Strašné, bývalého velvyslance a strůjce Klausova pádu Koláře znásilnil prezident Zeman!

 

Znásilněný Kolář z Evropských hodnot!
Znásilněný Kolář z Evropských hodnot!

 

Ne, toto není titulek z bulváru, toto v televizi -  Host: Petr Kolář, bývalý velvyslanec v USA a Rusku; Moderuje: Světlana Witowská oficiálně oznámil ten, který srazil vládu Václava Klause oznámením o financování ODS, aniž by následně předložil důkazy.

Dnes spolupracuje s globální advokátní kanceláří Squire Patton Boggs; také se angažuje v Iniciativě pro evropské hodnoty, která spolupracuje s think-tankem Evropské hodnoty – nevládní institucí, jejímž cílem je “zvyšování politické kultury v ČR i na evropské úrovni”.

 

A tento čistič bot amerických velvyslanců nám nadává do kolaborantů, pokud kritizujeme Evropskou unii a USA, prezidenta Zemana tituluje jako velezrádce a vlastizrádce a fascinující je představit si úžasnou situaci, jak znásilňuje Koláře prezident Zeman. Pravda, nakonec z něj vylezlo, že ho  včetně nás znásilnil duševně, ale...

Není divné, že se nechá znásilnit proamerická osobnost Petr Kolář, tak svobodná duše, zaručeně nezmanipulovaná hrdinnými obránci svobody z USA?

 Zatímco se premiér Sobotka dočkal pochvaly, pro prezidenta Zemana měl Kolář jen tvrdá slova. „My jsme už měli prezidenta osvoboditele, tak teď z mého pohledu máme prezidenta uchvatitele, který si vzal občany republiky jako rukojmí,“ rozpálil se někdejší diplomat.

 

Co řekl i pro Reflex tento šílený, zfanatizovaný zastánce socialistické Evropy a nikdy jinak?

"Místo aby se snažil osobním příkladem pozvednout politickou kulturu a občanskou úroveň v naší zemi, nadbíhá těm nejnižším pudům, podporuje rozvoj degenerativních a plebejských rysů české společnosti. Hlava českého státu je v našem, západním společenství brána jako někdo, komu je lepší se vyhnout. Setkání s ním našim západním spojencům ani nám nic nepřináší a na jeho mudrování, bonmoty a opakované vtipy není dnes už nikdo zvědavý. Už to není ani zábavné, jen trapné a škodlivé. Je lepší, když je brán jako kuriozita a svým způsobem postkomunistická úchylka, než kdyby podle něj hodnotili celou naši zemi a politickou reprezentaci."

Tak takto se vyjadřuje Petr Kolář, milovník Václava Havla a Evropských hodnot, zarputilý lokaj USA a cídič jejich bot. Vyložit fakta na stůl? A proč? Stačí urážet, nenávidět, lhát a podvádět. Evropské hodnoty v plné nahotě. Postavit se čelem faktům a ta vyvrátit? Takovou zvrácenost u něj nehledejte. Současné Evropsko-americké hodnoty je nutno zachovat.

Mimochodem, pozorujte pozorně, kdo jsou ti agresivní se zarudlíma očima, fanatičtí a rvaví a kdo jsou ti slušní. Vážně ti slušní jsou zastánci "evropsko-amerických" hodnot?

 

Rubriky:

Zpět na komentářeReakce na příspěvek

Václav Turek
před 7 měsíci

Pane bývalý velvyslanče. Nejsem z těch, kteří by vám chtěli vyvracet váš světonázor, který jste si na naše pány presidenty udělal. Mě ani tak nezajímá, proč jste miloval V.Havla a dodnes uctíváte jeho odkaz. Co mě však zaráží je důvod, proč jste byl u likvidace vlády V.Klause, když jste žádné důkazy v rukou neměl. A nyní je to president M. Zeman, zvolený ve II. kole nadpoloviční většinou občanů, kteří se zúčastnili voleb. Proč se vy, kterého považuji vzhledem k vašemu předešlému angažování na velvyslaneckých postech, inteligentní osoba, snižujete k tomu, že o svém presidentovi prohlásíte : z mého pohledu presidenta uchvatitele, který si vzal občany republiky jako rukojmí. Když toto prohlásí nějaký Pepík z Horní Dolní, tak budu vědět, že je mdlého rozumu, ale nechtějte, abych si totéž začal myslet o vás.

*
*
Překročil(a) jsi maximální délku komentáře o 0 znaků.
*  captcha
 

PAŘÁT dnes   Přidejte si nás na Facebooku

 

 

Komodity a deriváty ze stránek Kurzy.cz

 

Zlato - graf ceny

 

RUB/CZK - graf kurzu
Kurzy měn ze stránek Kurzy.cz

Poslední komentáře

  • Ten, co to cáluje:

    A před měsícem mexickej červotoč?

  • Petr:

    Klídek a hadr na čelo - nějaký exot ho...

  • n:

    Vzali nám předsedu nebo nevzali.... https://www.nov...

  • *antibuzna*:

    Samozřejmě, že volby budou. Hnutí ANO...

  • n:

    Stačí si poslechnout poslední vysilání...