Drží americké tajné služby a Pentagon kancléřku Merkelovou pod krkem?

 

Komu v hlavě přeskočilo?
Komu v hlavě přeskočilo?

 

Od té doby, co se provalilo odposlouchávání a špiclování amerických tajných služeb evropských nejvyšších politiků, kancléřka Merkelová jako by se zbláznila.

 

Tentokrát prosím, aby tento text byl brán jako úvaha, avšak na reálných podkladech. K nejtajnějším dokumentům se nikdo nedostane.

I ten největší humanista (pokud to už není blázen jako Šabatová, Dientsbier, Uhl a dalších pár jedinců) musí uznat, že tento šílený exodus Německo vydržet nemůže. Možná pár týdnů, ale pak se začne stupňovat nenávist a je to stejné, jako v případě, že se někam přistěhují nepřizpůsobiví Romové. Během krátké chvíle vzniká ponorková nemoc a i menší prohřešky každého vytáčí do nebeských výšin a která je pouze tlumena tvrdými sankcemi, pokud to někdo detailně rozebírá. Zoufalí občané berou spravedlnost do svých rukou, "pseudoelity" zmizí do propadliště dějin a rozbíhá se skutečný fašismus a rasismus!

Občané Německa nejsou za hradbami ochranek, jako je Merkelová. A můžeme si o ní myslet cokoliv, ale určitě dementní není. Nejen pocity, ale následky na sto procent ví a zná.

Tak sakra proč to dělá? Má snad někdo lepší vysvětlení, než že je držena ostře a nekompromisně pod krkem?

Navíc je tady problém šachového koně: pokud se napíše zákon, že běženci se chovají jako nepřizpůsobiví, potvrdí se to, nad čím tak zoufají východní státy a západ nás proto tvrdě diskriminuje. My nepřizpůsobivé Romy nepředěláme, ale dostáváme za ně tresty. A se Syřany je to stejné. Na ně se nabalují různí Ukrajinci, Albánci atd., jenomže selektivní zákon napsat nelze a v případě, že bude sepsán všeobecný a tvrdý se všemi následujícími tresty, jak z toho vyjmout romskou menšinu?

Další šachový tah koněm je kapesné či všimné pro běžence. Máme jim je platit? A pokud ano, tak kolik? Stejně jako v Německu? Ale pak jenom bude dodán důkaz, jak si Dientsbier předplácí nepřizpůsobivé, aby zase nedělali nájezdy na Velkou Británii, Kanadu či Německo. A jsme u téhož problému. Lze takto napsat zákon?

Další naprosto nepochopitelný zmatek vznikl divnými výroky Merkelové, která běžence zve - nezve, vítá - nevítá a starostům nařizuje, že se o ně musí starat, byť v takovém množství je to nesmysl.

200 starostů ze spolkové země Severního Porýní-Vestfálska (Nordrhein-Westfalen) poslalo kritický otevřený dopis k rukám kancléřky Angely Merkelové.

Velmi důrazně upozorňují na situaci ve svých městech a obcích. Bez ohledu na velikost a počet obyvatel je situace kritická, na obce a města jsou kladeny obrovské nároky, a ta nemají k dispozici vše potřebné. Stejně si zoufají starostové i u nás a Brusel - Dientsbier a Šabatová tvrdí, že je to z důvodu rasismu. Ale aby Šabatová odjela na sídliště s Dientsbierem a soužití nám ukázali názorně, to se raději počůrají do kalhotek a slipů...

Mimochodem, romské řádění a podpalování aut ve francouzském Moirans je neviděno a neslyšeno. Kdo drží tuto cenzuru, likvidaci svobody a demokracie u nás?

Zná li někdo relevantnější důvod, sem s ním, ale moc možností není. Logiku to nemá a snad je Merkelová svéprávná. Tak proč by tyto šílenosti podporovala?  

Rubriky: ~ Štítky:

Komentáře

*
*
Překročil(a) jsi maximální délku komentáře o 0 znaků.
*  captcha
Vanak
před 12 měsíci

Existují dva zdroje Merkelové obav. Stejně jako Hollanda. U Francie se problém jmenuje Paribas a 9 mld dolarů pokuty za údajné porušení embarga a u Merkelové ty odposlechy a jejich nahrávky ... no a Problém Volkswagen. Prý si přiberou Mercedes a BMW. Ovšem, Merkelová i Hollande jsou židé. Takže jim ani zrada vlastní země nijak nevadí. Vždyť tam stejně jen bydlí samí gojími..

Ladislav
před rokem

Mám dilema.Jestli ubytovat utečence ve vlastním dvopokojovém bytě nebo nikoliv..Nhed objasním. Mám v Berlíně dobrě kamarády ,navštěvujem se dlouhá léta, když už to bude pro ně neůnosné a budou chtít emigrovat k nám, bude se to započítávat do te povinné kvóty?

Miroslav
před rokem

Merkelová je židovka, Dienstbier je Žid a Šabatová je Židovka, všichni jednají na příkaz americké židovské lobby. Proč jela Merkelová do Turecka podepřít vítězství ve volbách muslimské strany? To si jinak nemůže člověk vysvětlit, jen tím, že tento příkaz přišel od americké židovské lobby.

lubajs
před rokem

Židům je od dětských let do hlav vtloukáno jejich autoritami, že jsou výjimeční a stvoření k vládnutí nad jinými národy. Mají tak dokonale vymyté hlavy a jsou naprosto oddanými slouhy svých vrchních autorit. Připomínají svým chováním členy klasické sekty pod hypnózou. Takže pokud je Makrela židovka (říká se, že až 80% členů všech vlád v tzv. západním světě tvoří židé nebo židovští míšenci), tak vůbec nemusí být její podivné chování důsledkem vydírání skrze odposlechy NSA, ale naopak může naprosto dobrovolně s plným vědomím plnit příkazy zaoceánských mocenských židovských elit. Podívejte se na příklady u nás, jak se protilidově a patolízalsky směrem k západu chovali židé Havel nebo Vondra anebo teď Dientsbier.

Anabel
před rokem

"Imigrační krize" odhalila v plné nahotě DEFICIT DEMOKRACIE ve většině zemí Evropské unie, které přitom rády o demokracii verbálně poučují ostatní, např. chudé rozvojové země.
Politici v EU nerespektují vůli lidu, považují se snad za diktátory zvolené na čtyřleté volební období. Lid je však zdrojem veškeré státní moci!
Dokonce když si Švýcarsko v referendu v únoru 2014 odhlasovalo omezení imigrace, dovolil si německý ministr financí Wolfgang Schäuble (CDU) označit výsledek za nešťastný! To je drzost, co? Podobně se vyjádřil i český ministr zahraničí Lubomír Zaorálek (ČSSD), podle něj nebylo omezení imigrace „příznivá věc“! Skutečně pozoruhodné od představitele ČSSD, která 25 let vždy před volbami slibuje voličům zavedení celostátního referenda a stále nic.
P.S. Referendum ve Švýcarsku je platné bez ohledu na volební účast. Jestli občané přijdou hlasovat, nebo ne, je čistě jejich věc.

doktor
před rokem

Proč by se sebevraždila kvůli Německu.Vždyť není 100% Němka....

Karel
před rokem

Mě to ale také není jasné. Tak proč?

Leon Tuzemák
před rokem

Drží, drží, agentku STASI Merkelovou. Čestný člověk by se přiznal, že je vydírán a odstoupil z úřadu, nebo by se raději zastřelil, než aby škodil vlasti, Merkelová!

Takhle ale pracují americké ambasády všude, nedělají ani tak diplomatickou činnost, jako sbírají špínu na místní politiky, kdo bere úplatky, kdo má sexuální aféry (Hollande) a pak je mají na lopatě. Viz uniklé depeše diplomatů USA na WikiLeaks.

 

PAŘÁT dnes   Přidejte si nás na Facebooku

 

 

Komodity a deriváty ze stránek Kurzy.cz

 

Zlato - graf ceny

 

RUB/CZK - graf kurzu
Kurzy měn ze stránek Kurzy.cz

Poslední komentáře

  • Ten, co to cáluje:

    A před měsícem mexickej červotoč?

  • Petr:

    Klídek a hadr na čelo - nějaký exot ho...

  • n:

    Vzali nám předsedu nebo nevzali.... https://www.nov...

  • *antibuzna*:

    Samozřejmě, že volby budou. Hnutí ANO...

  • n:

    Stačí si poslechnout poslední vysilání...