Naše dálnice D8 není ani za třicet let, obrovský kosmický kosmodrom Vostočnyj...

 

 

 

Místo pro kosmodrom Vostočnyj bylo vybráno v nehostinné a velmi málo osídlené části východní Sibiře. V případě poměrně častých nehod ruských raket nehrozí, že se trosky zřítí na nějakou obec. (Velmi inteligentní Petra Procházková)

Zdroj: http://www.lidovky.cz/rusko-chce-dobyt-vesmir-jenze-ambiciozni-kosmodrom-vysava-erar-psx-/zpravy-svet.aspx?c=A150416_145726_ln_zahranici_msl

Nic o časovém pásmu, seizmologii, povětrnostních podmínkách. Ta žena má jasno. Záchrana vesnic. Vlastně má pravdu, ten člověk Putin je velice humánní - jde mu o lidi, přiznala a poctivě oznámila zavilá nepřítelkyně Ruska. I to je posun v ženském myšlení Petry Procházkové.

 

Ale vážněji: ženskou avantgardu nechme ženám.

Ta zaostalá ruská zem

  Kosmodrom, jehož stavba byla zahájena v roce 2010, se nachází v Amurské oblasti na východě země nedaleko hranic s Čínou. Je vybudován v blízkosti kosmodromu Svobodnyj, který ale od roku 2007 prakticky nefunguje. Plocha kosmodromu Vostočnyj by měla činit po dokončení 1035 kilometrů čtverečních, jeho délka bude dosahovat až 36 kilometrů, šířka 18 kilometrů. V areálu kosmodromu bude přes 400 budov a zařízení, kromě jiného tři odpalovací rampy (dvě pro rakety Sojuz a jedna pro Angary), letiště, závody na výrobu paliva, 97 kilometrů silnic a necelá stovka kilometrů železničních tratí. S prvními testovacími lety s raketami Angara se počítá od roku 2021, od roku 2023 by již z Vostočného měly začít startovat pilotované lety. V nedalekém městečku Ciolkovskij (do roku 2015 Uglegorsk) vyrůstají ubytovací kapacity pro 30.000 lidí.  Více na: http://zpravy.e15.cz/zahranicni/udalosti/z-kosmodromu-vostocnyj-uspesne-odstartovala-prvni-raketa-napodruhe-1291387#utm_medium=selfpromo&utm_source=e15&utm_campaign=copylink

O čtyři roky později - respektive šest

Díváme se na východ skrz prsty, ale občas bychom měli být zdravě kritičtí také nejen k západu, ale i k nám a porovnat, jak jsme byli průmyslová, vzdělaná zem a kam kráčíme nyní v Evropské unii! Ani komunistům se nepodařilo naši zručnost zničit (nazaměňovat prosím se zoufalým systémem makroekonomiky) a až teprve nyní genderové školství dělá z mužů ženy a z žen hybrid zvrácennosti, takže nikdo nebude nakonec umět nic!

Rubriky:

Zpět na komentářeReakce na příspěvek

gogo
před 6 měsíci

Rude pravo by zbledlo zavisti pri pohledu na vyblitek rezimniho pisalka Toufara z iBabis:

http://technet.idnes.cz/vostocnyj-sojuz-...

*
*
Překročil(a) jsi maximální délku komentáře o 0 znaků.
*  captcha
 

PAŘÁT dnes   Přidejte si nás na Facebooku

 

 

Komodity a deriváty ze stránek Kurzy.cz

 

Zlato - graf ceny

 

RUB/CZK - graf kurzu
Kurzy měn ze stránek Kurzy.cz

Poslední komentáře

  • Ten, co to cáluje:

    A před měsícem mexickej červotoč?

  • Petr:

    Klídek a hadr na čelo - nějaký exot ho...

  • n:

    Vzali nám předsedu nebo nevzali.... https://www.nov...

  • *antibuzna*:

    Samozřejmě, že volby budou. Hnutí ANO...

  • n:

    Stačí si poslechnout poslední vysilání...