Konfidenti Petry Procházkové, Karase, geografa Romancovova, Fištejna a dalších...

 

 

"Švadlenka" aneb informátor zaručených zpáv z Londýna začíná panikařit. Prý mizí z Londýna a bude vysílat autenticky.

 

Je na čase veřejnosti ukázat, jak masívní propaganda vzniká, jak se kumuluje, jak se všude zveřejní a otiskne, až veřejnost nabude dojmu, že to musí být pravda, když to píší a říkají všichni a všude. Přitom je to jeden grázl, který pracuje pro západní maistream!

Veřejnost by měla toto vše vědět - prosím, ukazujte to všude - zdroj je jasný!!!)

Fraška nebo zločin?

 

One man show pana Rami Abdul Rahmana už asi nebude SOHR či OSDH - to už zase asi neplatí a Rami už se stěhuje v prostoru i čase!

 

Nezávislý syrský novinář s mezinárodní reputací Rami Jarrah se po letech prý vrátil do své rodné země, aby dle svých slov pomáhal čelit Putinově a Asadově propagandě. Aktuálně prý přebývá v Aleppu a tvrdí, že ruské letouny chaoticky bombardují obytné čtvrtě, kde nejsou radikálové z ISIS, ale ani příslušníci syrské opozice

 Před čtyřmi lety se tento mladík narozený v Damašku stal i díky své perfektní angličtině v očích zbytku světa jedním z "prominentních" novinářů.  Kdo zpracovává v Londýně zprávy pro BBC, Reuters  a Bloomberg o Rusku? Tehdy vystupoval pod pseudonymem Alexander Page. Sýrii opustil na konci roku 2011 a odešel do Egypta a později do Turecka. Mezitím založil projekt ANA Press. Následně pak víme, že psal pod smyšleným názvem SOHR, pak OSDH.

A Bloomberg, Reuters, BBC a u nás ČTK měly zaručeně jisté zprávy,

které však nikdy nešlo ověřit!

A zde jsou důkazy - celá chronologie:

Damašek - Aktivisti ze Syrské organizace pro lidská práva (SOHR - neboli náš známý "švadlenka Ramio") nově oznámili, že v bojích mezi povstalci podporovanými USA a islamistickými ozbrojenci v severosyrské provincii Halab zahynulo za poslední dva dny přes 20 lidí.

Morálka obyvatel Aleppa se z jeho pohledu prý  nachází na bodě mrazu. Cítí se prý zranitelní, protože za nepřátele považují nejenom Islámský stát, ale také Asadův režim a Rusko. „Jelikož mezinárodní společenství nechává ruská letadla dále bombardovat civilní cíle, začíná v obyvatelích Aleppa převládat dojem, že slova jako svoboda, demokracie a lidská práva jsou jen bezobsažné fráze. Na kameru to zatím otevřeně neříkají, ale v soukromí přiznávají, že ve výše zmiňované hodnoty již nevěří,“ uzavírá Rami.

Dále Rami, alias Alexander Page alias SOHR, alias  OSDH také hlásí, že členové IS zavraždili na veřejných místech v Palmýře 18 lidí. Byli mezi nimi hlavně syrští vojáci a další osoby, které IS řadí ke kolaborantům se syrskou vládou. IS Palmýru ovládl v květnu a od té doby jeho lidé zničili několik tamních archeologických památek.

 

 Mimochodem, kde je loajalita těch dobrých, západních novinářů? Jak drží solidárnost se zadržením skutečných tureckých novinářů, kteří o  dodávkách zbraní do Sýrie informovali v rozsáhlé reportáži?

V policejní cele v pátek skončil šéfredaktor listu Cumhuriyet Can Dünmdar a ředitel deníku Erdem Gül. [celá zpráva]

 

„Jsme obviněni ze špionáže. Prezident řekl, že jsme zrádci. My ale nejsme ani zrádci, ani špioni, ani hrdinové, jsme novináři. Co jsme udělali, je, že jsme pracovali jako novináři,” uvedl Dündar při výslechu. Vláda napřed tvrdila, že automobily převážely humanitární pomoc pro Turkmeny v Sýrii, ale pak představitel strany AKP Yasin Aktay přiznal, že převážely zbraně!

Zbraně pro an-Nusru i Islámský stát

List upozornil na to, že konvoje, v nichž měla být humanitární pomoc, obsahovaly zbraně a vyslala je MÍT. Adresátem zbraní měly být extremistické skupiny v Sýrii včetně Islámského státu a Fronty an-Nusra, která je napojena na Al-Káidu.


 A zatímco u každého zatčení v Rusku demonstrativně protestují, po tureckcých ani pes neštěkne. Ten dobrý, západní....

A už to zase jede

Čulíkoviny, aneb Britské listy hlásí:

Rusko usmrtilo v Sýrii 500 civilistů

1. 12. 2015

Od začátku ruské bombardovací kampaně v Sýrii dne 30. září zabila ruská letadla 1500 osob, z toho téměř třetinu civilistů, uvádí Syrská observatoř pro lidská práva. (Rami) Ruská letadla usmrtila 419 bojovníků Islámského státu, 598 bojovníků z organizace al Nusra a 485 civilistů, z toho 117 dětí.

Ruský masakr: Drastické VIDEO ukazuje vybombardovanou tržnici

Ahira - Město Ahira leží v provincii Idlib se dlouhodobě nachází pod kontrolou povstalců. Podle Syrského pozorovatelského centra pro lidská práva (SOHR) se v této lokalitě bojovníci Islámského státu nenachází, ani to ale nezabránilo ruským letounům, aby mezi civilisty rozsévaly smrt. (Jenomže tam v příspěvku video s ruským náletem nevidíme, pouze komentář Ramiho o pomyslném náletu)

Rusové v Sýrii shazují bílý fosfor, tvrdí aktivisté

Ruské letectvo v Sýrii používá bílý fosfor, s nímž útočí v místech obývaných civilisty. Tím se dopouští válečného zločinu, upozornili humanitární pracovníci a svědkové. Rusové podle výpovědí, které zveřejnil britský list The Times, používají potenciálně smrtící bílý fosfor, který propálí lidskou tkáň i kost, už několik týdnů.

Poznali jsme, že je to fosfor, protože byl osvětlená celá obloha, a když to dosedlo, všechno se vzňalo,“ popsal svědek jménem Ahmed novinám. Ahmed také tvrdí, že byl zachycen radiový hovor Rusů probírajících útok v místech vzdálených desítky kilometrů od vojenských cílů. Podle odhadu organizace SOHR v londýnském exilu tvoří civilisté 32 procent obětí zhruba 1500 ruských náletů.

Rusové kropí Sýrii bílým fosforem, tvrdí tamní opozice

, vb

RUSKÉ NÁLETY V SÝRII

Rusové při svých náletech v Sýrii používají bílý fosfor, kterým bombardují i civilisty, uvádí v posledních dnech syrští aktivisté a představitelé opozice. Na síti se zároveň objevila videa a fotografie, které používání této zakázané látky zřejmě zachycují. Ruská armáda se k užívání kontroverzní zbraně nechtěla vyjádřit. (Hlásí SOHR)

 


Syrská opozice se stahuje z části Homsu, hlavního města revoluce

1. prosince 2015  15:26
 
Syrská opozice se dohodla s vládou Bašára Asada na stažení z části západosyrského města Homs, které dosud opozice ovládala. Oznámil to homský guvernér Talál Barazí. Těžké boje se odehrávají o povstalecké čtvrti Aleppa. Lidskoprávní organizace oznámily, že nálety na IS si vyžádaly životy tisíců civilistů.

Zdroj: http://zpravy.idnes.cz/syrie-homs-asad-aleppo-06s-/zahranicni.aspx?c=A151201_152540_zahranicni_aha

Syrská opozice se stahuje z části Homsu, hlavního města revoluce

1. prosince 2015  15:26 iDNES
 
Syrská opozice se dohodla s vládou Bašára Asada na stažení z části západosyrského města Homs, které dosud opozice ovládala. Oznámil to homský guvernér Talál Barazí. Těžké boje se odehrávají o povstalecké čtvrti Aleppa. Lidskoprávní organizace oznámily, že nálety na IS si vyžádaly životy tisíců civilistů. (Opět SOHR)

A opět s odvoláním, že vše výše se nedá "ověřit"!!!!!

 Převzalo Reuters, Bloomberg, ČTK, následně Novinky, EuroZprávy....

______________________________________

A pak Žantovský, bývalý přítel Havla komentuje:

Za tím vším je Putin! Neziskovka, v níž působí Michael Žantovský, odhaluje triky ruské propagandy

1. 12. 2015 17:17

Mezinárodní nezisková organizace Aspen Institute vydala svůj pravidelný čtvrtletník, jehož část je věnovaná analýze ruské propagandy.

A v jednom z jeho článků jsou popsány formy současné ruské propagandy, která je tak rozšířená, že je nutné ji diverzifikovat. Jedná se o televizní stanici RT, tiskovou agenturu Sputnik, YouTube i mnohé sociální sítě, jež velmi přesně míří na mnoho příjemců v široké škále zemí celého světa.

To je snad vtip, pane Žantovský, ne?

Komentáře

*
*
Překročil(a) jsi maximální délku komentáře o 0 znaků.
*  captcha
Nikdo nekomentoval.
 

PAŘÁT dnes   Přidejte si nás na Facebooku

 

 

Komodity a deriváty ze stránek Kurzy.cz

 

Zlato - graf ceny

 

RUB/CZK - graf kurzu
Kurzy měn ze stránek Kurzy.cz

Poslední komentáře

  • Ten, co to cáluje:

    A před měsícem mexickej červotoč?

  • Petr:

    Klídek a hadr na čelo - nějaký exot ho...

  • n:

    Vzali nám předsedu nebo nevzali.... https://www.nov...

  • *antibuzna*:

    Samozřejmě, že volby budou. Hnutí ANO...

  • n:

    Stačí si poslechnout poslední vysilání...