNÉ! DAŇOVÍ POPLATNÍCI URČITĚ NEPLATÍ DANĚ PROTO, ABY SE SOUHLASEM MINISTRA VNITRA V RÁMCI POLICIE ČR PŮSOBILA BANDA ZLOČINCŮ S LUXUSNÍMI PLATY, STŘÍDAVĚ SE PŘEVLÉKAJÍCÍ ZA NEONACISTY A ANARCHISTY A PROVOKATIVNĚ ZAPALUJÍCÍ SOCIÁLNÍ CENTRA?

*
*
Překročil(a) jsi maximální délku komentáře o 0 znaků.
*  captcha
 

PAŘÁT dnes   Přidejte si nás na Facebooku

 

 

Komodity a deriváty ze stránek Kurzy.cz

 

Zlato - graf ceny

 

RUB/CZK - graf kurzu
Kurzy měn ze stránek Kurzy.cz

Poslední komentáře

  • Ten, co to cáluje:

    A před měsícem mexickej červotoč?

  • Petr:

    Klídek a hadr na čelo - nějaký exot ho...

  • n:

    Vzali nám předsedu nebo nevzali.... https://www.nov...

  • *antibuzna*:

    Samozřejmě, že volby budou. Hnutí ANO...

  • n:

    Stačí si poslechnout poslední vysilání...