Parlamentní listy a Aeronet: děsivá noční můra Havlovy multikulturní ekipy (inkvizice)

 


Parlamentní listy a Aeronet jsou rudý hadr pro současnou západní totalitní moc jako bylo "Dva tisíce slov" pro totalitní moc, která nastoupila po okupaci vojsk Varšavské smlouvy: SSSR, Polska, NDR, Maďarska a Bulharska.

Úplný název Dva tisíce slov, které patří dělníkům, zemědělcům, úředníkům, umělcům a všem

 

 

Dokument vznikl na podnět pracovníků Československé akademie vědOtty Wichterla, Jana Broda, Otakara Poupy a Miroslava Holuba. Šlo o aktivizaci československé veřejnosti proti stále zjevnému tlaku sovětského vedení proti reformním změnám v zemi. Jako manifest jej sepsal spisovatel Ludvík Vaculík. Text vyšel 27. června 1968 v Literárních listech a celostátních denících Práce, Mladá fronta a Zemědělské noviny, ale pozor, až  den poté, kdy byla 26. června 1968 zákonem č. 84/1968 Sb. dočasně zrušena cenzura („Cenzura je nepřípustná“).

A rozdíl mezi okupací skutečnou a novinářsky lživou je ten, že skoro všichni občané Československa odmítali vedoucí úlohu KSČ a nadvládu SSSR, jako dnes odmítáme nadvládu Bruselu a USA, zatímco Krym okupací není: tam si sami obyvatelé přáli a přejí zůstat pod Ruskem a žádná demagogie to nemůže zvrátit, což lze každým dnem dokázat! Krym byl skutečně osvobozen v zájmu jejich obyvatel.

 


Vraťme se však k Parlamentním listům a Aeronetu, jejichž texty vzbuzují stejnou nenávist jako "Dva tisíce slov". I ony žádají opět "svobodu slova" a dokonce se dle toho řídí. I když každý jiným způsobem.

Lidové noviny Tomáš Urban
Lidové noviny Tomáš Urban

 

Parlamentní listy

Parlamentní listy

byť název tomu nenapovídá, snaží se podávat surové, nezpracované a nepřežvýkané zprávy tak, jak leží a běží.

Aeronet

AE News | Alternativní zpravodajství a komentáře

ač vydávaný v českém jazyce a který tepe ty, kteří dnešní cenzuru zavedli, děsí jinou formou. Žádným prostředkem ho nejde zastavit a ukazuje dokonalou ukázku svobody internetu, což si nikdo ostatní nemůže dovolit. Neumí a nezná to.

 

Poslanec Gabal chce, aby soudy začaly vypínat všechny ty Aeronety a proruské weby! A co takhle raději „vypnout“ jeho stranu na podzim ve volbách?

Z Lidových novin: (Dez)informační společnost
Z Lidových novin: (Dez)informační společnost
Bře 30, 2016
 
Vyberme mimo šíleného Gabala jinou věc, pro kterou novodobá inkvizice v České republice šílí:
Pan Gabal zmiňoval náš Aeronet asi kvůli těmto článkům [3][4][5][6] z našeho portfolia, ve kterých se věnujeme panu Gabalovi a problematice loutkové vlády Bohuslava Sobotky. Naše kritika směřuje v rámci zákonných mantinelů k tomu, aby se k moci v ČR v rámci demokratických procesů dostala vláda s národními prioritami a se silným premiérem, který by dokázal vzdorovat lobbistům, Bruselu, neziskovkám, velvyslancům různých zemí atd. Nevšiml jsem si, že by naše články vyzývaly k nějakým věcem v rozporu s dobrými mravy, nebo dokonce se zákony.

Kdo píše proti premiérovi, vypneme mu web!

Starost pana Gabala o ideologickou čistotu na internetu v ČR je příznačná. Kdo nejde s námi, jde proti nám. A s takovými se musí zatočit, pěkně po bolševicku. Pan Gabal ví, jak to fungovalo kdysi dávno s nepohodlnými texty a periodikami, které se znelíbily minulému režimu. A tak by rád, ve stylu bojových tradic, začal pomocí soudů vypínat alternativní weby i dnes v roce 2016, celých 27 let po plyšáku. Nelíbí se ti vláda? Chceš jí kritizovat? Chceš vyměnit premiéra? Tak tu máš přes držku, a tady máš od soudu příkaz k vypnutí webu!
 
Pan Gabal ve svém záchvatu schizofrenie v článku v rozhovoru vytvořil konstrukt, že proruská média chtějí v ČR svrhnout premiéra, aby proruský prezident Zeman mohl ustavit vládu odborníků, kteří zruší sankce proti Rusku. Milý pane Gabale, takhle to nefunguje. Sankce proti Rusku jsou evropský mechanismus, ne český!

Na informační blokádu jsme připraveni!

K samotné myšlence blokování webů mohu říct jen tolik, že Aeronet nespadá do jurisdikce českého soudnictví, jsme holandský subjekt pod ochranou holandského mediálního zákona a můžeme psát, co budeme chtít, dokonce i články kritizující loutkovou vládu ČR a jejího premiéra. Na informační blokádu jsme připraveni myslím dlouhodobě a možná nejlépe ze všech webů české alternativy. Dokážeme mirrorovat náš web na desítky domén po celém světě během 48 hodin, přesunout celý web do cloudu, tunelovat obsah k našim čtenářům i skrze firewally státní cenzury. Možná si pan Gabal neuvědomuje, že webová stránka není kus počítače, který se vypne z internetu stisknutím tlačítka. A útok proti nezávislosti a svobodě psaní, zákaz kritiky vlády a premiéra, to nepatří do demokratické společnosti moderního věku.

A dokonce ani s těmi antisemitskými servery nemá pan Gabal pravdu. Nikdo je nevypíná, protože většina jich je provozována z USA, kde se na ně vztahuje druhý dodatek americké ústavy. Pan Gabal ve svém rozhovoru útočí i na prezidenta republiky Miloše Zemana. Ten prý šíří proruskou propagandu ve světě. Z výroků Ivana Gabala vyznívá nejen odpor vůči proruským serverům v ČR, ale jakési onálepkování prezidenta, aby vypadal jako agent Ruska. Doslova z rozhovoru je cítit jakýsi apel na zrušení přímé volby prezidenta. Opět se ukazuje, že Kalergiho doktrína vnitřního rozvracení států v Evropě za pomoci přisluhovačů a užitečných idiotů opravdu funguje.

Vybráno z AERONETU


 (Druhý dodatek je nejkratším a také nejsrozumitelnějším dodatkem ústavy Spojených států. Říká, že lidé mají právo vlastnit zbraně a vytvářet milice. Toto právo nesmí být omezováno na státní ani federální úrovni. Byl sepsán, aby v případě, že by nastoupila tyranská vláda, která by se pokusila omezovat základní práva lidu a kterou by se nepodařilo odvolat skrze politický proces, ji mohli občané svrhnout za použití zbraní. Zbraně v rukou spořádaných občanů současně slouží jako jakási protiváha státní a federální ozbrojené moci.)

A přesně toto výše popsané je stejně rudý hadr na Gabaly a normalizátory dnešních svobod. Gabal a Evropské hodnoty vyžadují ode všech svobodu: tu jejich, a kdo nepůjde s nimi, půjde proti nim a zakroutí jim krkem. Americkou ústavu použijí jenom tehdy, kde se to hodí jim...

Mimochodem všimli jste si záhady? Je zajímavé, že velvyslanci USA, ač ve své zemi musí dodržovat svobodu dodatku prvního článku americké ústavy, u nás by cenzurovali pěkně po bolševicku a každého nepohodlného by likvidovali pěkně po izraelsku. O korupci na jadernou elektrárnu či akce na léky ani nemluvě! Čí je vlastně americké velvyslanectví? Je ještě americké a drží se zásad skutečné svobody, nebo svobody,  jaká se jim hodí?

 
 

 

Rubriky: ~ Štítky:

Zpět na komentářeReakce na příspěvek

benda
před 7 měsíci

a vůbec největší svoboda tisku byla za protektorátu. To jste si mohl odhalovat komploty marxistů a plutokratů proti evropským národům, zločiny západních mocností na Blízkém východě, a otřesné společenské poměry v USA kolik se vám zamanulo, a nejenom že vám nikdo neházel klacky pod nohy, ale ještě byste dostal svatováclavskou orlici

*
*
Překročil(a) jsi maximální délku komentáře o 0 znaků.
*  captcha
 

PAŘÁT dnes   Přidejte si nás na Facebooku

 

 

Komodity a deriváty ze stránek Kurzy.cz

 

Zlato - graf ceny

 

RUB/CZK - graf kurzu
Kurzy měn ze stránek Kurzy.cz

Poslední komentáře

  • Ten, co to cáluje:

    A před měsícem mexickej červotoč?

  • Petr:

    Klídek a hadr na čelo - nějaký exot ho...

  • n:

    Vzali nám předsedu nebo nevzali.... https://www.nov...

  • *antibuzna*:

    Samozřejmě, že volby budou. Hnutí ANO...

  • n:

    Stačí si poslechnout poslední vysilání...