Záhada lady Merkel: kucííí z Islámského státu, tak už neblbněte...

 

Angela Merkel
Angela Merkel

 

Praštěný nadpis, kdyby se v podobném duchu nevyjádřila skutečně kancléřka Merkelová při setkání s tureckým premiérem Ahmetem Davutogluem v Ankaře.

 

USA s Velkou Británií bombardovaly Islámský stát čtyři roky

Za tu dobu je větší, silnější. Statisíce mrtvých, chudáci utečenci jsou rozeseti kolem ve stanech jak slepice na hrazdách a čekají, až se jim nasype zrní. Obrazně. Prostě utekli zoufale do okolí a čekají, až vrazi z Islámského státu zmizí, aby se mohli vrátit domů, byť do rozmlácené země. A pak příjde kancléřka Merkelová a oznámí, že už by Rusové neměli bombardovat, protože cesta k míru je poslat kluky z Islámského státu domů a jít opět rozvorat louky a meze a zasít...

Doslovně: „Za poslední dny jsme zděšeni a šokováni utrpením desítek tisíc lidí při bombových útocích, a také bombovými útoky, které přicházejí z ruské strany,“ řekla Merkelová s odkazem na bombardování Aleppo. Situaci na hranicích, kde se shromáždilo kolem 35 tisíc lidí, kteří prchli z okolí bombardovaného města, označila za „velké utrpení”. Turecko a Německo proto okamžitě zahájí společnou akci, která má uprchlíkům pomoci.

No budiž, je to žena, asi na vojně nebyla, asi ani za těmi chlapci z Islámského státu nebyla. Asi by hovořila jinak. Nic proti, kdyby ty chlapce, které začali v USA nazývat "Mírová teroristiská osvobozenecká armáda" a další podobné skupinky včetně bojovníků z Islámského státu dokázala svým šarmem přesvědčit, že už toho bylo dost a chlapci, alou domu. Jenomže...

Má právo vyslovovat tyto hlouposti tak vysoká, dokonce nejvyšší představitelka velkého evropského státu? Vážně je přesvědčena, že místo bombardování stačí tlesknout, mírové teroristické základny utichnou, hoši se zastydí, sklopí oči i hlavy a půjdou domů požádát své rodiny za odpuštění, že se nevěnovali manželkám a dětem a nepomáhali s výchovou?

Kancléřko Merkelová, prozradím novinu: ve válce se prostě bojuje, dokud se šílený nepřítel nevzdá. Bohužel. Nebo snad znáte jinou metodu, jak tato města osvobodit od šílenců z Islámského státu a "mírových teroristů"? Sem s nimi, nebo nechte dokončit Rusům tu šílenou práci, jejíž součástí je i zabíjení. Jiná cesta ke svobodě není. Nebo ji my, muži, alespoň neznáme.

 A jen tak mimochodem: také jste takto mentorovala USA, když přátelé z Jugoslávie umírali pod šílenými nálety USA? A to byla prosím - Evropa! A ani nemluvě o tom, že utrpení Syřanů je zásluhou USA!

P.S. Čím rychleji poženou to islámské stádo zločinců z domovů Syřanů, tím dříve skončí jejich utrpení a budou se moci vrátit domů. To jste vážně nepochopila?

 

Zpět na komentářeReakce na příspěvek

rrrrrr
před 9 měsíci

Ale néééé nééé, "ali mama" to přece nebylo Rusko, kdo bomboval, to přece naši spojenci, jak tvrdí frenč presstitut! Tak si to milá "alí mammmaaa" vyřiďte s nimi:
http://e-republika.cz/tiki-read_article....

*
*
Překročil(a) jsi maximální délku komentáře o 0 znaků.
*  captcha
 

PAŘÁT dnes   Přidejte si nás na Facebooku

 

 

Komodity a deriváty ze stránek Kurzy.cz

 

Zlato - graf ceny

 

RUB/CZK - graf kurzu
Kurzy měn ze stránek Kurzy.cz

Poslední komentáře

  • Ten, co to cáluje:

    A před měsícem mexickej červotoč?

  • Petr:

    Klídek a hadr na čelo - nějaký exot ho...

  • n:

    Vzali nám předsedu nebo nevzali.... https://www.nov...

  • *antibuzna*:

    Samozřejmě, že volby budou. Hnutí ANO...

  • n:

    Stačí si poslechnout poslední vysilání...