Proč Čulík žádá pro Britské listy peníze od českých sviní?

 

V Londýně sponzoři nejsou?
V Londýně sponzoři nejsou?

 

Tak zde je nádherně v praxi vidět, jak "špinavé peníze" moralistům nesmrdí. Čulíkovi je jedno, že žádá peníze od národa, o kterém tvrdí, že je rasistický a xenofobní. A že jsme svině. To Václav Klaus prý peníze nerozliší, tvrdil vždy Čulík. Jemu nesmrděly. A ejhle, Čulíkovi od českých sviní také ne, dokonce o ně žebroní!

 

Pan Čulík nejdříve každého uráží, pak napíše, že mu to je blbé, ale ti, které uráží, mu mají sypat penízky. Prý je nezbytné, abychom finančně přispívali na provoz Britských listů aspoň minimálními částkami.

A drzost tohoto udavače je neuvěřitelná. V době, kdy se museli z Matiční ulice kvůli nájezdům cikánů vystěhovat starousedlíci či dědečkové s babičkami, kteří měli strach, Čulík nadšeně hýkal, jak jim to cikáni natřeli. A každého, kdo stál na straně slušných lidí, dědečků a babiček, nazýval rasistou a náckem.

 

Pane Čulíku, v jednom máte pravdu: všichni jsou rádi, když jim veřejnost vypomůže. Ale moje otázka zní jinak: mám si kupovat zboží, které je nekvalitní a zahnívající? O tom právě ten trh je, že si mám koupit to, co je lepší, kvalitnější, čistější a v našem případě pravdivější! V prostředí mediálním, pane Čulíku, ač jste vystudoval Karlovu univerzitu, má platit pravidlo pravdy. To mediální - jako hlídací pes - je popsat skutečnosti zleva a zprava stejně jako strom, který není stejný: A Britské listy přímo lží hnijou, nikoliv, že jsou pouze napadeny!

Osamělé stromy mívají kmen ze severní či severozápadní strany porostlý lišejníkem nebo mechem. Sníh se na jaře nejdéle udrží na stráních a v příkopech obrácených k severu. Pařezy stromů mají své kruhy („léta“) na severní straně hustší, na jihu řidší a větší (protože z jihu přichází ke stromu více slunečního tepla).

Tudíž můžeme popsat strom každý jinak, ale nadávat stromu, že má na sobě z jedné strany mech je stejně stupidní, jako nadávat lidem, kteří se bojí exodu jiných kultur či nepřizpůsobivých do xenofobů a rasistů!

 

Strach není rasismus a xenofobie!

Vy lidi sprostě urážíte, a tak se nedivte, že lidé na tyto lži a urážky odmítají reflektovat. Navíc když žádáte peníze od rasistů, xenofobů či extremistů, tudíž od českých sviní!  A to je dle vás většina českého národa! Tak kam odešla vaše čest a boj proti extremismu a špinavým penězům?

P.S. Nemáte peníze? Můžete jít svobodně pracovat. Co je na práci špatného? V České republice schází zámečníci, popeláři, zedníci, elektrikáři... Můžete si vybrat, to je trh! Ale vy si sedíte v Anglii, urážíte občany České republiky a pak u nich žebráte o podporu! A to je skutečná špína!

 

Reakce na:

Co vede tolik Čechů, že se chovají jako svině?

A pak, pak čteme stále stejné!

 

Prosíme, nezapomínejte na finanční podporu Britských listů

Vážení čtenáři,

je nám to blbé připomínat, ale pokud si přejete aby Britské listy přinášely do českého prostředí informace z otevřeného světa a narušovaly - tak jak to letos dělají už dvacátý rok - uzavřený, často na nesmyslech vybudovaný narativ, převládající od normalizačního období v České republice - je nezbytné, abyste finančně přispívali na jejich provoz aspoň minimálními částkami.

A Čulík sice bydlí v Anglii, ale:

Snažíme se samozřejmě udržovat své výdaje na minimu - za provoz serveru už léta neplatíme nic, v důsledku vstřícnosti našeho pražského správce sítí. Rádi bychom mu také veřejně poděkovali, že léta z vlastní kapsy hradí výdaje na elektřinu, které v důsledku relativně vysoké čtenosti Britských listů náš server spotřebovává - my sami nemáme zdroje na to, abychom to uhradili.

 

Vydáváme Britské listy jako veřejnoprávní službu českým občanům...

Pokud tento názor sdílíte, prosíme, přispějte finančně.  

Jan Čulík

šéfredaktor

 Čtenáři mohou přispět na provoz Britských listů úvěrovou kartou na adrese www.paypal.com

Jako v České republice oficiálně registrované občanské sdružení poskytujeme potvrzení o přijetí příspěvku pro daňové účely osobám, které v ČR platí daně.


Nechte si v Anglii to silně prohnilé médium. My se bez něj obejdeme! Minimálně my, slušní a neprolhaní lidé!

 

Rubriky: , ~ Štítky: ,

Komentáře

*
*
Překročil(a) jsi maximální délku komentáře o 0 znaků.
*  captcha
uplnej vypatlanec
před 2 měsíci

Hezkyyyy a hustyyyyy .... a pritom jeste pred 2 roky se BL cist daly, prispivali tam sikovni lidi s prehledem, nez je Sulik vystval ... na kazdy majitel osudu sveho listu strujcem

 

PAŘÁT dnes   Přidejte si nás na Facebooku

 

 

Komodity a deriváty ze stránek Kurzy.cz

 

Zlato - graf ceny

 

RUB/CZK - graf kurzu
Kurzy měn ze stránek Kurzy.cz

Poslední komentáře

  • Ten, co to cáluje:

    A před měsícem mexickej červotoč?

  • Petr:

    Klídek a hadr na čelo - nějaký exot ho...

  • n:

    Vzali nám předsedu nebo nevzali.... https://www.nov...

  • *antibuzna*:

    Samozřejmě, že volby budou. Hnutí ANO...

  • n:

    Stačí si poslechnout poslední vysilání...