Děsivé: Savčenková suchou hladovkou děsně trpí a umírá a Rusáci se tomu smějí! (přímý přenos)

 

To děsivé utrpení, ke kterému dohnaly ruské politické síly ukrajinskou hrdinku Savčenkovou, nemůže nechat svět nečinným. Už týdny nic nejí, mnoho dní nic nepije a to utrpení je znát v její nebohé tváři. Skutečně tato milá, hodná dívka a žena by mohla být tou zrůdnou, která by poslala novináře na smrt?

 

Video je snad dětem nepřípustné, na tak strašidelně poznamenanou dívku, která je naprosto nevinná, si děti snad nezaslouží dívat...

 

Zesláblá Savčenková dnes pronesla svoji závěrečnou řeč. Soud však byl zase odročen, píše Svobodné fórum...


Savčenková se rozsudku nemusí dožít, obává se ukrajinské ...

zpravy.aktualne.cz/.../savcenkova.../r~1ed97764e63111e5a4570025906...

Ruský soud chce rozsudek nad vězněnou Ukrajinkou, která drží hladovku, vynést až 21. či 22. března. Protože Savčenková od poloviny minulého týdne drží ...

A zde je atentické video na novodobou Johanku z Arku několik hodin před (snad) smrtí ze suché hladovky!

(Faktem je, že v to její "poslední tažení" mnozí pochybují. 6 dní nepít a týdny nejíst... Ale možná Ukrajinky vydrží víc...)

 

ZDE klikni - umírající Savčenková - hrůza: Majdan dorazí do Ruska a Putin padne, řekla Savčenková


Děkujeme Evropské unii a jejím spravedlivým politikům

Pilotka Savčenková drží další hladovku, podpoří ji evropští ...

echo24.cz/.../pilotka-savcenkova-drzi-dalsi-hladovku-podpori-ji-evropsti...

1. 2. 2016 - Savčenková držela hladovku už loni, a to déle než deset týdnů. Nynější hladovku vyhlásila 17. prosince a hodlá ji držet až do skončení soudu, .


Otázkou je, proč tu "suchou hladovku" nebere veřejnost stejně vážně jako věhlasní zastánci Evropské unie z TOP 09 v čele s komickým Kalousem a dalšími hvězdami na bruselském nebi. Začaly to Pussy Riot...

 
 

Rubriky:

Zpět na komentářeReakce na příspěvek

15. 9. 1939
před 8 měsíci

Zvěrstva Savčenkové

Případ ukrajinské návodčí palby z batalionu Ajdar Naděždy Savčenko obviněné z účasti na vraždě ruských novinářů na Donbasu, dostává mezinárodní rozměr a stále se objevují nové podrobnosti. Například starosta Užhorodu Sergej Ratušňak na své facebookové stránce psal o tom, jak Naděžda Savčenko týrala a mučila zajatce.

„Osobně jsem mluvil s jedním učitelem a knězem, kteří zázrakem přežili bestialitu, týrání a mučení nové „hrdinky“ Majdanu Savčenko. Zde jsou jejich slova: „Ona prostě nebila, ona mrzačila a ubíjela. Svázané na rukou i na nohou – mlátila trubkou, rozbíjela genitálie, zhášela cigarety v jejich otevřených očích. Neustále přitom řvala: „Prodám tě na orgány jako tamty nebo tě rozstřílím na sr….!“
O tom, že bojovníci Ajdara brutálně mučí zajatce, vyprávěl již dříve kněz Svato-Nikolského chrámu Vladimír Mareckij, osvobozený z ukrajinského zajetí.

„Když řeknu, že nás bili – tím nic neřeknu. Nás ubíjeli. Nás stříleli, nám lámali kosti, nás bili nejen rukama a nohama, ale i pažbami a vším, co jim přišlo pod ruku,“ – vzpomíná Mareckij.
Podle jeho slov se obzvláštní brutalitou odlišovala Naděžda Savčenko, kterou tak aktivně brání kyjevská vláda. Libovala si ve své síle, osobně mlátila zajatce a pronášela u toho různé průpovídky. Kvůli výdělku navrhovala prodávat orgány zajatců, a když ostatní členové batalionu nesouhlasili vydávat zajatce na orgány, navrhla je tedy zabít, „aby se neutrácelo za dopravu do SBU“.

Slova kněze podpořil jiný osvobozený zajatec, voják opolčení Stanislav Stankevič. Násilí na něm začalo po té, co odmítl provést diverzní skupinu do Šachťorsku. V průběhu dlouhé doby ho mučili, bili, trápili hladem. A aby na hrozné mučení v ukrajinském zajetí nezapomněl, vypálili mu ajdarovci na tělo svastiku.

A to ani zdaleka nejsou všechna zvěrstva, kterých se účastnila poslankyně ukrajinského parlamentu Naděžda Savčenko během své služby v ukrajinské armádě. Není tím název „Hrdina Ukrajiny“ znehodnocen, když ho „hrdě“ nosí ta, která trýznila a mučila vojenské zajatce?

*
*
Překročil(a) jsi maximální délku komentáře o 0 znaků.
*  captcha
 

PAŘÁT dnes   Přidejte si nás na Facebooku

 

 

Komodity a deriváty ze stránek Kurzy.cz

 

Zlato - graf ceny

 

RUB/CZK - graf kurzu
Kurzy měn ze stránek Kurzy.cz

Poslední komentáře

  • Ten, co to cáluje:

    A před měsícem mexickej červotoč?

  • Petr:

    Klídek a hadr na čelo - nějaký exot ho...

  • n:

    Vzali nám předsedu nebo nevzali.... https://www.nov...

  • *antibuzna*:

    Samozřejmě, že volby budou. Hnutí ANO...

  • n:

    Stačí si poslechnout poslední vysilání...