Potrestal jsem Rusko. Chcípnul jsem hlady. Váš Jurečko a Bělobrádek.

 

Zahnal jsem ho do kouta a tam mě zmlátil jako psa... Nekončící story dementních politiků, kteří se plazí před americkou ambasádou v povlíkačkách a žebroní o pohlazení. K čertu s nimi!

 

 

 "Jurečka vzbuzuje naděje, že by mohl přijít s jiným modelem chování politika, než který jsme poznali. Zároveň důsledně hájí svobodu a demokracii a drží pevný protikremelský postoj."

Mistře myšlenky Mitrofanove, máte dozajista pravdu, váš geniální mozek na to kápl. Ministr Jurečka leží v povlíkačkách před americkou ambasádou a hlásí protektoru  Schapirovi:

 

 Dopad ruských sankcí odhadujeme na 300 milionů

Ministerstvo zemědělství podle jeho šéfa Mariana Jurečky /KDU-ČSL/ předběžně odhaduje, že ruský zákaz dovozu bude české pěstitele stát 300 milionů korun. Zásadněji je postihne přebytek na trzích EU.Záznam z pořadu ke zhlédnutí zde: http://video.aktualne.cz/dvtv/jurecka-dopady-ruskych-sankci-odhadujeme-na-300-milionu/r~ed28c7241f1c11e4bf0e0025900fea04/

A protektor Schapiro blahosklonně pokýve hlavou. To je vaše povinná oběť na oltář vítězství USA a odchází.


A jak tito plazivci předvídali, vše bylo splněno:

Zisk českého zemědělství loni klesl o 27,3 procenta na 16,9 miliardy korun. Předloni byl přitom rekordní a dosáhl na 23,26 miliardy korun. Nejhůře se loni vedlo zemědělcům zaměřeným na živočišnou výrobu. Nejvíce tratili výrobci vepřového a mléka, u kterých zásadně padají ceny. Právě na ně nejvíce doléhá ruské embargo a mléčné kvóty, kvůli nimž se v Evropě nahromadilo mléko a vepřové. Například výkupní ceny mléka se v tuto chvíli v Česku pohybují na rekordně nízkých úrovních. V současnosti kupují mlékárny od českých zemědělců litr za 7,30 koruny, což je nejméně za posledních pět let.
 

A USA chtějí, abychom Rusko potrestali ještě víc!


A už stávající trest byl pro Rusko velmi krutý. „Každým rokem vyrábíme stále více a více obilí a v roce 2015 jsme vyrobili téměř 105 milionů tun, úroda pšenice se zvýšila o 4 % a tvoří řádově 62 milionů tun. A ve vývozu pšenice je toto číslo řádově 25 milionů tun, obsadili jsme první místo na světě ve vývozu pšenice, předhonili jsme takové země jako Kanada a Amerika, které byly v posledních desetiletích na prvních místech ve vývozu pšenice", toto vážně nevyslovil polský, český či francouzský ministr, ale ruský Tkačev a  informuje RIA Novosti a USA s Kanadou zprávu potvrzují!

 

Ale vítězství je stejně naše,  jásá Němcová, Štětina a Zaorálek:

Obama je pašák. Tak dlouho jsme se plazili před americkou ambasádou, až nám Schapiro udělil audienci, mohli jsme si sednout a on nám pošeptal úžasnou věc:

"přehodnotíme postoj ke Kubě jako ke státu, který sponzoruje terorismus, zatřetí podnikneme kroky, abychom umožnili snadnější cestování i tok informací mezi našimi zeměmi," prohlásil prý Obama. A Zaorálek plácá ručičkama a pak Česká republika do několika měsíců výrazně povýší vztahy s Kubou a v zemi bude mít po letech velvyslance. Na tiskové konferenci k ekonomické diplomacii to řekl ministr zahraničí Lubomír Zaorálek z ČSSD, podle něhož je věc na spadnutí. Jak je ten Obama úžasný, viďte, že on nám to také dovolil...

P.S. Uvědomují si lidé, že na tom není ani zrnko lži a vše je hrozivá pravda? Jak je možné, že zdravotně těžce postižený věřící Bělobrádek odletí do USA, požádá Boha zvoláním třikrát Otčenáš o odpuštění a likviduje naše občany dál a dál na rozkaz Washingtonu?

Pointa: zatímco USA s Ruskem skoro neobchodují, na svých bedrech tento zákaz neseme především my. A ještě máme přihodit USA peníze, aby mohli lépe válčit. Nyní v Evropě...


 

Komentáře

*
*
Překročil(a) jsi maximální délku komentáře o 0 znaků.
*  captcha
Doga Malor
před 6 měsíci

Alexandr Mitrofanov: Jurečka jako náznak jiného politika?

"Jurečka vzbuzuje naděje, že by mohl přijít s jiným modelem chování politika, než který jsme poznali. Zároveň důsledně hájí svobodu a demokracii a drží pevný protikremelský postoj." Tato kozí tlama to snad je Ruská pomsta kdo nás ho zbaví? Jurečka skušený a vyzrálý kostelník .Zákaz vstupu do lesa je s jeho dílny. Ty připrdlej ruskej prostitutte,

opus111
před 6 měsíci

Tento článek mi přijde jako vrtěti psem.

Přeci každý věděl a politici to nezamlčovali, že sankce budou něco stát. Bylo o tom nespočet TV pořadů. Ale že prý je to nutná oběť, pokud budou sankce účinné a například RF vrátí Krym, bla,bla, bla.

Že je to celé od začátku pitomost, to je jasné, ale o tom článek není, proč došlo k událostem v Kyjevě nebo na Krymu.

Principiálně článek je o tom a chce vzbudit ten dojem, že politici jsou hloupí a nevěděli, že sankce nás budou něco stát.

Tak to mi přijde jako hrubá manipulace. Navíc, když nedávno jste tady vespolek oslavovali "skvělou" pravicovou politiku a těšíte se na návrat ODS do vládních řad a teď tady propíráte Němcovou, nota bene, když víme že ODS řvala nejvíce pro sankce.

Baf a budíček
před 6 měsíci

Něco vám strécu uniklo: ta část ODS v čele s Němcovou je némlich stejně blbá jako Štětinové a zpívá stejnou píseň. A slušní pravicoví tuto část chtějí poslat do dějin zapomnění. Ale to je příliš na rozlišení, že Beethovene opusi č.67.

opus111
před 6 měsíci

OPUS111 je francouzské vydavatelství vážné hudby - mé oblíbené, tak jste blízko. :)

Co se týče Němcové, vyjádřil jsem se naprosto zřetelně, tak nechápu proč píšete, že mi něco s Němcovou uniklo?

Tady na tomto serveru jsem ještě ani jednou nanarazil na rekci, aby něco nezkreslovala nebo nemanipulovala. To je dost závažné.

ODS je celá na odpis, to je jako s tou umírněnou a neumírněnou opozicí, všichni vám uříznou hlavu.

 

PAŘÁT dnes   Přidejte si nás na Facebooku

 

 

Komodity a deriváty ze stránek Kurzy.cz

 

Zlato - graf ceny

 

RUB/CZK - graf kurzu
Kurzy měn ze stránek Kurzy.cz

Poslední komentáře

  • Ten, co to cáluje:

    A před měsícem mexickej červotoč?

  • Petr:

    Klídek a hadr na čelo - nějaký exot ho...

  • n:

    Vzali nám předsedu nebo nevzali.... https://www.nov...

  • *antibuzna*:

    Samozřejmě, že volby budou. Hnutí ANO...

  • n:

    Stačí si poslechnout poslední vysilání...