Proč Česká vláda nejedná za občany ČR, když chtějí to samé, co Velká Británie?

 

Chceme americkou, nebo ruskou svobodu slova? Ani jednu, chceme pouze svobodu slova!
Chceme americkou, nebo ruskou svobodu slova?
Ani jednu, chceme pouze svobodu slova!

 

Eurofanatické, extremistické strany jako TOP 09, Zelení či extremistické neziskové - ziskové, nestátně státní americké organizace s ryze českými názvy jako je Hate Free Culture, Nadační fond Generace 21, In IUSTITIA a další a další...

 

Rojí se jak houby po dešti, některé dokonce úkolují vládu a ta se chodí zodpovídat na americké velvyslanectví. Kam jsme se to dostali? Za války nás řídil protektor německý a jemu se zodpovídala česká (československá) vláda. Dnes nás řídí protektor americký a zodpovídá se mu česká vláda, občas i prostřednictvím státních zástupců, či dokonce neziskových organizací. Pro Boha kam jsme se to opět dostali?

Nic nevíme o tom, že bychom je volili a stejně tak jako za komunistů nás řídil někdo, o kom jsme ani nevěděli, odněkud z Moskvy, dnes odněkud Z Washingtonu, případně Pentagonu. Jak je to možné?

Za koho vlastně mluví naše vláda (loutkovláda)?

Premier Orbán mluví za Maďarsko, premiér Fico mluví za Slovensko, Merkelová mluví za Německo, ale Sobotka mluví za USA či Brusel? Křesťanský kněz Daniel Herman, stálá spojka mezi vládou a americkým velvyslanectvím je samozřejmě svobodný a bezdětný. Přesto že je údajně v celibátu, (nebo právě proto?) přebírá záštitu nad Prague Pride, protože toto mu doporučuje americký velvyslanec Schapiro. Je to normální?

Pokud nám dnes stejně jako za komunistů tyto spojky americké demokracie tvrdí, že lid je pomýlený, že názor lidí nic neznamená a od toho jsou tito Bohem a Washingtonem vyvolení (dříve Moskvou), tak na co máme volby a platíme za ně tolik peněz? Zrušme volby a takto ušetřené peníze pošleme do Pentagonu na zbraně, abychom snížili americký dluh. No uznejte, nebylo by to krásné, kdyby u vchodu Pentagonu zářil epitaf: "Zemřela Česká republika, aby zachránila Pentagon...?"

Vládo, lidé zde chtějí totéž co britská vláda!

I z průzkumů vyplývá, že je zde asi deset procent tleskačů, co současně s dojením penězovodů od rána do večera tvrdí, že s Washingtonem na věčné časy a nikdy jinak a kdo nejde s nimi, jde proti nim. Pak je tady dalších 30%, kteří tvrdí, že Sovětský svaz nás neosvobodil od Němců, ale od Moskvy po Lisabon nás osvobodila americká armáda, jejíž životy zhasly v těžkých bojích u Moskvy a u Dukly...

A pak je zde už šedesát procent normálních lidí, kteří už mají Bruselu, Washingtonu a Pentagonu plné zuby, propagandy též, lid český už veřejně tvrdí, že nám s tou propagandou mohou vlézt na hrb a...

Je nám líčeno, že lid český je lid "blbý", neb v demokracii je 40% + americké velvyslanectví víc než 60% obyvatel, tudíž opět musí mlčet, neb obušky vědí, co dělat. Je rok 2016 a opět začínáme chápat rozdíly mezi svobodou a americkou svobodou, mezi svobodou slova a americkou svobodou slova veřejnoprávních médií a opět si zavzpomínáme, jak v roce 2000 spacáci Rumlové obhajovali tu správnou americkou svobodu slova, zatímco my jsme chtěli tu obyčejnou, bez přívlastků svobodu slova!

Protože tam, kde je svoboda slova, jsou i svobodné volby, pak vznikne svobodná vláda a ta pak mluví svobodně za lid, který ji zvolil. Za koho však dnes mluví česká vláda?

 

Rubriky: ~ Štítky:

Zpět na komentářeReakce na příspěvek

rokos
před 8 měsíci

Výročí vítězného února se blíží lubajs, tak budete zase mít co slavit, jen doufám, že to zůstane jen u těch oslav. Takže klídek, soudruzi!

*
*
Překročil(a) jsi maximální délku komentáře o 0 znaků.
*  captcha
 

PAŘÁT dnes   Přidejte si nás na Facebooku

 

 

Komodity a deriváty ze stránek Kurzy.cz

 

Zlato - graf ceny

 

RUB/CZK - graf kurzu
Kurzy měn ze stránek Kurzy.cz

Poslední komentáře

  • Ten, co to cáluje:

    A před měsícem mexickej červotoč?

  • Petr:

    Klídek a hadr na čelo - nějaký exot ho...

  • n:

    Vzali nám předsedu nebo nevzali.... https://www.nov...

  • *antibuzna*:

    Samozřejmě, že volby budou. Hnutí ANO...

  • n:

    Stačí si poslechnout poslední vysilání...