Bleskově: sestřelením ruského letadla musí západ odkrýt karty!

 

SU24
SU-24

 

Turecko sestřelilo v úterý ráno na syrsko-turecké hranici ruský bitevník Suchoj Su-24

 

A je to dobře! Občané celého světa musí vědět, kdo spolupracuje s teroristy!

I kdyby totiž letadlo na moment přelétlo hranici, Turecko ví, že není v hledáčku přepadení Ankara a stačilo jako vždy vytlačit z prostoru. Navíc je výběžek úzký na jakýkoliv incident. Kdo stojí za příkazem a chrání teroristy brzo zjistíme!

 

Tento velice závažný incident má právě proto i světlou stránku: s velkou pravděpodobností se ukáže, kdo skutečně ochraňuje Islámský stát a kdo tedy podporuje teroristy, kteří šíleně zabíjeli v Paříži, kteří vložili nálož do ruského letadla a kdo podporuje teroristy, kteří zabíjejí v celém světě!

 

Je to velmi vážný incident a velice se hodí přesmyčka: ten, kdo vystřelil, tentokrát přestřelil. Nelze zamést pod kobereček a zjistí se, zda to byla teroristická akce NATO, USA, nebo pouze Ankara zuří, že Rusové zarazili černý obchod s ropou a podporu Turecka Islámskému státu. Proto se Turecko zoufale spojuje se státy NATO, aby světu nějak incident vysvětlilo.


A zajímavé: jak opatrně v této kauze našlapují britští a francouzští vládní činitelé - i to o něčem svědčí!

Zpět na komentářeReakce na příspěvek

Webseth
před 11 měsíci

Z RUSKÉ TISKOVÉ KONFERENCE MINISTERSTVA OBRANY:
Ruské letadlo bylo sestřeleno na území Syrské republiky, ba naopak turecké letadla narušila vzdušný prostor, což ruské síly mohou doložit.Podle posledních zpráv nebyl tento sektor vůbec bombardován, zpravodajské služby Ruska mají velmi dobré informace, že v tomto sektoru jsou převážně teroristé z bývalých republik Sovětského svazu. Při záchranných pracech dvou pilotů, byl jeden vrtulník zasažen, osádka vrtulníků palubu opustila ,, přičemž byl usmrcen jeden voják námořní pěchoty a vrtulník byl likvidován minometnou palbou teroristů.
Opatření ruské armády, všechny letadla budou nad Sýrií kryty stíhacími letouny, budou jištěny z křižníků, dále raketovými systémémy S 300 a dalšími účinnými zbraněmi. Veškeré vojenské vztahy s Tureckem byly okamžitě přerušeny. V blízkosti Tureckých hranic budou cíle likvidovány naváděcími systémy přesného určení. Závěr: Rusko má takové kapacity, které budou okamžitě použity a budou jasnou odpovědí na tento čin. To je zkrácený obsah tiskové konference.

*
*
Překročil(a) jsi maximální délku komentáře o 0 znaků.
*  captcha
 

PAŘÁT dnes   Přidejte si nás na Facebooku

 

 

Komodity a deriváty ze stránek Kurzy.cz

 

Zlato - graf ceny

 

RUB/CZK - graf kurzu
Kurzy měn ze stránek Kurzy.cz

Poslední komentáře

  • Ten, co to cáluje:

    A před měsícem mexickej červotoč?

  • Petr:

    Klídek a hadr na čelo - nějaký exot ho...

  • n:

    Vzali nám předsedu nebo nevzali.... https://www.nov...

  • *antibuzna*:

    Samozřejmě, že volby budou. Hnutí ANO...

  • n:

    Stačí si poslechnout poslední vysilání...