Co dělá americká CIA, naše tajné služby stejně jako ostatní z EU?

 

Nesvéprávná a tupá, nebo zločinná a zkorumpovaná?
Nesvéprávná a tupá,
nebo zločinná a zkorumpovaná?


Neuvěřitelné, že se přes Evropu valí statisíce zoufalých, nebo ekonomických migrantů -  běženců zaletovaných v autech, či dokonce mrtvých a tyto organizace špehují, šmírují a práskají prosté občany, místo aby zjistily zdroj totálního exodu do Evropy!

 

Kdo je režíruje, kdo je platí a kdo je dozoruje?

 

Jak je možné, že zná málem složení našeho exkrementu, ale je zoufalá z toho, pokud má zjistit, kde se exodus vzal? Jak je možné, že máme nulové informace? Jak je možné, že totální exodus nastal nejen v Sýrii, kde USA dělají destrukci, ale i z jiných států?



Koho chrání?
Koho chrání?

 

Neuvěřitelné, že BIS, stejně jako další státní služby zdroj exodu nezaznamenají! Nevědí! Někdo prostě přijel na návštěvu, asi... Kdo to režíruje? Snad Putin a Rusko? Poklepáme si na čelo?


 

Není jediný výstup z Bílého domu ani Bruselu, kdeže se ten totální exodus migrantů vzal! Válka? Dobře, to je pod dozorem USA v Sýrii. A vážně se synchronně spojili s Eritrejí, Afghanistánem, Somálskem, Jordánskem a dalšímií státy  v jeden den a v  jeden šik?

Izraelský MOSAD se dokáže infiltrovat všude. Americká CIA je za každým mailem, špehuje každého od Merkelové po každého bezdomovce, prohlíží každému slipy či noční poluci, ale exodus miliónu občanů prostě náhodně nezachytí! A lidé jako ovce věří... VĚŘÍ!!! VĚŘÍ?

Nebo strachy věří, že musí?

V České republice kdo neskáče není Čech!

V USA, kdo nevraždí, není

Američan?

Proč se odvrací většina lidí od USA? Proč zrovna ti, kteří se nejtvrději stavěli proti stalinismu, bolševismu a komunistům? Proč stále více lidí něvěří, že se USA bez zabíjení už neobejdou a jejich úpadek je kvůli předlužení hrozivý? Že mimo pár koutů, které do zblbnutí ukazují do celého světa, začínají být USA na pokraji Somálska, Eritreje apod. a záběry ze středozápadu až po New Orleans to jenom potvrzují? 

Tak kde se to pozlátko USA změnilo v smrtonosnou past?

 

Uprchlíky, především z muslimských zemí, láká do České republiky nová webová stránka Emigrate to Czech Republic. Upozornily na něj české zpravodajské servery.

 

 Autor tohoto webu sice neuvádí svoje jméno, z textů prý ale vyplývá, že žije v Česku. Autor nového webu oslovuje migranty v angličtině a arabštině. Podle svých slov se snaží vylepšit obraz České republiky ve světě a motivovat azylanty, aby zkusili své štěstí v Česku.
 
A naše experty - tajné služby na to upozorní občané. Ale zda se někdo rozčílí v diskuzi na webu vědi okamžitě a hned se to uvádí v mainstreamu! Opilý pomatenec komunista ve vzteku a přesvědčení, že se naši podílejí na zabíjení v cizině napíše větu, že jim to patří. A je šťastný, že dostal pouze podmínku. Stejně jako za gestapa mohl dostat i tři roky natvrdo. To je ta americká svoboda a demokracie! Mohli jsme ho za urážku režimu pověsit, ale dostal pouze doživotí!
Mezi tím umírají za šílených okolností uzavření, nebo zaletovaní běženci. A co má být? Hlavně když řidič neuráží "C.K." mocnářství EU! Nebo Pentagon! Vše ostatní je bezvýznamné. Hlavně neohrozit stabilitu miliardářů. Ne národních států, ale miliardářů!

Jedině tak je svoboda a demokracie!

Heslo by mělo znít: kdo schvaluje masové vrahy jako Lenina, Stalina či George Bushe, sám je masový vrah!

Dočasné obsazení Československa spřátelenými zeměni trvalo 20 let. Jak dlouho potrvá demontáž této části společnosti, než se lidé opět probudí?

 

Czechs help at home and abroad:

 





Zpět na komentářeReakce na příspěvek

Vladimír
před rokem

Hoši jste méněcenní,než buzerantští američani?!
Já si myslím,že nasráno v hlavách mají oni,NÉ MY
Tak proč???????????????????? se chováte ,jako debilové????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Jednoduše je pošlete do pr..... a je to né?!

*
*
Překročil(a) jsi maximální délku komentáře o 0 znaků.
*  captcha
 

PAŘÁT dnes   Přidejte si nás na Facebooku

 

 

Komodity a deriváty ze stránek Kurzy.cz

 

Zlato - graf ceny

 

RUB/CZK - graf kurzu
Kurzy měn ze stránek Kurzy.cz

Poslední komentáře

  • Ten, co to cáluje:

    A před měsícem mexickej červotoč?

  • Petr:

    Klídek a hadr na čelo - nějaký exot ho...

  • n:

    Vzali nám předsedu nebo nevzali.... https://www.nov...

  • *antibuzna*:

    Samozřejmě, že volby budou. Hnutí ANO...

  • n:

    Stačí si poslechnout poslední vysilání...