Kdy se opět stalo Rusko nepřítelem USA? Když Putin zabránil dokončení rozparcelování.

 

Tomu Putin zabránil a USA rozzuřil!
Tomu Putin zabránil a USA rozzuřil!

 

Málokdo asi věděl o scénáři, který byl připraven na Rusko v období Jelcinovy vlády. Sice to zní šíleně, ale scénář na rozpad Ruska byl připraven.

 

Federální okruhy Ruské federace: Centrální federální okruh Severozápadní federální okruh Povolžský federální okruh Jižní federální okruh Severokavkazský federální okruh Uralský federální okruh Sibiřský federální okruh Dálněvýchodní federální okruh

 Nerostné bohatství bylo zárodkem obklíčení a následným rozparcelováním území - nepodařilo se jenom díky velice ostrému vstupu relativně mladého Putina do čela státu.

Boris Jelcin nastoupil do funkce v roce 1991 a západ nadšeně tleskal. A jak by ne. Málokdo totiž za Jelcinem viděl totální úpadek, když především západní zpravodajské služby jeho slabost a neschopnost přetaviliy v nadšení demokratizace v Rusku. Sice v roce 1996 svoji funkci obhájil za nadšení údajných přátel západní demokracie, ale mezitím USA připravovaly scénář, který byl naprosto šílený. Ten měl rozkouskovat Rusko na čtyři díly, kdy střed a východ by byl pod správou USA a západ (na západ od Moskvy) by byl přičleněn k Evropě. A zbylé by byly pod jakousi všeobecnou správou. A v té době se US NAVY měla připravit na scénář obsazení Kurilských ostrovů v Sachalinské oblasti. (Stejné, jako dnes operují US NAVY v oblasti Jihočínského moře, pouze s tím rozdílem, že u Kurilských ostrovů si Američané nic nedovolí, protože tam mají Rusové špičkovou výzbroj.)

Současně s přidělením k USA (teritoriálně samozřejmě) měly být dokončeny základny USA na sever od Číny (Gruzie například) a USA by na začátku 21.století vojensky obsadily celý svět.

Šok pro USA nastal v roce 2000, kdy skutečné otěže převzal prezident Putin. Spolky a neziskové organizace pod správou USA, které byly rozesety po celém Rusku včetně tajných služeb během krátké chvíle eliminoval a vyhnal je prakticky z Ruska. Poslední výnos byl minulý rok, kdy zbývající neziskové organizace operovaly pod různými hlavičkami na dezinformacích ruské společnosti.

V té době jezdili Poláci na Ukrajinu a Walesa tam tvrdil, že Rusko se hroutí, že už se dávno ví, že oblasti Ruska jsou připraveny na součinnost se západem, že Rusko zůstane o velikosti 20 - 30 milionů obyvatel a část u Kaliningradu se dostane pod správu Polska. Že prostě Jelcin to u vodky dohodl a USA mají volnou cestu na dálný východ.

Že se nejen Walesa spletl ukázala další doba. A zuřivost Washingtonu byla neměřitelná.

Rázné kroky Putina nezůstaly bez odezvy. USA okamžitě začaly osazovat základny kolem Ruska od Albánie po Pobaltské státy a vyvrcholilo to vpádem USA námořní flotily do Černého moře za předpokladu, že na východě Ukrajiny bude operovat americká armáda. To už prezident Putin nemohl dál čekat, protože Moskva je z Černého moře na dostřel a natvrdo obsadil Krym se všemi teritoriálními důsledky o mezinárodních vzdálenostech a vodách.

Následovaly tvrdé sankce, dezinformační kampaň, zabíjení na Ukrajině, prostě to, co už všichni částečně známe. Agentury pod správou USA daly Rusku spekulativní hodnocení, takže se americké firmy musely z Ruska stáhnout (tak je nastaven americký zákon sankční). Všechny státy dostaly výhrůžku trestu od USA, pokud sankce nebudou dodržovat. A americké kolonie včetně nás poslechly.

Těžko říct, jak se to ruské vládě pod prezidentem Putinem podařilo utajit, ale je faktem, že zdánlivě rozfofrované peníze nejen Rusové neutratili, ale prudce investovali do sofistikovaných zbraní na ochranu celistvosti území. Současně s daňovým systémem se podařilo konsolidovat zem a Rusko vstalo z mrtvých.

Jenomže časová posloupnost najednou ukazuje další: co se s Ruskem nezdařilo, vyústilo v běsnění americké armády v Iráku, pak Africký roh, Libye, vzápětí Sýrie, Jemen, Irán, prostě arabská jara všude tam, kde se těžila především ropa, nebo proudil plyn, následovala Ukrajina, zabíjení a další raketové základny!

Samozřejmě nikdo normální nepopírá, že USA jako celek v systému ekonomiky je o mnoho let před Ruskem. Že státní správa funguje v centrálních oblastech, ale propojení na tak obrovském území se nedaří. Na druhou stranu kdy se objevují další a další důkazy o zákeřnosti USA, tak musí obyčejným lidem běhat mráz po zádech, jak naivní (jsme) byli.

A opět: bývalý polský prezident Lech Wałęsa prohlásil, že se Ruská federace může rozpadnout a počet jejích obyvatel se v tomto případě sníží na 20 milionů. Prohlásil to v interview pro ukrajinský list Ekonomičeskaja pravda.

 

Když se tak stane, pak mohou podle jeho slov země, které vzniknou na území Ruska, vytvořit „svou vlastní EU". „Bude následovat sjednocení nových států, ovšem na základě jiných zásad. Amerických. Dojde k vyrovnávání tempa rozvoje ekonomik, země budou otevřené pro spolupráci v různých konfiguracích", řekl Wałęsa.

 A toto byl přesně moment, kdy přemýšlející lidé začali zvažovat, zda předat neomezenou moc Pentagonu a válečné mašinérii USA. Ten příklon k Rusku není z lásky, ale pragmatičnosti, protože Češi jsou na území, o které se celá staletí pral východ, západ, sever a jih. A v našich dějinách jsou zkušenosti příliš silné.

P.S. Samozřejmě to zatím takto explicitně není z tajných dokumentů USA popsáno, ale další a další, jako již zmíněný Walesa se k připravovanému rozpadu Ruské federace za Jelcina hlásí. A jako první tenkrát varoval Gorbačov, jenomže to vypadalo příliš přitažené za vlasy. Teprve dnes lze dát vše do souvislostí a šílený scénář najednou dostává jasnější kontury! Tenkrát jsme byli překvapeni, proč Gorbačov vystoupil ostře proti USA a dal svojí podporu Putinovi. Dnes už to vidíme také. Jednotlivé střípky začínají skládat jasnější mozaiku a ta je děsivá!

Komentáře

*
*
Překročil(a) jsi maximální délku komentáře o 0 znaků.
*  captcha
vladimír
před 4 měsíci

Evropa není unie. Je to zdroj zisku pro několik lidí. Jsou tu uměle udržovány rozdílné ekonomiky - ty slabší slouží jako dojné krávy a levní otroci, včetně česka, a podléhají diktátu. Zároveň se s nimi počítá jako s pěšáky do první frontové linie v případě konfliktu. Otázka: Konfliktu s kým? je zbytečná. Kdo je tu skutečným teroristou, kdo po celém světě shazuje bomby, vraždí, ničí, parazituje, také každý ví. Putin přeci jedná přirozeně inteligentně, když nechce ve své zemi nic takového. Jen hlupák to dopustí. Nebo?

Zdenek
před 5 měsíci

Putin je znamenitý politik, ochlasta Jelcin by zaprodal celé Rusko, Putin bude Rusko bránit, a se zlou se potážete, Rusové smetou celé NATO i s USA,,,,

Milan
před 11 měsíci

Dobrý článek. To, že Západu v čele s USA jde především o nerostné bohatství Ruska je všeobecně známo a taky o ně neustále zákeřně usilují. Ostatně se tím už ani netají, viz řeči Madly Olbrait, že je nespravedlivé, že Rusko vlastní takové bohatství. Naštěstí pro Rusko přišel V.Putin a ze své země další kolonii USA rozhodně nehodlal udělat. Proto fandím ruskému prezidentovi a ruskému lidu, aby svoji zem uchránili před nevítanými nájezdníky, ať už s nynějším prezidentem, či jeho následovníkem. Nového Jelcina si už ruský lid nikdy nezvolí, to by si měli USAci uvědomit a nechat si svoje kořistnické choutky zajít.

MILAN
před 11 měsíci

CO NÁS ČEKÁ, ZBAVME SE ZKORUMOVANÉ VLÁDY A NATA I EU A KONEČNĚ BUDEME MÍT KLID OD TĚCH DERMOŽROUTŮ A HAVLOVCŮ

Zdenek
před 5 měsíci

Milan, přesně tak, ale naší politici se drží jako klíšťata, nevidím to jinak, kde jsou naší vůdcové, kde jsou správní právníci kteří to myslí z naší zemi tak jako většina občanů, zažalovat naše politiky, porušují ústavu ale i naše zákony,,,

jjozef
před 11 měsíci

Skutocnost tato bola ruskymi politologmi,vratane Chelemendika,mnohokrat konstatovana.
Gruzinsky atak na Juzne Osetsko bol tiez pokusom obnovit proces rozpadu /planovane bolo "pozvanie" NATO Saakasvillim,podpora modzahedinov.../

Sef Stratforu Friedman tvrdi,ze najvacsou prekazkou znicenia ruskeho statu bol strach z bezprizornosti atomovych zbrani.Z nutneho vojnoveho chaosu a bezprizornosti atomovych zbrani.
Tento strach bol vtedy aj verejne komunikovany.

Pepa
před 12 měsíci

Super článek, který dává smysl s odstupem času. Doufám, že se ČR brzy zbaví okovů EU a NATA a budeme dělat nezávislou politiku.

ascharad
před 12 měsíci

Když vidím ten xicht Tachecí nevěřím článku ani slovo.

Jak rozparcelují nás?
před 12 měsíci

Na Pražském hradě, v sídle českých králů, pořádá prezident Miloš Zeman od tohoto úterý Čínské investiční fórum. Neměli by čeští politici podporovat české podnikatele a ne cizince s otrokářskými továrnami s 12hodinovou pracovní dobou a mzdou 13 000 Kč měsíčně v Česku? Čína je navíc totalitní země, kde vládne Komunistická strana Číny a čínský prezident Si Ťin-pching je zároveň generálním tajemníkem Ústředního výboru Komunistické strany Číny.

10. listopadu 2015
Projev předsedy vlády Sobotky na China Investment Foru

http://www.vlada.cz/cz/media-centrum/akt...

25. listopadu 1989
Projev prolhaného Miloše Zemana po boku Václava Havla na Letné v Praze - později Zeman sám přiznal, že si údaje vymyslel, aby na sebe upoutal pozornost. Miloši Zemanovi tehdy od srpna 1989 běžela šestiměsíční výpovědní lhůta z AGRODATU, protože nepracoval a za čtyři roky se nenaučil ani zapnout počítač.

https://youtu.be/01r2INhKZoc

Bek
před 12 měsíci

Bude i toto přednášet "Člověk v tísni"?

Imperialista
před 12 měsíci

Tak to je hustý. Díky za jinej pohled.

 

PAŘÁT dnes   Přidejte si nás na Facebooku

 

 

Komodity a deriváty ze stránek Kurzy.cz

 

Zlato - graf ceny

 

RUB/CZK - graf kurzu
Kurzy měn ze stránek Kurzy.cz

Poslední komentáře

  • Ten, co to cáluje:

    A před měsícem mexickej červotoč?

  • Petr:

    Klídek a hadr na čelo - nějaký exot ho...

  • n:

    Vzali nám předsedu nebo nevzali.... https://www.nov...

  • *antibuzna*:

    Samozřejmě, že volby budou. Hnutí ANO...

  • n:

    Stačí si poslechnout poslední vysilání...