Za hon na ženy v Kolíně/Rýnem by měli být velmi tvrdě potrestáni i Šabatová, Dienstbier, Kocáb...

 

Pozor, autentický záběr! Nikoliv ilustrační! Cesta k Sacré-Cœur.
Pozor, autentický záběr! Nikoliv ilustrační! Cesta k Sacré-Cœur.

 

Nenechte se rozhodit zdánlivě zmateným nadpisem, než dojdete do překvapivě jednoznačného závěru. Jiná cesta k pochopení nevede!

 

Éterem a všemi sdělovacími prostředky letí děsivá zpráva: Němci jsou v šoku. Ve dvou městech došlo na Silvestra k sexuálním útokům na ženy. Obstoupily je skupinky "nestředoevropsky" vyhlížejících mužů, které je osahávaly a často též okradly. Policii se hlásí stále nové a nové oběti.

"Krátce po půlnoci nás oslovily první ženy, které brečely a v šoku vyprávěly, že byly masivně obtěžovány. Snažili jsme se v davu lokalizovat další ženy," citoval deník Express jednoho z policistů, který tu noc sloužil. "Jednu ženu jsem dokázal z davu vytáhnout, její kamarádky ne, jelikož na nás dav zaútočil," dodal.

K incidentu však nedošlo jen v Kolíně. Podobné zprávy přišly i z Hamburku: také tam si ženy stěžovaly na útoky šesti- až dvacetičlenných skupinek mužů. Atakovali je nejprve verbálně, posléze fyzicky.

 "Hnali nás jako dobytek," cituje deník Bild jednu z obětí. Policie přijala dvě trestní oznámení kvůli znásilnění (původně se mluvilo o jednom), řekl Albers ve středu odpoledne v rozhovoru pro rozhlasovou stanici WDR 5. Dalším ženám pachatelé ukradli peněženky, kabelky a mobilní telefony. Videa umístěná na webu ukazují i ženu, kterou útočníci téměř vysvlékli donaha. "Kolem žen se utvořil kruh. Lidem, co je chtěli bránit, bylo vyhrožováno," popsal ataky svědek, s nímž mluvil list Kölner Stadtanzeiger. (Zpráva například z Aktuálně.cz)

A opět se antirasisti a antixenofobové snaží problémy hodit na nás!

Neexistuje důkaz, že šlo o uprchlíky, varuje starostka dle Aktuálně.cz...

 Pozor, toto tomu dávno předem předcházelo a bylo jenom otázkou času!

 

Rok 2014 - Paříž:  průvodci nebo znalí místních poměrů velice naléhavě upozorňovali ženy: pozor, zde černoši okrádají velice agresívně ženy. Začnou je osahávat, chytají je za ramena, boky, zadní část těla a v počtu více osob a když se dívá žena zoufale na všechy směry, nebo se nechá nachytat na vlezlé nabízení, ztratí se celý obnos kabelky apod..

 

Jak příhodný název - Montmartre - kopec mučedníků
Jak příhodný název - Montmartre - kopec mučedníků

Důkaz je dokonce nafilmován. Uvnitř cesta na kopec mučedníků, francouzsky Montmartre k Basilique du Sacré-Cœur. Je uvnitř videa. Hned z kraje:


Václavské náměstí minulých let: cikánské a rumunské děti začnou poskakovat před ženami (především staršími s kabelkami) a zezadu se přiblíží komplic a ukradne vše, na co sáhne. Mnohokrát rodičové sedí naproti v předzahrádkách a zoufalí policsté krčí rameny. Co máme dělat? My je vyženeme, nebo předáme rodičům a za půl hodiny jsou zpět. Někdy ještě dříve. Ale jako nezletilé nesmíme potrestat.

 

Vraťme se do Německa ke kancléřce Merkelové:

Kritice čelí i kolínská primátorka Henriette Rekerová kvůli svému doporučení, aby se ženy při pohybu v davu snažily udržovat bezpečný odstup od ostatních lidí. Jenomže, kdyby ty ženy provokovaly jako moderní šlapky západu Pussy Riot, tak možná. Ale toto...?


A nyní k nadpisu a přesně se jedná o ty, kteří ten rasismus vyprovokovali: nesměli a nesmí se na zákroky Dientsbierů, Šabatových, Kocábů a dalších v Evropské unii a USA určit, kdo jsou tito zločinci, jaké národnosti, nedej Bože dokonce, ke kterému kmeni patří! To bychom potom museli prstem ukázat na pravé viníky a to raději zavřeme okradené, než ty, co kradou a loupí. Ve Francii se oficiálně o těchto zločinech nesmělo psát a mluvit: antirasistické a antixenofobní genderové čety zasahují všude u každého, kdo přesně tyto činy pojmenuje. Každého, kdo zoufale volá o pomoc, zase antirasistické a antixenofobní genderové internetové čety žalují a každý den i u nás nejen ROMEA.CZ udávají každého, kdo jenom trochu určí, o koho se procentativně jedná!


Kdo stojí v pozadí, že všichni slušní lidé běsní a současně se bojí, zatímco těchto pár skutečných zločinců ty slušné válcuje? Kdo má tak ohromnou sílu, že pár provokatéry jako je Dienstbier drtí slušnou a poctivou majoritní část? A pozor, ta majoritní není ohraničena rasově, ale slušní Romové dostávají tyto údery také, stejně jako jsou stříleny slušné děti černochů odloučenou chátrou z ghett! A je jedno, zda jsou to nepřizpůsobivi z našich, slovenských, či amerických ghett!

Ale položme si otázku: kdo je ta obrovská síla, co stojí za Dientsbiery, Šabatovými, Kocáby a dalšími, kteří jsou nadšeni, když slušní lidé prchají a zoufale volají o pomoc, zatímco chátra se nám všem směje do obličejů? Proč je zločinec zahalován, chráněn, zatímco postižený, občas rozsekaný, je ukazován jako obecní cirkusák?

A položme si ještě jednu otázku: nebudou nakonec ty znásilněné a okradené německé ženy pranýřovány, protože chudáci běženci potřebovali skývu chleba a trochu ženské něhy a ony je rasisticky a xenofobně napadly? Kdyby tam byla Šabatová, Dientsbier či Kocáb, asi by to takto bylo pojato!

 (část je převzata ze zahraničních médií, část autentické záběry autora)

 

 

Rubriky: ~ Štítky:

Zpět na komentářeReakce na příspěvek

Vltavanka
před 10 měsíci

Nechapu proc PARATDNES.CZ pise cervene na fotku Pariz 2014, kdyz je clanek o Kolinu nad Rynem. Nemci at si delaji co chteji u nich a Francie si dela co chce na svém uzemi ! Stejne tak je pro Cechy vic dulezitejsi jak se k této situaci postavi nase vlada a nasi zakonodarci, jakou vladu si zvolime takovou budeme mit ! Francie i Belgie jsou zatim jediné dve zeme na svete, kde je zakazana burka a nikab (od konce roku 2010 !), jsou zde ruseny mesity kde se kaze radikalni islam, odsuzovani teroristi a v parlamente se jedna o tom, ze tem co maji dvoji narodnost bude odebrana franc.narodnost. Cituji z tohoto clanku v anglictine : "Tisíce vojáků hlídkují v ulicích Paříže od roku 2015 až do ukončení platnosti tohoto rozkazu ! ! ! http://www.france24.com/en/20160107-vide...

*
*
Překročil(a) jsi maximální délku komentáře o 0 znaků.
*  captcha
 

PAŘÁT dnes   Přidejte si nás na Facebooku

 

 

Komodity a deriváty ze stránek Kurzy.cz

 

Zlato - graf ceny

 

RUB/CZK - graf kurzu
Kurzy měn ze stránek Kurzy.cz

Poslední komentáře

  • Ten, co to cáluje:

    A před měsícem mexickej červotoč?

  • Petr:

    Klídek a hadr na čelo - nějaký exot ho...

  • n:

    Vzali nám předsedu nebo nevzali.... https://www.nov...

  • *antibuzna*:

    Samozřejmě, že volby budou. Hnutí ANO...

  • n:

    Stačí si poslechnout poslední vysilání...