Jsem šílený xenofob: mám strach a nenávidím hovada!

 

Co je to xenofobie? Je to forma strachu ze všeho neznámého, cizího. A jaký já mám strach z každého hovada, to se ani nedá popsat.

Kultury, které mají za úkol pouze vysát krev, vyvolat paniku, úzkost a strach jsou přitom součástí života na zemi. Ale proč součástí života, když každé hovado má snahu právě opačnou, neboli zničit vše živé, parazituje právě na tom, co je životu nejcenější, parazituje na krvi? Proč Bůh stvořil hovada,  když je to forma záporná, ohrožujíci život na zemi?

 

Mám mít právo nenávidět hovada, když jdou proti všemu živému a fungujícímu přirozenou cestou? A já se přiznávám: jsem xenofob, protože tato kultura života na Zemi je mi cizí, mám z ní strach a nerozumím jí. Vzbuzuje ve mě nenávist.

 

Z prvního pohledu  hloupost, avšak pouze do doby, než zjistíme, že Havlova kavárna s partou eurovyděračů se ubírá tímto směrem a vše přirozené, které nám příroda dala, se má zrušit, protože připravila nový řád zvráceností a trestů za vše přirozené!

 

Samozřejmě  je to špatné nenávidět hovada, protože statisíce placených vědců zabývajících se xenofobií dokáže, že když Bůh dal právo na život i hovadům, jsem povinnen je milovat, vážit si jich a mít k nim úctu. Jinak jsem zlý a špatný člověk. Ale já si prostě nemohu pomoct: hovada, která mi ubližují, ubližují i všem, které mám rád, nenávidím, nechápu je a mám z nich strach. Jsem prostě dle placených vědců xenofob. 

 

Jenom stále neumím pochopit: proč tito supervědci nesdílejí kulturu hovad a nežijí s nimi, nemají je doma a naopak je vyhání ze svého okolí, když nám doporučují s nimi žít a dokonce je milovat, byť nám sají krev? Proč nám nejdou příkladem?

 

Zpět na komentářeReakce na příspěvek

Leon Tuzemák
před rokem

Šílený xenofil Juncker

V roce 1999 podala kolektivní rezignaci Evropská komise vedená Lucemburčanem Jacquesem Santerem, protože francouzská sociálnědemokratická komisařka pro vědu a výzkum Edith Cressonová najala svého přítele zubaře jako oficiálního konzultanta Komise zodpovídajícího za evropský výzkumný projekt zaměřený na AIDS.

Nyní je nejvyšší čas, aby se odporoučela i skandální Komise dalšího Lucemburčana Jeana-Claude Junckera. Nevím, co jiného než korupce by stálo za jeho náhlou změnou názorů a jeho současnou podporou přílivu migrantů do Evropy.

Ve svém Úvodním projevu v roce 2014 se Jean-Claude Juncker sice vyjadřoval k problematice přistěhovalectví, ale nic nenaznačovalo, že Junckerova komise hodlá v roce 2015 zahájit imigraci desítek milionů severoafrických a blízkovýchodních muslimů do Evropské unie.

Úvodní projev na plenárním zasedání Evropského parlamentu, kandidát na předsedu Evropské komise Jean-Claude Juncker, Štrasburk, 15. července 2014
Bod 8. Na cestě k nové migrační politice, strana 9 a 10

"Domnívám se též, že se potřebujeme rozhodněji vyrovnávat s nelegální migrací, zejména lepší spoluprací s třetími zeměmi, včetně spolupráce při readmisi (zpětném přebírání)."
"V neposlední řadě potřebujeme zabezpečit evropské hranice. Naše společné azylové a migrační politiky budou fungovat pouze tehdy, dokážeme-li předejít neovládanému přítoku nelegálních migrantů. Proto potřebujeme posílit provozní kapacity Evropské agentury pro řízení operativní spolupráce na vnějších hranicích členských států Evropské unie FRONTEX. Rozpočet pouhých 90 milionů EUR ročně jistě neodpovídá úkolu chránit vnější hranice Evropy. Potřebujeme nashromáždit více zdrojů mezi členskými státy za účelem posílení práce agentury FRONTEX a vytvoření evropských jednotek pohraniční stráže, připravených k rychlému
nasazení ve společných operacích agentury FRONTEX a k rychlým zásahům na hranicích. Běží o společný úkol všech členských států EU, států severních i jižních, a je třeba tento úkol pojímat v duchu solidarity."

ec.europa.eu/priorities/docs/pg_cs.pdf

*
*
Překročil(a) jsi maximální délku komentáře o 0 znaků.
*  captcha
 

PAŘÁT dnes   Přidejte si nás na Facebooku

 

 

Komodity a deriváty ze stránek Kurzy.cz

 

Zlato - graf ceny

 

RUB/CZK - graf kurzu
Kurzy měn ze stránek Kurzy.cz

Poslední komentáře

  • Ten, co to cáluje:

    A před měsícem mexickej červotoč?

  • Petr:

    Klídek a hadr na čelo - nějaký exot ho...

  • n:

    Vzali nám předsedu nebo nevzali.... https://www.nov...

  • *antibuzna*:

    Samozřejmě, že volby budou. Hnutí ANO...

  • n:

    Stačí si poslechnout poslední vysilání...