Známe důvod, proč Orbán ostře zaútočil na západ kvůli podrazu s Romy!

 

Kocáb
Kocáb

Pozorně si přečtěte, které státy byly vydírány a  a přitom tyto státy žádá Merkelová o pomoc s utečenci za přísného dohledu fízla: USA!

Nikdo si neví z nepřizpůsobivou částí romské populace rady!

To, že jsou někteří Romové fajn a nemusíme se jich bát není zásluhou zaprodanců jako je Dientsbier či Kocáb, ale jich samotných, kteří se rozhodli skoncovat se špínou a beznadějí a začlenili se mezi nás. Samozřejmě bílé límečky si nakradli víc, ale před nimi se nemusí občan bát chodit po ulici a v domě. A o to jde!

Projekt Dekáda romské inkluze

má za úkol donutit východní státy, aby za jakoukoliv cenu udržely romskou komunitu na svém území a garantem jsou USA! Česká republika, Bulharsko, Chorvatsko, Makedonie, Maďarsko, Rumunsko, Slovensko, Srbsko, Černá Hora, Albánie, Bosna a Hercegovina jsou v projektu, který sleduje nadřízený orgán Brusel a USA! A za to, že někteří uprchnou z našeho území dostáváme důtky, je nám vyhrožováno, že nám nedají peníze a budou li ještě utíkat, dostaneme sankce, že se naše ekonomiky zhroutí. Proč je k tomu připojeno Španělsko nelze zjistit.

A toto právě bez servítek řekl maďarský premiér Viktor Orbán na poradě diplomatů!

Místo, abyste nám pomohli s romskou komunitou, odtáhli jste se od nás a pouze nás uráželi! Orbán ve své řeči podotkl, že ani oni neměli na výběr a musí v Maďarsku žít s Romy. "I my máme jednu takovou věc...žijeme spolu s několika sty tisíci Romy. Někdo o tom někdy někde rozhodl. Zdědili jsme je, je to náš problém. Musíme s tím žít. Nikomu ale nepodsouváme požadavek, a už vůbec ne nikomu ze Západu, aby se podělil o naši s početnou romskou menšinu," řekl Orbán na schůzce diplomatů.

"Maďarsko nežádá, aby si je v Evropě rozdělili," dodal.

Což se samozřejmě dotklo států, které Romy u sebe nemají a okamžitě zaútočily: Kancléř Faymann poskytl interview neměckému týdeníku Det Siegel. Ostře v něm odsoudil přístup maďarských úřadů k migrantům. „Nacpat uprchlíky do vlaků v naději, že odjedou někam úplně jinam, probouzí vzpomínky na nejtemnější doby našeho kontinentu," prohlásil. Rozhovor rakouského kancléře Wernera Faymanna o migraci, ve kterém srovnal přístup Maďarů a nacistů, bude mít dohru. Kvůli srovnání Maďarů a nacistů si maďarské ministerstvo zahraničí pozvalo na kobereček rakouského velvyslance.

Přestože všude byli nastrčení lidé jako Dientsbier a Kocáb, jsou známy výsledky! Jsou tristní!

Sarajevo - Po deseti letech dnes skončil mezinárodní projekt Dekáda romské inkluze naprostým fiaskem, kdy se nepodařilo s touto komunitou naprosto nijak pohnout. Podle Dienstbiera se ambiciózní cíle ne vždy podařilo naplnit. Nedostatečné prý bylo například financování pro tak rozsáhlou problematiku. A toho využily Spojené státy americké, které nás ihned zařadily do rasistického, xenofobního náhledu, neboť je prý naší vinou, že Romové devastují vše, kam se hnou.  A vůbec USA neberou v potaz, že dokonce majoritní část romské komunity především ze Slovenska útočí na minoritu, když se chce vzdělávat či pracovat.

Proč nám staré, demokratické státy nepomohly, když jsou naši občané zoufalí z nepřizpůsobivé komunity a dokonce nás zesměšňují, že mezi bezdomovci jsou také lidé z majority?

Proč si třeba Německo k sobě nevzalo lidi z Chánova a deset let nám mohli ukazovat, jak to máme dělat. My bychom jim na oplátku nyní pomohli s chudáky ze Sýrie. Tehdy nám říkali, že jsme za Romy zodpovědní my. A my nyní říkáme, že exodus si zase musí zvládnout sami, pokud nejsou rasisté a xenofobové. Klidně jim půjčíme Kocába a Dientbiera jako nejzkušenější a nejkvalitnější poradce.

I z tohoto je vidět, jak námi západ pohrdá a vytváří dojem, že jsme občané druhé, možná třetí kategorie!

Komentáře

*
*
Překročil(a) jsi maximální délku komentáře o 0 znaků.
*  captcha
Nikdo nekomentoval.
 

PAŘÁT dnes   Přidejte si nás na Facebooku

 

 

Komodity a deriváty ze stránek Kurzy.cz

 

Zlato - graf ceny

 

RUB/CZK - graf kurzu
Kurzy měn ze stránek Kurzy.cz

Poslední komentáře

  • Ten, co to cáluje:

    A před měsícem mexickej červotoč?

  • Petr:

    Klídek a hadr na čelo - nějaký exot ho...

  • n:

    Vzali nám předsedu nebo nevzali.... https://www.nov...

  • *antibuzna*:

    Samozřejmě, že volby budou. Hnutí ANO...

  • n:

    Stačí si poslechnout poslední vysilání...