Drží americké tajné služby a Pentagon kancléřku Merkelovou pod krkem?

 

Komu v hlavě přeskočilo?
Komu v hlavě přeskočilo?

 

Od té doby, co se provalilo odposlouchávání a špiclování amerických tajných služeb evropských nejvyšších politiků, kancléřka Merkelová jako by se zbláznila.

 

Tentokrát prosím, aby tento text byl brán jako úvaha, avšak na reálných podkladech. K nejtajnějším dokumentům se nikdo nedostane.

I ten největší humanista (pokud to už není blázen jako Šabatová, Dientsbier, Uhl a dalších pár jedinců) musí uznat, že tento šílený exodus Německo vydržet nemůže. Možná pár týdnů, ale pak se začne stupňovat nenávist a je to stejné, jako v případě, že se někam přistěhují nepřizpůsobiví Romové. Během krátké chvíle vzniká ponorková nemoc a i menší prohřešky každého vytáčí do nebeských výšin a která je pouze tlumena tvrdými sankcemi, pokud to někdo detailně rozebírá. Zoufalí občané berou spravedlnost do svých rukou, "pseudoelity" zmizí do propadliště dějin a rozbíhá se skutečný fašismus a rasismus!

Občané Německa nejsou za hradbami ochranek, jako je Merkelová. A můžeme si o ní myslet cokoliv, ale určitě dementní není. Nejen pocity, ale následky na sto procent ví a zná.

Tak sakra proč to dělá? Má snad někdo lepší vysvětlení, než že je držena ostře a nekompromisně pod krkem?

Navíc je tady problém šachového koně: pokud se napíše zákon, že běženci se chovají jako nepřizpůsobiví, potvrdí se to, nad čím tak zoufají východní státy a západ nás proto tvrdě diskriminuje. My nepřizpůsobivé Romy nepředěláme, ale dostáváme za ně tresty. A se Syřany je to stejné. Na ně se nabalují různí Ukrajinci, Albánci atd., jenomže selektivní zákon napsat nelze a v případě, že bude sepsán všeobecný a tvrdý se všemi následujícími tresty, jak z toho vyjmout romskou menšinu?

Další šachový tah koněm je kapesné či všimné pro běžence. Máme jim je platit? A pokud ano, tak kolik? Stejně jako v Německu? Ale pak jenom bude dodán důkaz, jak si Dientsbier předplácí nepřizpůsobivé, aby zase nedělali nájezdy na Velkou Británii, Kanadu či Německo. A jsme u téhož problému. Lze takto napsat zákon?

Další naprosto nepochopitelný zmatek vznikl divnými výroky Merkelové, která běžence zve - nezve, vítá - nevítá a starostům nařizuje, že se o ně musí starat, byť v takovém množství je to nesmysl.

200 starostů ze spolkové země Severního Porýní-Vestfálska (Nordrhein-Westfalen) poslalo kritický otevřený dopis k rukám kancléřky Angely Merkelové.

Velmi důrazně upozorňují na situaci ve svých městech a obcích. Bez ohledu na velikost a počet obyvatel je situace kritická, na obce a města jsou kladeny obrovské nároky, a ta nemají k dispozici vše potřebné. Stejně si zoufají starostové i u nás a Brusel - Dientsbier a Šabatová tvrdí, že je to z důvodu rasismu. Ale aby Šabatová odjela na sídliště s Dientsbierem a soužití nám ukázali názorně, to se raději počůrají do kalhotek a slipů...

Mimochodem, romské řádění a podpalování aut ve francouzském Moirans je neviděno a neslyšeno. Kdo drží tuto cenzuru, likvidaci svobody a demokracie u nás?

Zná li někdo relevantnější důvod, sem s ním, ale moc možností není. Logiku to nemá a snad je Merkelová svéprávná. Tak proč by tyto šílenosti podporovala?  

Rubriky: ~ Štítky:

Zpět na komentářeReakce na příspěvek

lubajs
před rokem

Židům je od dětských let do hlav vtloukáno jejich autoritami, že jsou výjimeční a stvoření k vládnutí nad jinými národy. Mají tak dokonale vymyté hlavy a jsou naprosto oddanými slouhy svých vrchních autorit. Připomínají svým chováním členy klasické sekty pod hypnózou. Takže pokud je Makrela židovka (říká se, že až 80% členů všech vlád v tzv. západním světě tvoří židé nebo židovští míšenci), tak vůbec nemusí být její podivné chování důsledkem vydírání skrze odposlechy NSA, ale naopak může naprosto dobrovolně s plným vědomím plnit příkazy zaoceánských mocenských židovských elit. Podívejte se na příklady u nás, jak se protilidově a patolízalsky směrem k západu chovali židé Havel nebo Vondra anebo teď Dientsbier.

*
*
Překročil(a) jsi maximální délku komentáře o 0 znaků.
*  captcha
 

PAŘÁT dnes   Přidejte si nás na Facebooku

 

 

Komodity a deriváty ze stránek Kurzy.cz

 

Zlato - graf ceny

 

RUB/CZK - graf kurzu
Kurzy měn ze stránek Kurzy.cz

Poslední komentáře

  • Ten, co to cáluje:

    A před měsícem mexickej červotoč?

  • Petr:

    Klídek a hadr na čelo - nějaký exot ho...

  • n:

    Vzali nám předsedu nebo nevzali.... https://www.nov...

  • *antibuzna*:

    Samozřejmě, že volby budou. Hnutí ANO...

  • n:

    Stačí si poslechnout poslední vysilání...