Rudohvězdný generál Alexej Čepička vstal z mrtvých (dnešní generalita dle bolševických not)

 

Alexej Čepička
Alexej Čepička

Hned po svém nástupu Čepička oznámil, že styl práce bude naprosto odlišný od jeho předchůdce L. Svobody. Začal se věnovat „kádrům“. Na tři desítky generálů dal sledovat a některé z nich donutil odejít. STB se rozjelo na plné obrátky. Psal se rok 1950. (Černý baroni tuto "idilku" popisují)

 

Je rok 2015, šedesát pět let po!!

Historie se opakuje.

 

Armádní poradce: Pozor na Československé vojáky v záloze

Poradce náčelníka generálního štábu Ludvík Cimburek varuje před skupinou Českoslovenští vojáci v záloze. Zástupci tohoto proruského spolku, kteří se označují za příznivce prezidenta Miloše Zemana, považují NATO za zločineckou organizaci a české politiky za nepřátele. Podle Cimburka se jejich sympatizanti dostávají do hledáčku tajných služeb. (Nikoliv STB, ale zase pro změnu BIS)

Českoslovenští vojáci v záloze ve svých prohlášeních například uvádějí, že chtějí zabránit válce, kterou se snaží NATO rozpoutat, českou ústavu označují za „záměrně nedokonalou“ nebo uvádí, že „zastupitelská pseudo-demokracie“ ohrožuje svobodu a nezávislost. Na Facebooku má jejich skupina téměř 6000 příznivců!

 

Podle Cimburka jsou lidé, kteří se na Facebooku ke spolku přihlásí, „potenciálními adepty na spolupráci pro nepřátelské tajné služby“, které na českém území působí. „ Osobně nepochybuji o tom, že tomuto spolku věnuje pozornost také BIS (Bezpečnostní informační služba) a VZ (Vojenské zpravodajství),“ řekl Cimburek. Zástupci Československých vojáků v záloze se například účastnili úterní demonstrace na podporu Zemana. Z akce odcházeli vojenským krokem seřazeni do dvojstupu za českou vlajkou.

Což znamená (tvrdí prý někteří dle ECHO 24) že se podobají nacistům...

Ano, historie se stále opakuje. Tenkrát jsme byli pod Sovětskou vlajkou a kdo nesouhlasil, byl pronásledován udavači, bylo mu vyhrožováno, někteří šli na "uran" či na "Pankrác". Dnes se karta obrátila a ti, co byli na "uranu" či na "Pankráci", každému, kdo má odlišný názor, vyhrožují tajnými až po kriminál. Pouze je v tom prý malinký rozdíl:

tenkrát se práskalo a zavíralo, občas věšelo ve jménu totality, dnes se práská, má se zavírat a věšet ve jménu demokracie a svobody... Čím to, že laické veřejnosti to připadá jako jedno a totéž a kdo sedí u koryta, má v moci policii a vojsko a toto si chce udržet, i kdyby měl celý svět postřílet? Demokraticky....

 

 

 

Zpět na komentářeReakce na příspěvek

rakos
před 11 měsíci

Mimo tema, rok stare video. Pompézní přijetí prezidenta Zemana v Číně:
https://www.youtube.com/watch?v=dZCm8dR-...

Americka vysilacka a lziDnes se tehdy ovsem zamerily na Krtecka:
http://ekonomika.idnes.cz/zeman-na-navst...

*
*
Překročil(a) jsi maximální délku komentáře o 0 znaků.
*  captcha
 

PAŘÁT dnes   Přidejte si nás na Facebooku

 

 

Komodity a deriváty ze stránek Kurzy.cz

 

Zlato - graf ceny

 

RUB/CZK - graf kurzu
Kurzy měn ze stránek Kurzy.cz

Poslední komentáře

  • Ten, co to cáluje:

    A před měsícem mexickej červotoč?

  • Petr:

    Klídek a hadr na čelo - nějaký exot ho...

  • n:

    Vzali nám předsedu nebo nevzali.... https://www.nov...

  • *antibuzna*:

    Samozřejmě, že volby budou. Hnutí ANO...

  • n:

    Stačí si poslechnout poslední vysilání...