Která svoboda slova platí pro tento den? Bolševická, americká, židovská či arabská?

 

Modlitba pro Martu
Modlitba pro Martu


Teď, když tvá ztracená vláda věcí tvých
zpět se k tobě navrátí, lide, navrátí.


Že je Semelová pitomá husa, která si do hlavy, natož do úst nevidí, asi bezpochyby každý slušný, co zažil minimálně rok osmašedesátý, určitě ví.

 Těm, co z tvrdého jádra KSČ tvrdí, že pozvání a zákrok byl legální, lze protiargumentovat snadno: národ povstal jako jeden muž a mimo několika procent stranických kádrů tvrdého jádra nechtěl být vazalem Sovětského svazu. A to je ten rozdíl, v demokracii by měl vládnout lid, nikoliv fanatičtí zločinci - straníci!

 

Jenomže

v roce 1989 se svoboda do rukou lidu vrátila (nezaměňovat s tím, že v transformaci si někteří majetek přihráli) A kde jsi teď, v roce 2016 svobodo česká?

Jaromír Štětina a ambiciozní právník Kincl z eurofanatické skupiny TOP 09 to vysvětlí...

 

Extremisté z bolševických řad byli nahraženi totalitními extremisty z bruselsko - amerických řad, kdy každý, kdo nehlásá s Bruselem a USA navždy a nikdy jinak, musí být umlčen, zlikvidován, zakopán. A vůdci z TOP 09 si dávají záležet! Zavřete všichni ústa, pouze jeden názor není trestný: ten co chválí Evropskou unii, snažil se u soudu prosadit Štětina s Kinclem (TOP 09) a kdo nejde s námi, jde proti nám!

Zviditelňující se právník - ehm....
Zviditelňující se právník - ehm....

Není se co divit, že nad takovými prounijními komiky měla převahu Semelová, dokonce si z TOP 09 mohli dělat legraci a prvoinstační soud jí dal za pravdu:

Právník KSČM soudu také navrhoval, aby nechal vypracovat psychiatrický posudek, který by objasnil, zda Michal Kincl po zhlédnutí diskusního pořadu skutečně pocítil úzkost. Poukázal také na to, že soutěž politických stran nepatří do soudní síně.

 

Soudce: Žádná újma se nekoná!

Nakonec soud jeho žalobu smetl ze stolu. Soudce Freibert ji dokonce označil za nedůvodnou, protože výroky Kinclovi prý nezpůsobily žádnou relevantní újmu.

Štětina tvrdí, že se komunisti na svobodu slova vymlouvají, ale položme si otázku jinak: jakým právem zakazuje i třeba zmatené Semelové cokoliv vyjadřovat? To dělal Hitler, Stalin, nyní zástupci Evropské unie a buršové USA! Nahradit diktátora od komunistů ještě větším fanatikem a diktátorem TOP 09?

„Já avizuji, že mám jiný právní názor nežli soud a budu podávat odvolání. V tom jsem vytrvalý,“ zmínil pak k tomutéž Michal Kincl, který je paradoxně rovněž právníkem.

A vy mladší - toto ironizovali komunisti a soudruzi ze SSSR v Poučení z krizového vývoje: toto by si měl zopakovat bývalý komunista a dnešní komunistobijec Jaromír Štětina a kariérista Kincl z TOP 09!

 

 

 

 

A my opět musíme po 48 létech křičet z plných plic:

neexistuje pravá, levá, komunistická, topácko - bruselská či americká svoboda slova. Svoboda slova buď je nebo není. A žádný přívlastek k ní nepatří!


P.S. Není na škodu se ptát, proč se nyní odvádí pozornost, když vyšel dokonce i Main Kamf...

 

Rubriky: ~ Štítky: ,

Zpět na komentářeReakce na příspěvek

Artemio
před 9 měsíci

Kolik Ti je? Asi si nepamatuješ jeho dokument z Ruska za komoušů, nekecám, já to viděl, tento notorik je úplně mimo, u mě je prase, kdo zradí kámoše.

*
*
Překročil(a) jsi maximální délku komentáře o 0 znaků.
*  captcha
 

PAŘÁT dnes   Přidejte si nás na Facebooku

 

 

Komodity a deriváty ze stránek Kurzy.cz

 

Zlato - graf ceny

 

RUB/CZK - graf kurzu
Kurzy měn ze stránek Kurzy.cz

Poslední komentáře

  • Ten, co to cáluje:

    A před měsícem mexickej červotoč?

  • Petr:

    Klídek a hadr na čelo - nějaký exot ho...

  • n:

    Vzali nám předsedu nebo nevzali.... https://www.nov...

  • *antibuzna*:

    Samozřejmě, že volby budou. Hnutí ANO...

  • n:

    Stačí si poslechnout poslední vysilání...