Kyjevští oligarchové dali Clintonovým víc než Saúdové

 

Já nic, já muzikant(ka) jakoby říkala s krví na rukou!
Já nic, já muzikant(ka) jakoby říkala s krví na rukou!

 

Hillary Clintonová coby jedna z kandidátek Demokratické strany na příštího prezidenta USA k sobě poutala pozornost a na povrch tak vypluly informace o chodu světové – a s ní i ukrajinské -- politiky, napsala Tereza Spencerová. (Literární noviny)

 

Aby ne, když do týmu nyní přibrala "Krvavou Madlen", neboli Madeleine Albrightovou, podle které ženy, které nepodpoří ženu, tedy Clintonovou, skončí v pekle. V jakém, to "Krvavá Madlen" ukázala přesně: šílená zvěrstva v Jugoslávii pod hlavičkou "Mírové bombardování" a následně krvavý Majdan, kde zrůdná svinstva opět podpořila s Madlen i Hillary Clintonová. Ta, která říká, že kdyby zvítězila, zabíjela by v Iráku, na Ukrajině či Libyi stejně jako její předchůdci. Neboli dvojice žen, na jejichž rukách leží krev tisíců dětí, žen a civilistů. Možná desetitisíce. Jsou to ženy, nebo pekelné zrůdy, co se chtějí stůj co stůj dostat opět do vedení USA?

Jistě, to jsou ty přítelkyně Havla, Dientsbiera, Schapira, prostě sluníčkářů, kteří tyranizují ostatní a neštítí se ničeho! Všichni ostatní dle nich jsou rasisti, xenofobové, ale zatímco ti ostatní na rukách krev nevinných nemají, Clintonová a Albrightová ano! A jak je to o tom přísloví, že kdo podporuje vrahy a zločince...?

 

O čem jsou nyní volby v USA? Zvítězí ten, co peníze vydělal vlastní prací, nebo ten (ta), co se neštítí peněz nejchudších, zabíjení matek, žen a dětí v politickém zájmu USA?

Bill Clinton podle WSJ slíbil Baracku Obamovi, že po dobu působení Hillary Clintonové na ministerstvu zahraničí se všechny jejich nadace oficiálně zřeknou finančních příspěvků od cizích vlád, ale to „nadaci nebránilo přijímat miliony dolarů od cizinců spjatých se svými domácími vládami.“ Z přehledu WSJ pak vyplývá, že nejvíce peněz, asi 10 milionů dolarů, Clintonovi dostali právě od ukrajinských oligarchů.

A jak dále psala Tereza Spencerová: Časová shoda finančních darů ukrajinských oligarchů a propuknutí Majdanu bude zcela jistě jen náhodná, nicméně jméno Viktora Pinčuka v posledních dnech nezaznělo -- v souvislostech pro „demokratickou, západní“ Ukrajinu příznačných -- poprvé.

 

Válka o moc na Ukrajině teprve začíná.

PS: Lídr Radikální strany Oleh Ljaško „navrhl“ Západu, aby Kyjevu odpustil dlužných asi šest miliard dolarů.

PPS. Zatímco náměstci kyjevského primátora Vitalije Klička hlásí milionové přijmy, teplá voda od prvního dubna pro obyčejné Ukrajince zdraží o 55 až 57 procent, topení o 73 procent. Kyjevská radnice slibuje, že neplatičům nebude odpojovat vodu ani elektřinu, napsala tehdy Tereza Spencerová.


Není na škodu si po čase opět připomenout, neboť lidská paměť je krátká a i zde platí přísloví, že vrána k vráně sedá. Hrůzné výročí Majdanu, šílené zabíjení v Iráku, Libyi, Somálsku, Jemenu v "něžných rukách krvavých dam"! A  ve finále ony nic, jenom poslouchaly hlas Boží, za vše může Rusko a Putin a xenofobové, rasisti a další už známe...

 

Vyjmuto z originálu:

Kyjevští oligarchové dali Clintonovým víc než Saúdové


Albrightová: Ženy, které nepodpoří Clintonovou, skončí v pekle

 

Rubriky: ~ Štítky:

Komentáře

*
*
Překročil(a) jsi maximální délku komentáře o 0 znaků.
*  captcha
anabel
před 9 měsíci

Jsem v šoku. Co je tohle jiného než korupce?
Clinton Foundation, založena 2001, dříve s názvem Bill, Hillary & Chelsea Clinton Foundation, žádala dárce o peníze a zároveň Hillary Clintonová, ministryně zahraničí (leden 2009 - únor 2013) směřovala zahraniční politiku USA podle toho?

Od roku 2001 Clintonovi vybrali 2 miliardy USD...

Jaroslav Matuška/Zeoli t
před 9 měsíci

Snad jenom upozornění, článek vyšel 23. března 2015.
Díky za jeho připomenutí... Doufám, že Hillary pohoří...

 

PAŘÁT dnes   Přidejte si nás na Facebooku

 

 

Komodity a deriváty ze stránek Kurzy.cz

 

Zlato - graf ceny

 

RUB/CZK - graf kurzu
Kurzy měn ze stránek Kurzy.cz

Poslední komentáře

  • Ten, co to cáluje:

    A před měsícem mexickej červotoč?

  • Petr:

    Klídek a hadr na čelo - nějaký exot ho...

  • n:

    Vzali nám předsedu nebo nevzali.... https://www.nov...

  • *antibuzna*:

    Samozřejmě, že volby budou. Hnutí ANO...

  • n:

    Stačí si poslechnout poslední vysilání...