Kalousek se chová jak Krnáčové debil, bruselsko - americký říťolez a preference jim lezou...

 

Kalousku, vylez! Střídání!
Kalousku, vylez! Střídání!

 

Komunisté, ODS i lidovci se podle STEMu mohou opřít o pevné jádro voličů. Jenomže zatímco se ODS holedbá, že už je vysoko nad deset procent, hluboce se mýlí!

Na internetu a ve státní televizi je slyšet a vidět stálá podpora

lžím a podvodům z USA a Bruselu,

ale stále více lidí si myslí něco o podrazu a dokonce se ozývají hlasy, že za komunistů bylo líp!

 

 Samozřejmě že nebylo, pouze se o pádu nesmělo psát. Jenomže vývoj nás šeredně zklamal a především atmosféra byla mezi lidmi přátelštější, v hospodách se všichni kamarádili, bylo méně stresu a MDŽ slavili všichni chlapi... Ale vážně, ten děsivý spěch, shon a stres ničí lidi na celém světě a my to zjistili za relativně krátkou dobu. Pouze psychiatři, psychologové a právníci mají žně!

A pokud ODS (trapná TOP 09 už rány dostává) tuto část nepochopí a k nátlaku Bruselu a poklonkování Schapirovi (USA) se bude stavět stále stejně, lidé se nakonec od ní také úplně odvrátí! Vážně nechápou, že chceme být svobodní a svéprávní?

„Příznivci TOP 09 mají poměrně vysoký zájem o politiku. Jsou to patrně nároční voliči, kteří nad svými politickými sympatiemi dosti váhají,” dodala agentura.

A Kalouskovo fanatické říťolezectví nese své plody: preference jim také lezou. Kam?

 

Volební model podle STEM (v procentech)
  prosinec 2015 leden 2016 únor 2016
ANO 24,2 26,8 29,2
ČSSD 20,7 21,7 19,7
KSČM 14,1 14,1 13,6
ODS 8,6 8,7 7,7
TOP 09 8,9 6,6 6,5
KDU-ČSL 6,6 6,2 6,4

zdroj: CVVM

 

Pokud by totiž skutečně chodili mezi lidi a naslouchali jim, pochopli by, že stále více jich se nenechá nachytat na vařenou nudli a stupidní žvásty z Ukrajiny, mírové bomby z USA a mírová teroristická opozice v podání našeho mainstreamu převzatého z amerického slovníku už většině leze na nervy!

 

Nejhezčí či nejtrapnější je, když fanatičtí zastánci západu hýkají nadšením, jak každý, kdo byl u komunistů, je zločinec a gauner a měl by viset. A jak jsou šťastní, že v NATO je generál Petr Pavel:

Vzdělání současného antikomunistického generála Petra Pavla

Po absolvování Vojenského gymnázia Jana Žižky z Trocnova v Opavě pokračoval studiem na Vysoké vojenské škole pozemního vojska ve Vyškově, kterou ukončil v roce 1983. Následně se v letech 1988–1991 vzdělával na Vojenské akademii Antonína Zápotockého v Brně...

Neexistoval důstojník Československé armády, který by nepřísahal na komunistickou ústavu a nebránil státy Varšavské smlouvy. Křivý a křivější, chtělo by se zvolat... Co dodat?

 

Rubriky: ~ Štítky:

Zpět na komentářeReakce na příspěvek

Karel 4
před 8 měsíci

Od kterého roku byl důstojník Petr Pavel v KSČ, jaké funkce a kde zastával v Československé armádě. Konečně první důstojník, generál bez vzdělání v západních vojenských školách, který zná válečnou taktiku svého úhlavního nepřítele RF.

*
*
Překročil(a) jsi maximální délku komentáře o 0 znaků.
*  captcha
 

PAŘÁT dnes   Přidejte si nás na Facebooku

 

 

Komodity a deriváty ze stránek Kurzy.cz

 

Zlato - graf ceny

 

RUB/CZK - graf kurzu
Kurzy měn ze stránek Kurzy.cz

Poslední komentáře

  • Ten, co to cáluje:

    A před měsícem mexickej červotoč?

  • Petr:

    Klídek a hadr na čelo - nějaký exot ho...

  • n:

    Vzali nám předsedu nebo nevzali.... https://www.nov...

  • *antibuzna*:

    Samozřejmě, že volby budou. Hnutí ANO...

  • n:

    Stačí si poslechnout poslední vysilání...