Šílené! Hamídova cesta ze zamořeného Česka! Neuvěřitelná, zvrácená špína pro děti!

 

To, co otiskly Hospodářské noviny a potvrzují další, není na žalobu, ale na trestní výpravu proti grázlům, co zvráceně informují naše děti a vnoučata! Je to zločin a to už naše vláda přehlédnout nesmí. Nesmí!!!!

 

Hamídova cesta ze zamořeného Česka

Neboli taková malá školní "inkluze"...


 

Protestuji, protestuji, protestuji!

Dítě, které odpoví špatně, bude potrestáno trojkou z mravů? Ale zloděj a vandal nevadí? Budou už i děti opět politicky vylučováni?

 

Zde je další

Dospívající Hamíd prchá z válečného Afghánistánu do Švédska, kde má začít nový život a... A příště Čech z Česka do Pakistánu?

 

Dientsbier, Člověk v tísni a další!

 Jeden vedle druhého z neziskových - ziskových organizací přilepen na penězovody a dotace, ale na skutečně nemocné děti si máme vybírat peníze mezi sebou. Na to už nezbývá!

Příručka Hello Czech Republic i další výukové materiály souvisí se školními rámcovými vzdělávacími programy a učitelé si ji mohou volně stahovat na stránkách UNHCR a společnosti Meta. Materiál tak například radí, jak se vypořádat s urážkami, které se mohou vyskytnout při debatách ve třídě, a jak udržet klidnou a věcnou debatu. Učitel má přinést různé druhy novin, časopisů a bulvárních deníků, vyhledat články o imigrantech, projít i zpravodajské servery a následně analyzovat pravdivost informací.

„Jedním ze způsobů prevence i řešení komentářů zatížených předsudky je vzít si k ruce fakta a statistiky a vést debatu o tom, proč se z lidí stávají uprchlíci, nabádá osnova.

Dobře, přistupme na tuto hru a doplňme fakty!


Vážně má být součástí příručky, jak USA a NATO (což je totéž) rozbombardovaly "humanitárně Jugoslávii", Libyi, Sýrii, Irák a další státy za účelem rabování ropy a plynu, že tam je vyšetřování Tonyho Blaira a nepotrestání masového vraha George Bushe mladšího, kdy i jeho otec byl ostře proti a před časem to přiznal? A co Vietnam, nebo"Africký roh" a další zbídačelé státy Afriky, kde mírově" zasáhly USA?

A že následně se daly miliony lidí do pohybu, nikoliv však za peníze zločinců, kteří založili Islámský stát (senátor USA McCain a další), ale má to vše sponzorovat Evropa, zatímco USA (NATO) si mne ruce a připravuje války v dalších částech světa? Ne, pokud se těmto zločinům nevzepřou prostí občané Německa, Francie, Slovenska, Česka, Rakouska, Maďarska, Itálie, Španělska atd. a nechají se zatáhnout do třetí světové války několika stovkami zločinců ve válečné mašinérii pod hlavičkou NATO dirigované z Pentagonu, svět a planeta Země končí!

 

 Předešlé

Mám rád Araby. Ale u nich doma!

 

 

Rubriky: ~ Štítky:

Komentáře

*
*
Překročil(a) jsi maximální délku komentáře o 0 znaků.
*  captcha
Etnobyznys
před 9 měsíci

Komiks o Hamídovi vydala neziskovka META, o.p.s., společnost pro příležitosti mladých migrantů, ředitelka Zuzana Vodňanská.
Výroční zpráva za rok 2014:
Celkové náklady 12 798 000,- Kč,
z toho osobní náklady (tj. mzdové náklady stálých zaměstnanců) 8 023 000,- Kč.
Celkové výnosy 13 025 000,- Kč,
z toho provozní dotace 12 098 000,- Kč od ministerstva školství, ministerstva sociální věcí, ministerstva vnitra, US embassy a fondů EU.

Tzn. dotace jsou 90 % příjmů obecně prospěšné společnosti META a 63 % výdajů jde na mzdy stálých zaměstnanců. A čím bude víc imigrantů, tím bude víc dotací. Etnobusinessmani.
Zde:
http://www.meta-ops.cz/sites/default/fil...

Entroslav
před 9 měsíci

To snad ani není možné! Co je to za choré mozky, kteří toto vymýšlejí? Kam nás chtějí vmanipulovat? Kdo jim dává taková zadání? Neuvěřitelné.

Kdesi psali, že přibližně za čtyři roky se z nesouhlasu většiny proti něčemu se stane při "vhodné" každodenní manipulaci, masáži a hlavně hře na city většinový souhlas. Takže letos začínáme. :-((( A s oblblými dětmi to půjde v rodinách ještě rychleji.

Ředitele ČEZ Beneše do vazby!
před 9 měsíci

Žádám vyhlásit nouzový stupeň ochrany českých jaderných elektráren! Pomoc, pomóóóóc!

Dostaneme azyl v Pákistánu?
před 9 měsíci

Jako Hanča a Tonča? :-((((((((

 

PAŘÁT dnes   Přidejte si nás na Facebooku

 

 

Komodity a deriváty ze stránek Kurzy.cz

 

Zlato - graf ceny

 

RUB/CZK - graf kurzu
Kurzy měn ze stránek Kurzy.cz

Poslední komentáře

  • Ten, co to cáluje:

    A před měsícem mexickej červotoč?

  • Petr:

    Klídek a hadr na čelo - nějaký exot ho...

  • n:

    Vzali nám předsedu nebo nevzali.... https://www.nov...

  • *antibuzna*:

    Samozřejmě, že volby budou. Hnutí ANO...

  • n:

    Stačí si poslechnout poslední vysilání...