Co vyvolalo děsivou paniku v Pentagonu a Bílém domu, když Rusové posilují logistiku?

 

Logistika v první světové
Logistika v první světové

 

Každý soudný, ale i bývalí vojáci by si řekli, že když jsou v Sýrii zbraně z Ruska, proč by měl někomu vadit polní guláš (kuchyně) a podobné věci, které se pod slovem logistiky rozumí.

 

Slovník udává: Logistika jako soubor činností, jejichž úkolem je zajistit, aby bylo správné zboží ve správném čase, ve správném množství, ve správné kvalitě na správném místě a se správnými náklady.

 


A v tom je právě háček. Popišme si dětsky, co se skutečně přihodilo a co rozhodilo totálně USA, že Kerry okamžitě telefonoval Lavrovovi a Pentagon vyžadoval zákaz přeletů ruské logistiky do Sýrie, byť zbraně nikomu z Ruska skoro několik let nevadily. Nebo snad chce někdo tvrdit, že Rusové v Sýrii neměli jídlo, papír, tužky inkoust, v moderním pojetí mobily? Nesmysl! A nyní dokonce USA rozeslaly  nóty do Bulharska, Řecka a do Iráku , aby Rusům zakázaly přelet!

Rusové se nyní rozhodli, že do Sýrie pošlou druhou část logistiky, neboli chytré zázemí. A americká panika byla na světě! To chytré zázemí totiž umožní Rusům zjistit, co se v Sýrii ve skutečnosti děje, vyhodnotit a předat celému světu. Protože družice jsou na nic a do pouští se žádný zpravodaj ani lstí nedostane.


 

A panika byla tak velká, že Kerry v telefonické besedě se Sergejem Lavrovem prohlásil: „posílení vojenských pozic Ruska v Sýrii může způsobit hrozbu konfrontace s koalicí, která bojuje s IS". Opakoval to po něm také generální tajemník NATO Jens Stoltenberg.


Základem logistického průzkumu je rozmístění logistiky mechanizovaného praporu s možností využití vhodných stacionárních zařízení vybraných míst a v prostředí, kde je nutné spolehnout se pouze na mobilní logistické prostředky logistiky.

 
Jeho rozmístěním by Rusové zjistili a především dokonale vyhodnotili, co se vlastně ve skutečnosti v Sýrii děje, že po náletech je Islámský stát ještě silnější, zda tam neproudí zbraně a jak Islámský stát obchoduje s ropou, když je v uzavřené kotlině. (I dyž velké, písčité)
 
A najednou je další americká zvrácenost na světě. Najednou mají Řekové, Bulhaři, Iráčané kontrolovat letadla a zjistit, co je v nich za IT technologie a přístroje a případně je nepustit do Sýrie. Zbraně a bomby USA nevadily a nevadí! Současně je jasné, proč v těchto místech nemáme žádné specialisty - zpravodaje a nemáme zprávy online.
 
"Ukázalo se, že bylo chybou Spojených států vycvičit 12 tisíc bojovníků syrské opozice a utratit za to 500 milionů dolarů," uvedl generál Allen. Syrská opozice měla tvořit páteř jednotek v bojích proti Islámskému státu a to se nepovedlo. Zatím, podle CNN, bylo vycvičeno Američany 54 syeských instruktorů, kteří po absolvování školení buď byli uneseni a nebo z oblasti bojů uprchli.
 
Píše se, že pochopit, co se děje v Sýrii, je velice těžké. Ano je. Kdo pochopí, že zabijáci z Islámského státu vraždí a mučí  a ropu od nich kupují překupnici z Turecka a Jemenu, aby za ty peníze jim následně poslaly USA zbraně? Že prý je to údajně stát velikosti mezi Čechy a Slováky s cca 8 milióny obyvateli, od kterých prý vybírají daně. Co vyrábí a co je v té poušti tak lukrativní výrobou se už ale nikdo nedozví. Mají prý skvělé internetové zázemí...
 

Takže stát velikosti Ruska dokáží USA obklíčit, dokáží svět donutit k různým sankcím, ale osmimiliónovou poušť údajně USA, Francie a Velká Británie nedokáží? A teprve v okamžiku, kdy si tam Rusko aktivizuje moderní logistiku, má Pentagon a Bílý dům poplach?

 

Prosím, nedělejte z nás pitomce! Čeští občané v sobě měli zakódované vzdělání, když ještě v Americe lezli Indiáni po stromech a greenhorni se učili číst a psát!

Rubriky: ~ Štítky:

Zpět na komentářeReakce na příspěvek

Arnold
před rokem

Přejme Rusům a Iránu uspěch, Syřanům svobodnou a znovukvetoucí zemi. Pak se snad všichni vrátí domů kam patří.
No a Američanům těm přeju trvalý návrat domů z Blízkého východu do USA jednou provždy , dopadnou tam tak jak ve Vietnamu - chytili se s ISIL jen do vlastní pasti.

*
*
Překročil(a) jsi maximální délku komentáře o 0 znaků.
*  captcha
 

PAŘÁT dnes   Přidejte si nás na Facebooku

 

 

Komodity a deriváty ze stránek Kurzy.cz

 

Zlato - graf ceny

 

RUB/CZK - graf kurzu
Kurzy měn ze stránek Kurzy.cz

Poslední komentáře

  • Ten, co to cáluje:

    A před měsícem mexickej červotoč?

  • Petr:

    Klídek a hadr na čelo - nějaký exot ho...

  • n:

    Vzali nám předsedu nebo nevzali.... https://www.nov...

  • *antibuzna*:

    Samozřejmě, že volby budou. Hnutí ANO...

  • n:

    Stačí si poslechnout poslední vysilání...