Generále Pavle, ministře Stropnický a Chovanče, jaké nebezpečí hrozí občanům České republiky od USA?

 

Na Majdanu byli izraelští poradci a pak nastal masakr!
Na Majdanu byli izraelští poradci a pak nastal masakr!

 

Nedlužíte národu odpověď na velmi závažné bezpečnostní obvinění, které spojuje izraelskou (proti)teroristickou lokalitu kolem Řitky u Prahy a americké provokativní cvičení SABER STRIKE? A jaká jsou následná bezpečnostní opatření?

 

 

 

 

 

 Připravuje se válka s Ruskem a my máme být návnadou k masakru?

Co je za dramatickým přesunem vojsk americké armády na celou linii od Černého moře až k pobaltským státům? Bez schvalování a kolaudací stavěná a prý dokonce bleskově provozovaná CyberGym Aréna v Řitce u Prahy Israel Electric Corporation a CyberControl, firma založená a vedená experty Národního bezpečnostního úřadu Izrael a veterány izraelských armádních složek

Proč se přesouvají letadla F-22 Raptor, která mají dvojnásobnou rychlost než zvuk a patří mezi ty nejmodernější stroje, do Rumunska na pobřeží Černého moře? "Zvyšují aktivitu ve vzduchu, navyšují mise a trénink. To je to, co vidíme každý den," cituje CNN vedoucího rumunského leteckého štábu Laurian Anastasof.

Proč se staví další raketové základny na území slovanských států a jsme z USA napadáni, že jsme nespolehlivá pakáž?

Proč navyšuje v pobaltí americká armáda svoje aktivity, když prokazatelně na to reagují ruská vojska a nikoliv naopak?

Proč má tentokrát česká armáda chránit americký konvoj, aby projel v bezpečí? Není to fantasmagorie, že by mohl být napaden? Je ohrožen americký konvoj amerických zabijáků nebo náš stát?

Pracují snad nejvyšší představitelé naší vlády víc pro USA, než pro Českou republiku? Kdo vlastně u nás velí? Schapiro s úzkou vazbou na Izrael nebo komunista, který v roce 1989 prozřel a hlídá nás z vedení NATO, neboli nějaký generál Petr Pavel?

Kdyby podezření manželů Březinových bylo bez všech souvislostí, dalo by se o inzerátu pochybovat. Jenomže je příliš indicií, že se máme stát arénou třetí světové války, kdy Lidice a Ležáky byly jenom dětská pomsta! Samozřejmě americké cvičení zde probíhá několik let, samozřejmě se dozvíme, že přesuny vojsk, Raptory, izraelská kybernetika na válku je zde náhodou a nemáme to zasazovat do souvislostí, ale skutečně Jugoslávie byla náhodou, masakry ve Vietnamu, Iráku, Libyi, Sýrii byly náhodou či dokonce omylem, jak dnes tvrdí šílená vláda USA?

 

A jeden z iDNES: a opět vznikají šibeniční vtipy, jak to bylo v zoufalství za SSSR, dnes USA.

Českem projede další armádní konvoj USA, bude větší než minule.

Koncem léta projede další armádní konvoj USA, bude ještě větší než minule.

Na přesrok už nebude projíždět další armádní konvoj USA, bo se v Česku zagarážuje, ať neustále neničí opravenou D1 kterou již nebude lemovat toliko plácajících, mávajících superloajálních rektálních alpinistů. (Bohužel to může být skutečnost)

 

----------------------------------------


Komerční sdělení

Toto jsou komerční sdělení. iDNES.cz neovlivňuje jejich obsah a není jejich autorem.

 

 

Vážený pan ministr vnitra České republiky, Milan Chovanec


Vážený pan hejtman Středočeského kraje, Ing. Miloš Petera

Vážený pane ministře vnitra ČR, vážený pane hejtmane Středočeského kraje,

dovolte nám oslovit Vás otevřeným dopisem ve věci výstavby Evropské komerční CyberGym Arény izraelskou společností CyberGym v Řitce u Prahy. Otevřeným dopisem právě Vám, neboť se jedná o celospolečenské téma a především o bezpečnost obyvatel:

Dle veřejně dostupných informací CyberGym vznikl spojením významné elektrárenské společnosti Israel Electric Corporation a CyberControl, firmy založené a vedené experty Národního bezpečnostního úřadu Izrael a veterány izraelských armádních složek.

Evropská komerční CyberGym Aréna v Řitce u Prahy je výcvikovým prostorem proti hackerským útokům na počítačové sítě strategických státních a firemních organizací. Jinými slovy, je zde řešena klíčová (proti)teroristická realita současnosti i budoucnosti, proti které je současný pobyt několika desítek islámských uprchlíků v ČR nevinnou hrou dětí na schovávanou...

CyberGym Aréna, dle mediálních vyjádření viceprezidenta CyberGym Gilada Yoshi, bude zatím sloužit firmám a státním organizacím z Česka, Německa, Rakouska a Slovenska.

1. Dle našeho přesvědčení se jedná o bezprecedentní bezpečnostní riziko nejen pro nejbližší okolí dotčené lokality, ale i riziko pro celou ČR a mělo by být v tomto kontextu s investicí takového projektu příslušně zacházeno...

Motto:

V současnosti probíhají referenda o (fakticky proti) stavbě úložišť vyhořelého jaderného paliva v ČR... Ano, samozřejmě, pro postižené obyvatele vybraných lokalit je nepředstavitelné bydlet vedle plánovaného úložiště jaderného odpadu. Obyvatelé zde však přesto mají 99% jistotu, že k žádnému problému nedojde...

Obyvatelé v lokalitě osídlené izraelskou (proti)teroristickou organizací mají naopak 100% jistotu, že k životnímu problému dojde...Také mají jistotu, že pak budou citliví a účastní žijící spoluobyvatelé zapalovat svíčky a pořádat pochody proti terorismu s nějakou hezkou plackou v klopě...

2. Jsme přímí sousedé této arény a proto ze zákona přímí účastníci výstavby arény. Jako přímí sousedé již řadu měsíců nemůžeme nevidět velmi pravděpodobné porušování zákonů ČR. Stavební povolení není vydáno, přesto velká a velmi intenzivní výstavba trvale probíhá, resp. v tuto chvíli je již zřejmě ukončena...

Aréna je umístěna přímo do absolutní obytné zóny, zcela v rozporu s platným Územním plánem lokality.

Aréna doposud nemá ani stavební povolení, natož kolaudaci, přesto je, dle viditelného a rušného provozu, již zřejmě provozována.

Samozřejmě, svoje námitky a výhrady řešíme zákonnou cestou a budeme tak postupovat až do vyčerpání všech našich možností, včetně možností soudních. Máme rovněž velkou trpělivost. A jsme přesvědčeni, že výsledky, věcné i finanční, se nakonec dostaví. Přesto bychom uvítali Váš zřetelný zásah.

Vážený pane ministře vnitra ČR, vážený pane hejtmane Středočeského kraje,

celá záležitost má i svůj kladný rozměr, který byste neměli nechat bez povšimnutí.

ČR se již více než dvě desetiletí potýká se stavbou dálnic, železnic, vodních cest apod... Se světově žalostnými výsledky, které již mají fatální dopad na celou ekonomiku ČR. Nenechte proto zapadnout talent řiteckého starosty Abbida, referentky mníškobrdského stavebního úřadu Duchoslavové a dalších.

Pod jejich vedením bychom již byli dálnicemi protkáni. Nic jim nevadí nevyhovující územní plán, lhůty pro námitky dávají nejkratší možné, místní šetření neprovádějí, kolaudaci nevyžadují, na námitky odpovídají sice z cesty, ale slohově brilantně. A školení izraelskými válečnými veterány pro půl Evropy považují za počítačové školení, aneb pohyb myší, pro šest řiteckých seniorů...

Máme jen obavy, vážení pánové, jestli budete schopní dostatečně motivovat...

MUDr. Hana Březinová, Ing. Tomáš Březina, Řitka u Prahy

Část originálu
Část originálu

Veřejné informační zdroje:

- Tisková zpráva z 2.9. 2015

- Článek V Česku vyroste aréna pro boj s hackery. Pomůže firmám ze dne 2.9. 2015 (aktualne.cz)

- Článek CyberGym své první evropské tréninkové centrum vybuduje v ČR ze dne 2.10. 2015 (technickydenik.cz)

- Článek Izrael, ČEZ a JIC chtějí v Česku arénu pro kybernetický výcvik ze dne 7.1. 2015 (e-svet.e15.cz)

- Článek Izraelci postaví u Prahy výcvikové centrum. Na boj s hackery ze dne 9.9. 2015 (echo24.cz)

- Článek Izraelská společnost CyberGym postaví v ČR centrum proti kyber hrozbám ze dne 3.9. 2015

Zdroj: http://sdeleni.idnes.cz/otevreny-dopis-ministru-vnitra-ceske-republiky-a-hejtmanovi-stredoceskeho-kraje-gij-/zpr_sdeleni.aspx?c=A160427_084509_zpr_sdeleni_ahr

 

Rubriky:

Komentáře

*
*
Překročil(a) jsi maximální délku komentáře o 0 znaků.
*  captcha
Doga Malor
před 6 měsíci

ČR se již více než dvě desetiletí potýká se stavbou dálnic, železnic, vodních cest apod:Nikdy nic nepostaví prostředky na velké věci rozkradou místní krajští vládci ,člověk trochu technického směru jasně vídí pracovní system třeba sekání trávy , nový podjezd pro těžká nákladní auta který vlastně nikam nevede nebo nová cesta do strmého kopce dnes po 6 letech uplně zarostlá už není ani cedule postaveno za Unijní peníze. Co to je slepec skorumpováná sebranka všechny peníze bez jakekoliv kontroly rozkradou.

Volf Gang
před 6 měsíci

Rusové jsou vlastenci, kdežto my Češi jen zaprodaní poskoci mocných, kteří nás po splnění svých cílů stejně kopnou řiti. Podrobený národ bez hrdosti směrovaný k nenávisti ke všemu, co není podle jedině správných demokratických představ USA. Tím jsme dnes. A bude hůř.

 

PAŘÁT dnes   Přidejte si nás na Facebooku

 

 

Komodity a deriváty ze stránek Kurzy.cz

 

Zlato - graf ceny

 

RUB/CZK - graf kurzu
Kurzy měn ze stránek Kurzy.cz

Poslední komentáře

  • Ten, co to cáluje:

    A před měsícem mexickej červotoč?

  • Petr:

    Klídek a hadr na čelo - nějaký exot ho...

  • n:

    Vzali nám předsedu nebo nevzali.... https://www.nov...

  • *antibuzna*:

    Samozřejmě, že volby budou. Hnutí ANO...

  • n:

    Stačí si poslechnout poslední vysilání...