Osvobodí Putin po Krymu Sýrii a Evropu? Běženci, můžete pak domů!

 

Nádherná zpráva a velká naděje! Pokud se ruský a izraelský premiér dohodli, že budou spolu koordinovat lidkvidaci Islámského státu dohodou o "neútočení" či o sdílení informací, Islámský stát skončil a

uprchlíci budou moci jít domů!


Jistě, naivita stranou

a hrůzná dřina teprve začíná

V záplavě zpráv, s kterými se najednou roztrhl pytel a clona se otevírá,  lidé dostávají do rukou šílený obraz. Modla USA zůstala nahá, modla,  ze které kape jenom krev a na druhé straně Rusko, které se osvobodilo od šíleného bolševismu a pomáhá všude, kde "pomoc Pentagonu nestačí".

 

Čtyři roky USA osvobozovaly Sýrii a miliony zoufalých lidí ve stanových táborech jsou toho důkazem. Stejně tak osvobodily USA Irák a statisíce mrtvých civilistů pod nálety spojenců jsou toho důkazem. Stejně tak osvobodily USA Libyi, rozvrácená zem je toho důkazem, aby po nich zbylo zoufalství, hrůza a krev.


Kde se vzala lidská slepota, že to v Evropě nikdo nechtěl vidět?

Úroveň všeobecné vzdělanosti v USA dokumentují nejen filmy, ale i diskuze a možnost překladů z amerických novin či servrů. Na vysokých školách je vše jiné, než americké děti, kteří mají starosti o peníze rodičů, alkohol a mejdany. Je to tragické.  Ale jak si ještě může dělat americký zvrácený systém dělat nárok na to vést tento svět? Diví se pak někdo, že USA vedou lidé, jejichž úroveň už ani nelze komentovat?

Totální fraška například na NOVINKY.CZ: Rusko vyslalo do Sýrie už 28 bojových letadel a k tomu zhruba 20 bitevních a transportních vrtulníků. Agentuře AFP to pod podmínkou anonymity řekli američtí představitelé. „Je tam 28 bojových letadel,“ uvedly se strachem americké zdroje. Vážně mají vysocí představitelé USA takovou hrůzu z Ruska, že musí být anonymní? Proč ta komedie?

 

Neuvěřitelně dobrá zpráva, byť je to jenom začátek!

 Izrael a Rusko  budou koordinovat své vojenské akce v Sýrii, aby zabránily případným ozbrojeným incidentům. Po jednání s ruským prezidentem Vladimirem Putinem to v pondělí v Moskvě oznámil izraelský premiér Benjamin Netanjahu. Moskva podle něj s tímto postupem souhlas. Podle Netanjahua oficiálním izraelským postojem je bránění přesunu moderních zbraní Hizballáhu a také bránění otevření nové fronty na Golanech. „Z těchto důvodů jsem přesvědčen, že je velmi důležité sem přijet, jednak abychom vyjasnili náš postoj a také abychom zajistili, že nedojde k nedorozuměním mezi našimi silami,“ dodal premiér, napsal ERET.CZ.

Podle ruského prezidenta jsou akce Ruska na Blízkém východě „vždy velmi zodpovědné“ a ostřelování Izraele ze Sýrie odsoudil, nicméně se jednalo o místní zbraně. Vyjádřil současně pochopení pro izraelské obavy s tím, že nikdy nezapomíná na to, že v Izraeli žije „velmi mnoho“ přistěhovalců z bývalého Sovětského svazu a to má zvláštní význam pro rusko-izraelské vztahy.

 

Hlavním cílem jednání bylo podle obou stran „zabránit nedorozuměním“, tedy neúmyslným či náhodným střetům mezi izraelskou a ruskou armádou.

 

„Vytvořili jsme mechanismus, který brání těmto nedorozuměním,“ uvedl bez bližších podrobností izraelský premiér s tím, že tento krok je „velmi důležitý pro bezpečnost Izraele.“

Kam zmizeli zbabělci Obama a Merkelová se svým stupidním žvatláním? Do kdy budou řešit kvóty? To je ten svět, po kterém jsme toužili? Tupý, špinavý a vražedný?

 

 

A pak, až se osvobodí státy, které úpí pod americkýcm mírovým bombardováním, pak musíme osvobodit naši zem. Je tady hodně práce, co se musí znovu napravit! Vrátí se nejen Dientsbierové domů, do USA, kde si nechali zadní vrátka i občanství?

Posledních deset let bylo šílených!


Izrael a Rusko budou koordinovat své vojenské akce v Sýrii, aby zabránily případným ozbrojeným incidentům. Po jednání s ruským prezidentem Vladimirem Putinem to v pondělí v Moskvě oznámil izraelský premiér Benjamin Netanjahu. Moskva podle něj s tímto postupem souhlasí.

Zdroj: http://zpravy.idnes.cz/netanjahu-a-putin-se-dohodli-na-koordinaci-operaci-v-syrii-p3n-/zahranicni.aspx?c=A150921_211906_zahranicni_lve

Rubriky: ~ Štítky:

Komentáře

*
*
Překročil(a) jsi maximální délku komentáře o 0 znaků.
*  captcha
benda
před rokem

tak to rusko pomohlo na té ukrajině teda fest. Napravilo historické omyly, soukmenovce ochránilo, a přes pikle mezinárodní židoplutokracie udělalo rázný škrt

Islamizace Evropy
před rokem

V Evropské unii žije půl miliardy obyvatel.

Z toho podle sčítání obyvatel v roce 2010: 4,7 milionu muslimů ve Francii (převážně alžírského, marockého a tuniského původu), 4,8 milionu Německo (převážně Turci), 3 miliony Británie (převážně Pákistánci a Bangladéšané), 1 milion Holandsko (hlavně Maročané a Turci), 0,6 milionu Belgie. Z toho vyjímám členskou zemi EU Bulharsko, kde muslimové-starousedlíci žijí stovky let a nejsou nedávnými ekonomickými emigranty.

http://media.novinky.cz/158/471580-top_f...

Teď v roce 2015 jsou už počty muslimů samozřejmě vyšší: Německo 6 milionů, Británie 5,5 milionu atd.

Počet muslimů začal v těchto západoevropských zemích výrazně růst zhruba od 60. let. Nyní většina muslimů nepracuje, vyžírá sociální systém, nenávidí Evropany a množí se šíleným tempem, čímž se mění demografická struktura hostitelských zemí, tradičně s nízkou porodností.

Příkladem je Německo, kde v muslimských rodinách je průměrný počet dětí na ženu 3,8, zatímco obecný průměr v Německu je 1,2 dítěte/ženu.

Ne všichni mají volební právo - například ve Francii mají právo volit pouze francouzští občané, a těch je v tamní muslimské populaci jen asi polovina.

Jediná otázka tedy je, ne jak zpomalíme příliv "uprchlíků", ale jak všechny muslimy z Evropy vysídlit zpátky do jejich domovských zemí. Jinak je to likvidace evropských národů a evropské civilizace a bez jediného výstřelu.

Leon Tuzemák
před rokem

Proč prezident Putin a Rusové mají někde dělat pořádek, dokonce v Evropě? Zatímco evropští muži čumí, žvatlají na internetu a navštěvují Dny NATO v Ostravě & Dny Vzdušných sil AČR 19-20.9.2015 s rekordní návštěvností dohromady 225 tisíc osob za oba dny? Taková hanba. :-(

JežíšT
před rokem

Za bolševika jsme se také dívali na sovětské zbraně či moduly. Ale názor na politiky, EU a USA se prudce mění!

 

PAŘÁT dnes   Přidejte si nás na Facebooku

 

 

Komodity a deriváty ze stránek Kurzy.cz

 

Zlato - graf ceny

 

RUB/CZK - graf kurzu
Kurzy měn ze stránek Kurzy.cz

Poslední komentáře

  • Ten, co to cáluje:

    A před měsícem mexickej červotoč?

  • Petr:

    Klídek a hadr na čelo - nějaký exot ho...

  • n:

    Vzali nám předsedu nebo nevzali.... https://www.nov...

  • *antibuzna*:

    Samozřejmě, že volby budou. Hnutí ANO...

  • n:

    Stačí si poslechnout poslední vysilání...