Nejen v Německu, ale i v České republice či na Slovensku manuál co je záchod, popelnice či práce budí rozpaky!

 

Manuál dávaný po staletí. A výsledek...?
Manuál dávaný po staletí. A výsledek...?

 

Všechny informační zdroje dnes citují z německých Süddeutsche Zeitung či Focus o snímcích, co je ženské tělo a manuálu, co je to ta údajná západní civilizace.

 

Sice při pomyšlení na Hollywood a pochody "Pride" je slovo civilizace sporné, ale budiž.

Na ilustraci Süddeutsche Zeitung byly bílé nohy a černá ruka mezi nimi. Redakce kresbu zveřejnila na svém facebookovém profilu jako pouták – a mezi čtenáři se prý strhl povyk. List se nakonec omluvil.

 

Úžas prý budí i manuál pro migranty

V souvislosti s těmito událostmi vyplulo na povrch i to, že i sami sociální pracovníci, kteří v létě pomáhali zvládat nápor migrantů, si (velice překvapeně) všimli, že soužití lidí z různých kultur není vždy jednoduché. Z jejich popudu, píší deníky, prý vznikla příručka, že v Německu je násilí zakázáno zákonem, že je běžné třídit odpad, být ohleduplný k ostatním lidem i životnímu prostředí, uvolnit ve veřejné dopravě místo starším a že je povinností každého pomoci osobě v nouzi.

 Pokud vynecháme všeobecný dojem, že příchodem kapitalismu začali být lidé i v našich krajích k sobě jako divocí psi, víme i u nás velice dobře, jak je zbytečný manuál o záchodech, popelnicích a práci u jedné nejmenované subkultury, o které už je i u nás zakázáno psát a policie má pod trestem přísně zakázáno nás od sebe rozlišovat, jak se o tom přesvědčil  policista, který tak neučinil.

I když je samozřejmě záhadou, jak Dientsbierova nezisková parta vyplácí desítky miliard na nejmenovanou subkulturu, která neexistuje, není nikde evidována a především:

jak může Nejvyšší kontrolní úřad zkontrolovat hospodárné vydávání peněz u Dientsbierovy neziskovky, když Dientsbier dostane peníze na něco, co není právně relevantní a zakotveno v systému. To mi fakt rozum nebere!

 

P.S. Nejde to nezkopírovat:

Marek Vokál 16459

čekám, kdy EU upraví nebo přímo zakáže šachy. Tam taky vždy táhne nejdříve bílý ... Rv

 

 

Rubriky: ~ Štítky:

Zpět na komentářeReakce na příspěvek

lubajs
před 9 měsíci

"Jak může Nejvyšší kontrolní úřad zkontrolovat hospodárné vydávání peněz u Dientsbierovy neziskovky, když Dientsbier dostane peníze na něco, co není právně relevantní a zakotveno v systému" No, já bych řek, že se takto fikaně tuneluje státní rozpočet. Vládnoucí garnitura dnes už nemůže vykrádat erár přímo, jako to dělala ODS v 90 letech minulého století, tak se to teď dělá přes spřízněné neziskovky, odkud se většina peněz přesune na konta politických stran. Má snad někdo jiné vysvětlení?

*
*
Překročil(a) jsi maximální délku komentáře o 0 znaků.
*  captcha
 

PAŘÁT dnes   Přidejte si nás na Facebooku

 

 

Komodity a deriváty ze stránek Kurzy.cz

 

Zlato - graf ceny

 

RUB/CZK - graf kurzu
Kurzy měn ze stránek Kurzy.cz

Poslední komentáře

  • Ten, co to cáluje:

    A před měsícem mexickej červotoč?

  • Petr:

    Klídek a hadr na čelo - nějaký exot ho...

  • n:

    Vzali nám předsedu nebo nevzali.... https://www.nov...

  • *antibuzna*:

    Samozřejmě, že volby budou. Hnutí ANO...

  • n:

    Stačí si poslechnout poslední vysilání...