Romové versus občan a stát: má občan zajištěné ústavní právo prevence proti nebezpečí a dluhům?

 

foto Petr Pokorný
foto Petr Pokorný

Vážený Ústavní soude, jsme povinni do společného domu přijmout i teroristy či zabijáky z Islámského státu, protože nás k tomu donutí Ústava? Není to absurdní?


 Ústavní soud nařídil Vrchnímu soudu v Praze, aby znovu řešil žalobu romského páru na město Kladno a český stát kvůli údajné diskriminaci při přidělování bytů.

Rodina podle údajů ze žaloby žije v lokalitě Masokombinát, kam se dostala v roce 1999 po havárii v předchozím bydlišti. V době nastěhování byl dům po rekonstrukci, postupem času se ale stav objektu zhoršoval. Město tam totiž sestěhovalo kromě řádných nájemců i neplatiče. Jenomže ...

Cikáni či Romové (viz odkaz níže) dostali kvalitní byt, ale neplatili nájemné, tak je odstěhovali do lokality pro neplatiče. Za to chtějí milion odškodného a další byt. 

Ústavní soud se zastal romského páru. Kladno jej poslalo ...

 

Jaký trest čeká soudce a Českou republiku v kauzách Rom (cikán) - versus majorita, pokud rozhodne spravedlivě?

Pokud totiž rozhodnutí Ústavního soudu a obecních soudů et cetera et cetera překlopíme z de jure do polohy de facto, pak jsme povinni do svého domu, do společného domu či do svého majetku pustit i teroristy z Islámského státu a třeba jim ještě jako zákusek dát svoji rodinu zahalenou do "hábitu".Také jsme je "nenačapali" při činu... Šílené!

Kouzlo nechtěného se podařilo  redaktoru Lidových novin Kamberskému, kdy strach z nepřizpůsobivých (oprávněný) zaměnil za sprostý výpad vůči slušným lidem (má speciální odměny z EU?), kde jásal nad rozsudkem soudu, následně Ústavního soudu, že za spolunájemníky si musíme vzít i teroristy a následuje (níže) skutečný popis v družstevních  a nájemních bytech v deníku Právo. (Kvalitní a objektivní).

Dle Ústavního rozhodnutí nesmí být romská rodina nastěhována do lokality segragační - to je např. s více Romy. Dle rozhodnutí soudu v Litoměřicích si však nejen nesmíte ptát na etnický původ, ale dokonce podle něj nesmíte určovat, kdo kam patří. A aby nebylo dost všeho, majorita je povinna přijmout nepřizpůsobivou minoritu, platit za ní dluhy, tolerovat jejich řádění, ale v opačném případě prevence je kdokoliv trestán a odsouzen, neboť minorita má přednostní právo všeho a majoritě nezbývá nic jiného, než zoufale prodat pod cenou své majetky a uprchnout jinam, než vám soud zase přidělí minoritu, nebo li nepřizpůsobivé!

Je to úmysl dle Šabatové a Dientsbiera, nebo je to pouze tupost?

Ze „slavné“ Matiční zbyly prázdné domy, neprodejné ani za ...

usti.idnes.cz/maticni-ulice-v-usti-nad...po...-/usti-zpravy.aspx?c...

9. 2. 2015

Sečteno a podtrženo

Jaké práva dává Ústava (pozor - nikoliv zákon) na spravedlivou a ústavně konformní preventivní ochranu před těmito lidmi, kteří evidentně nikdy platit nebudou a navíc rozsévají psychický teror ve svém okolí?

 

První část prevence je statistika: je urážka či zneužití dle Ústavy, pokud tato minorita statisticky dle trestního zařazení neexistuje a nesmí se použít? Nezneužívá potom Ústavní soud to, co sám podporuje i s ombudsmankou Šabatovou a Dientsbierem?  Má právo Šabatová vydírat slušnou majoritu?

 

A co víc, je v tomto složení Ústavní soud schopný předkládat ústavní rozhodnutí?

I Ústavní soud musí zachovat svobodu jedné, ale samozřejmě i druhé strany. Což v tomto případě absolutně (z veřejně dostupných informací) není. Proč je diskriminován ten, co má oprávněný strach a obavy a nikoliv potencionální vetřelec? Jak brání Ústava (nikoliv zákon) preventivně poctivé a slušné od nepřizpůsobivých a či dokonce agresivních?

 

Na obranu soudů je však poctivé uvést, že mnoho soudců (soudkyň) se řídí dle logiky a spravedlnosti. Za to jim čest a chvála. A následné zločiny viz Matiční zapřičinili političtí mafiáni z tehdejší doby: Václav Havel, rodina Dientsbierů a Kocáb, Šabatová - Český Helsinský výbor a Petr Uhl tančící kolem konečníků Evropské unie a tehdejšího Güntera Verheugena...

skenovskenovskenov

Zpět na komentářeReakce na příspěvek

Bek
před rokem

Už jste povýšil zbabělče? Na tři tečky? Ta nenávist a rasismus z vás přímo střīká! Článek je doložen vyjádřením z Práva, které to potvrzuje a vy byste je nejraději snad pozabíjel. Ty vaše urážky jsou znakem šílence! Klasický vopruz...

*
*
Překročil(a) jsi maximální délku komentáře o 0 znaků.
*  captcha
 

PAŘÁT dnes   Přidejte si nás na Facebooku

 

 

Komodity a deriváty ze stránek Kurzy.cz

 

Zlato - graf ceny

 

RUB/CZK - graf kurzu
Kurzy měn ze stránek Kurzy.cz

Poslední komentáře

  • Ten, co to cáluje:

    A před měsícem mexickej červotoč?

  • Petr:

    Klídek a hadr na čelo - nějaký exot ho...

  • n:

    Vzali nám předsedu nebo nevzali.... https://www.nov...

  • *antibuzna*:

    Samozřejmě, že volby budou. Hnutí ANO...

  • n:

    Stačí si poslechnout poslední vysilání...