Jak ještě dlouho budou vládnout skuteční diktátoři z USA světu?

Události posledních dnī nabírají rychlý spád a je to cítit i v evropské společnosti. Přece každému myslícímu politologovi a  politikovi musí být jasné, že je rok 1944 nebo 1987 a praskají ledy cenzury a lží!

 

Pokud jsme byli zvyklí  bát se diktátorů z východu a byli jsme slepí k těm ze západu?

 Nenastal čas strhnout si roušku z očí? Není divné, že ve státech lidé, kteří skutečnou totalitu zažili a bojují za svobodný trh a demokracii, civí v úžasu na západ stejně, jako bývalí bolševici? Že ve vidění základních forem světa se trochu sblížili? Nikoliv formou, ale konečným náhledem, že extrémní zisky zdánlivým majitelům a neuvěřitelně drzým nízkým mzdám zaměstnanců, neboli dokonce i v krizi zvýšeným ziskům nejbohatších a na dlažbu vyražených chudých už nemá nic společného se svobodou a demokracií!

 

Že propagace nejnižší mzdy na úrovni přežití a hladu, zatímco majitelé nicnedělající si nakupují z nudy pozemky v kosmu přivedou západní kapitalismus k ještě vëtší nenávisti a navíc vlivnější formě než Stalin a Lenin dohromady?

Kde je ta svoboda a demokracie u současného amerického lidu, když prezident USA a senátoři USA mohou beztrestně lhát, obcházet mezinárodní dohody OSN a tvářit se jako jediný a nepotrestatelný fízl lidstva, vraždící každého, na kterého bez důkazů ukáží? To je ta skutečná demokracie a svoboda, kterou si naši předkové přáli a o které snili, když osidlovali USA? Jakým právem všem administrativa USA a Pentagon vnucuje vidění světa, se kterým mnozí nesouhlasí, navíc, když se za dvěstě let posunulo jinam, než byla první Ústava USA? Samozřejmě to dnes zosobňuje Obama, ale ten je pouhou loutkou systému, který už dávno není demokratický a svobodný. A tam hledejme kořeny dnešního zla!

Kdo dal právo jedné společnosti poručníkovat celý svět se zbraní v ruce?

Samozřejmě nikdo, přesto si v zájmu bohatství ustanovili poručníkem světa sami sebe. A v zaslepené pýše nepochopili, že svět se změnil. Že ve frontě na odměnu stojí pouze buršové a pucfleci, nikoliv svobodní a hrdí lidé. Stačí se podívat na naši trapnou poklonkující politickou a justiční partičku nesvéprávných prosebníčků, jako jsme znali z dřívější doby připravující se na cestu k bolševikům do Moskvy!

A drzost Obamy nezná mezí, když v projevu na OSN urazí celou ruskou zem!

Věty pohrdání, jak utíkají Rusové ze země, kterou vydírají očividně ukazují americkou bezmoc. Toto hrdý a svobodný vítěz nikdy nedělá. I z toho je vidět, že americká svoboda, demokracie a čest už je dávnou minulostí. Že už USA nemají světu co dát mimo vydírání, zabíjení a válek! Tato zem je už jenom pomádou a pozlátkem na prohnilém piedestalu.

A vůbec si neuvědomují, že celý svět už lidmi USA pohrdá, dokonce se proti nim zvyšuje nenávist. Krysy lezou z děr a záplava v New Orleans ukázala pravou americkou tvář. Bídnou a pokřivenou.

Komentáře

*
*
Překročil(a) jsi maximální délku komentáře o 0 znaků.
*  captcha
Nikdo nekomentoval.
 

PAŘÁT dnes   Přidejte si nás na Facebooku

 

 

Komodity a deriváty ze stránek Kurzy.cz

 

Zlato - graf ceny

 

RUB/CZK - graf kurzu
Kurzy měn ze stránek Kurzy.cz

Poslední komentáře

  • Ten, co to cáluje:

    A před měsícem mexickej červotoč?

  • Petr:

    Klídek a hadr na čelo - nějaký exot ho...

  • n:

    Vzali nám předsedu nebo nevzali.... https://www.nov...

  • *antibuzna*:

    Samozřejmě, že volby budou. Hnutí ANO...

  • n:

    Stačí si poslechnout poslední vysilání...