O kom mluvil Kocáb na Parlamentních listech? O Matiční?

 

Pokusím se o příklad. Jestliže na vaši horskou chalupu doputuje rodina s malými dětmi s tím, že jsou vyčerpaní zimou a že již nemohou dál, nebudete si je nejspíš zošklivovat jen proto, že se dostali do nesnází, ale přátelsky je přivítáte, nabídnete jim stravu a přístřeší, umístíte je do volného pokoje a upozorníte je, že v chalupě jsou spící děti.

 

 Pokud to rodina vděčně přijme, pravděpodobně se s nimi spřátelíte a oni vám na oplátku s něčím pomohou. Pokud budou však vaši hosté nespokojeni a budou vyžadovat ubytování přímo v obýváku, aby si mohli pouštět televizi či trochu popít a zazpívat při kytaře, protože jsou tak na to zvyklí, odmítnete to a asi se s nimi brzy rozloučíte. Vezmete auto a odvezete je do nejbližšího města. 

Kocábe, to platí na každého? 


Z původních obyvatel, kteří tu před patnácti lety žili, nezbyl v této části Matiční ulice nikdo.

Zdroj: http://usti.idnes.cz/maticni-ulice-v-usti-nad-labem-po-patnacti-letech-fuq-/usti-zpravy.aspx?c=A150209_2138141_usti-zpravy_alh

Z původních obyvatel, kteří tu před patnácti lety žili, nezbyl v této části Matiční ulice nikdo. 

 

Bývalo tu krásně, říká pamětnice

Matiční ulice bývala krásnou částí města. „Babičky tu měly svůj altánek a záhonky s růžemi. Ráda jsem tam chodila,“ vypráví Jiřina Pulchartová, která bydlí v odlehlé části Matiční ulice oddělené od problémového místa rušnou výpadovkou na Děčín.Do Matiční ulice se přistěhovala za manželem v roce 1962 a vychovala tu syna. „Tehdy tu bydlelo asi deset romských rodin, kluci se kamarádili a chodili spolu na fotbal. Ale asi před čtyřiceti lety se sem začala stěhovat různá individua. Začala to tu být ‚kongo‘,“ vzpomíná Pulchartová. Radnice nakonec do činžáků začala sestěhovávat neplatiče a problémy tím vygradovaly. Nepřizpůsobiví dělali nepořádek, řvali po nocích a starousedlíci nemohli spát, Kocábe!V říjnu 1999 radnice začala stavět betonový plot, který měl obyvatele činžáků oddělit. Vydržel jen něco málo přes měsíc, než ho radnice na nátlak vlády a Evropské unie zase rozebrala a udělala z něj oplocení zoologické zahrady.

Zásluhou Kocába a Václava Hlavla s Uhlem a Šabatovou nastal opak, než výše říká Kocáb: zoufalí starousedlíci byli nuceni pustit řvoucí, nenechavé a nepřizpůsobivé do obýváku a sami se odstěhovat!

 

Občas se říká, že je někdo gauner, který si nevidí do huby. Jak bychom se vyjádřili o Kocábovi? 

 

Důkaz!

 Michael Kocáb pro PL: Pokud k vám na chalupu přijde zmrzlá

Komentáře

*
*
Překročil(a) jsi maximální délku komentáře o 0 znaků.
*  captcha
Anna
před rokem

Kocáb je čůráčí hlava a zlodějskej zmrd.

Leon Tuzemák
před rokem

Nestydatý zloděj - občanský aktivista Michael "Trend" Kocáb vlastní dvě luxusní milionářské vily v pražské Troji, několik bytů v Praze, také dům v USA. Ubytovací kapacity tedy má, ovšem dosud neubytoval žádného migranta. V roce 2009 Kocábovi zase "vládní povinnosti nedovolily" vyzkoušet si bydlení na sídlišti Janov v Litvínově. Nevím, proč se česká společnost nedokáže takových lidí jako Kocáb zbavit...
Německý poslanec Martin Patzelt (CDU) alespoň v souladu s tím, co hlásá jeho kancléřka, ubytoval dva Afričany u sebe doma.

Leila
před rokem

Odejít z národní politiky by měli pan Kocáb. Knížepán Shclaffenberg, paní Šabatová, pan Diesnbier. To jsou jedinci silně protičesky zaměření. Volby rozhodnou a ty budou bohužel až za dva roky

Každé slovo
před rokem

Podepíšu!!!!!!!!! Ale nesmím být sprostý, sakra!!!

 

PAŘÁT dnes   Přidejte si nás na Facebooku

 

 

Komodity a deriváty ze stránek Kurzy.cz

 

Zlato - graf ceny

 

RUB/CZK - graf kurzu
Kurzy měn ze stránek Kurzy.cz

Poslední komentáře

  • Ten, co to cáluje:

    A před měsícem mexickej červotoč?

  • Petr:

    Klídek a hadr na čelo - nějaký exot ho...

  • n:

    Vzali nám předsedu nebo nevzali.... https://www.nov...

  • *antibuzna*:

    Samozřejmě, že volby budou. Hnutí ANO...

  • n:

    Stačí si poslechnout poslední vysilání...