Mladé vyškolené hlasatelky aneb ČT24 jako všech debilů futrál...

 

 

Čínský prezident Si Ťin-pching založil Pražské povstání: by mohlo na nás příště hledět velkým big boardem na pražském ruzyňském letišti místo Václava Havla. Bolševická chronologie přejmenování by zůstala zachována...

Je úžasné poslouchat hlasatelky a občas i hlasatale, jak popisují Železnou oponu. Že je to stejné, jako je dnes Čína, hlásí ambiciozní hlasatelka Ellen Brendlová, která před dvěma lety dodělala bakalářskou práci a už je televizní hvězda a už plní příkazy "shora"...

FAKULTA SOCIÁLNÍCH VĚD Institut komunikačních studií a žurnalistiky  Ellen Brendlová    
Využití sociálních sítí ve zpravodajském pokrytí povodní 2013 na ČT24    
Bakalářská práce         
Praha 2

UNIVERZITA KARLOVA V PRAZE Bakalářská práce 2014

 Milá zlatá Elen, v tomto systému budete mít skvělý postup. V televizi říkáte, co na očích svých nadřízených vidíte a zajisté vám lidé kolem Bursíka, jeho ženy Jau Jau Biomasové, jakožto Langšádlové a Evropských hodnot zatleskají, ale vězte, padá z vás jedna pitomost za druhou, co snad může omlouvat vaše nezkušené novinářské mládí, možná podlézavá hloupost, nikolivěk však fakta a skutečnosti. Nuže vězte, co jste řekla a co ta fakta jsou:

V loňském roce navštívilo Českou republiku 285 tisíc čínských turistů, v roce 2010 do Číny dorazilo 53 milionů zahraničních turistů. Počet čínských turistů mířících do zahraničí by se letos měl zvýšit o deset procent, na více než 130 milionů. To je vážně nějaká informační zeď? Vážně nestudují Číňané v Evropě, USA a nevrací se domů jako tenkrát u nás?

Hádejte, jak se cestovalo z Československa

V době komunistické byly v Československu všude kolem ostnaté dráty napájené elektřinou. Kdo chtěl vyjet "na zkušenou" na západ a nebyl prověřený komunista, prostě nejel, takže vízum dostalo ročně pár desítek lidí! Pak byly pracovní cesty, za které se musely zaručit celé kolektivy komunistů a opět to bylo pár desítek, možná stovek lidí. (A proměněné peníze - valuty do Německa? Jedna marka na den. Na víc nebylo, takže lidé měli peníze v ponožkách, v trenýrkách a vyvexlované od vexláků.) Když jsem chtěl jet do DDR, neboli Východního Německa, musel jsem mít výjezdní doložku a výpis, zda nedělám odbojovou činnost proti komunistům.

Je zvláštní, že jako úspěšná bakalářka sociálních věd s ambicí ihned nastoupit do ČT jako hlavní hlasatelka tyto základní věci neznáte. Nehledě na to, že dopisy byly ze západu kontrolovány, osoby, které které dostaly dopis ze západu, byly prověřovány přibližně jako dnes v České republice, pouze s tím rozdílem, že STB už není a tajné služby (naše) nešmírují dopisy, neb se nepíší, ale maily a nasazují odposlechy. To je ta naše demokracie západních hodnot. Tenkrát jsme byli rozvraceči republiky a RVHP, dnes jsme zase ruští či čínští trollové, "hoaxové" a rozvraceči "Evropských hodnot", na které je potřeba tvrdě zaútočit, jak tvrdí demokrat Gabal a Langšádlová.

Milá zlatá Elen (kdybyste nebyla tak dobrá, nemohla byste ihned po takové komické bakalářské práci - odkaz v rámečku - ihned nastoupit jako hlasatelka, leda v nějakém dětském pořadu, kdy malé děti možná oblafnete, ale nikoliv nás. My totiž v té době žili a s Čínou se to srovnat nedá. Říkáte, že internet se v Číně maže a blokuje, zatímco u nás na idnesu a Facebooku ne? Děláte si možná legraci... Nebo ne?

Ty počty jsou dohledatelné, ten rozdíl je dohledatelný, ale vaše špičkové vzdělání je možná víc. Jste přece vyvolená pro ČT...

 

 


 

Rubriky:

Zpět na komentářeReakce na příspěvek

bada
před 7 měsíci

Možná máte pravdu, že redaktorka je hloupá, nebo navedená, ale proč lžete. Do Východního Německa se za komunistů jezdilo běžně na nákupy. Například z Liberce do Žitavy jezdil linkový autobus.

*
*
Překročil(a) jsi maximální délku komentáře o 0 znaků.
*  captcha
 

PAŘÁT dnes   Přidejte si nás na Facebooku

 

 

Komodity a deriváty ze stránek Kurzy.cz

 

Zlato - graf ceny

 

RUB/CZK - graf kurzu
Kurzy měn ze stránek Kurzy.cz

Poslední komentáře

  • Ten, co to cáluje:

    A před měsícem mexickej červotoč?

  • Petr:

    Klídek a hadr na čelo - nějaký exot ho...

  • n:

    Vzali nám předsedu nebo nevzali.... https://www.nov...

  • *antibuzna*:

    Samozřejmě, že volby budou. Hnutí ANO...

  • n:

    Stačí si poslechnout poslední vysilání...