Prezidente Zemane, vyhlašte částečnou mobilizaci a nechte okamžitě uzavřít hranice!

Výbuchy už jsou blízko nás a nikdo zvenčí nás neochrání! A s jídlem roste chuť! Navíc, každý zabitý civilista zabitý armádou USA má příbuzné, takže tato lavina byla vyhnána k nám, přátelům USA!

Masakr v sídle Evropských hodnot!
Masakr v sídle Evropských hodnot!

 

To je přesně důvod, kdy se nás USA snažily jako reklamu dostat do společenství zemí, které dělají v arabských zemích jaro a to jaro se přesunulo do západní Evropy!

Belgické hlavní město Brusel se v úterý stalo terčem teroristických útoků. Nejprve otřásly dva výbuchy letištěm Zaventem a následně přerušila exploze provoz metra ve čtvrti Maelbeek, v blízkosti unijních institucí. Hovoří se ještě o jednom možném výbuchu v metru. Zemřelo nejméně 23 lidí.

A do toho nám nařizují lidskoprávní organizace, že máme poslušně stát a jít na tato jatka beze zbraní!

 

Stačí se podívat, odkud se tyto zrůdné lidskoprávní organizace valí: vše je z USA!

Ale: i když samozřejmě bezpečno nemůže být nikdy nikde, my se bát (zatím) nemusíme. Do arabských zemí jsme jezdili pracovat i před americkým zabíjením a lidé z těchto zemí na nás nemají "pifku". A není to tím, že by nás neznali. Naopak: tehdejší značka Made in Czechoslovakia otevírala všude dveře. Dokonce i v komunistické době! Naše rodiče nejezdili ven zabíjet, ale pomáhat a pracovat.

Pouze USA nás chtějí namočit do jejich zabíjení a vyžadují, ať posílíme i vojenský rozpočet! Jim vyhovuje co největší masakr v Evropě, abychom výrobce zbraní v USA zahltili zakázkami a mazali tím americký dluh. A generál Petr Pavel dělá reklamu, aby teroristi přišli i k nám: přece i my se chceme podílet na americkém zabíjení v americkém NATO!

 Ale někteří (promiňte prosím to slovo, ale) kryplové stále budou tvrdit, že hlavní nebezpečí jde z Ruska a odvádět tím pozornost!

 

Rubriky: ~ Štítky:

Zpět na komentářeReakce na příspěvek

erodiada
před 7 měsíci

pane Bendo, nejsou židi všichni stejní, jako i u ostatních národů, obyčejní židé nechtějí válku, to co píšete vy je sice pravda ale nejsou to židi, ale jevreji, člověk by si myslel, že je to stejné ale není. Ti bohatí jevreji řídí vše, ale obyčejní židé, si určitě válku nepřejí.

*
*
Překročil(a) jsi maximální délku komentáře o 0 znaků.
*  captcha
 

PAŘÁT dnes   Přidejte si nás na Facebooku

 

 

Komodity a deriváty ze stránek Kurzy.cz

 

Zlato - graf ceny

 

RUB/CZK - graf kurzu
Kurzy měn ze stránek Kurzy.cz

Poslední komentáře

  • Ten, co to cáluje:

    A před měsícem mexickej červotoč?

  • Petr:

    Klídek a hadr na čelo - nějaký exot ho...

  • n:

    Vzali nám předsedu nebo nevzali.... https://www.nov...

  • *antibuzna*:

    Samozřejmě, že volby budou. Hnutí ANO...

  • n:

    Stačí si poslechnout poslední vysilání...