Jak podříznout manželku podle náboženství: ANTIFA, italská justice aneb co si dovolí

 

 ANTIFA ANTIFA

Všimli jste si, že ti "takzvaní prozápadní moralisté" mohou vyhrožovat, mohou urážet, mohou dokonce sestrojit bomby a nic se neděje, zatímco jedna věta Konvičky o masokostní moučce nebo seznam Židů Adama B. Bartoše dovede justiční společnost do úplné extáze?

Joch: Ale pokud by existoval nějaký patriotický motorkářský gang náš, český, moravský či slezský, který by si na Noční vlky počíhal a dal jim nakládačku, příliš bych ho v jeho záslužné práci nerušil… Zkuste totéž říci v opačném gardu o židech, cikánech, ale i o našich státních činitelích, abychom se netočili na dvou menšinách. Zkuste tam dosadit tato slova a výsledek převezme vrchní komisař Martin Ulrych.

 

ANTIFA ANTIFA (Václav Klaus)

„Viděl jsem tam také 1500 po zuby ozbrojených policistů, kteří i s vodními děly 'bránili' účastníky kongresu před extrémní levicí (v Německu zvanou ANTIFA). Kongres přijal desítky stran programového prohlášení, ale přesto se v médiích mluví, a to velmi nepřesně, jen o jediné věci: o odmítnutí islámu, což bylo politickým establishmentem v Německu okamžitě rezolutně odmítnuto a označeno za populismus. AfD ale pouze řeklo, že islám není kompatibilní s tradiční německou kulturou, pojetím civilizace, křesťanskými hodnotami," vysvětluje Klaus. Bývalý prezident také poukazuje na dění u našeho dalšího souseda. „Ve Vídni stále ještě pořádají prvomájové demonstrace, které tam organizují nikoli komunisté, ale rakouští socialisté, kolegové naší ČSSD. Rakouské (Faymann) a vídeňské (Häupl) vedení socialistické strany bylo vypískáno. Dav 'bučel' natolik, že rakouský kancléř nemohl dokončit svůj projev," připomíná Klaus, jak dopadl projev rakouského kancléře. Pustil se také do předsedy britské vlády Davida Camerona, který je podle něj jeden z rádoby pokračovatelů paní Thatcherové. „Vymyslel si britské referendum o odchodu z EU, teď naprosto jednoznačně 'nasadil zpátečku '. Bojuje za setrvání Velké Británie v EU. (Měl bych asi prozradit, jak mne přemlouval, abych nepodepsal Lisabonskou smlouvu!) Spojil se dokonce s bývalým leaderem odborů Barberem a vydali společné prohlášení, že by případný odchod Velké Británie z EU byl 'katastrofou pro pracující lid ' Už se asi může udělat a říci cokoli," posteskl si Klaus.

 

ANTIFA ANTIFA

Dva muslimové žijící v táboře Val Bisagno v Janově byli obviněni z týrání zvířat. V roce 2014 je někdo udal na policii poté, co při veřejné porážce přímo na ulici podřízli hrdlo koze, kterou pak nohama vzhůru zavěsili, aby vykrvácela. V tu chvíli však bylo zvíře ještě při vědomí, uvedl italský deník La Stampa. Oba muži byli tehdy odsouzeni za týrání zvířat. Verdikt však byl minulý týden zvrácen odvolacím soudem v Janově, soudce argumentoval tím, že čin byl proveden jako součást náboženského svátku, tudíž je beztrestný. Soudce Mauro Amisano uvedl, že obvinění z týrání zvířat „předpokládá, že k činu nedošlo z žádného opodstatněného důvodu, což činí akt krutým, bídným a zbytečným." Amisano dodal, že odsouzení měli platný motiv, protože porážka byla součástí náboženského svátku a byla provedena v souladu s dlouholetou tradicí. „Lze předpokládat, že jako součást náboženské praxe muži nechtěli vystavovat zvíře jakémukoliv dalšímu utrpení," dodal. „Nemůže to být považováno za nelegální, protože je to praxe, která je povolena svobodou náboženského vyznání." V muslimské víře mají být zvířata, která jsou poražena pro lidskou spotřebu, zabita v souladu s halal praktikami, které zahrnuje podřezání krku zvířete, zatímco někdo odříkává modlitbu k Alláhovi. Zvíře je pak zavěšeno, takže jeho krev může odtékat. Obvykle se tento proces provádí na omráčených zvířatech - ale při náboženských svátcích jsou zvířata často porážena při vědomí.

Zajímavé, takže v muslimské či ortodoxní židovské víře je žena plámě nečisté, nehodné rovnati se mužům a můžeme dle tohoto náboženství se ženou nakládat jakkoliv. Dokonce ani letadlo neodletí, když si tam sedne žena a ortodoxní ji chce vypudit! Vážně je toto naše civilizace, ke které se několik lidí u nás hlásí?

Musela si odsednout od ortodoxního žida. Žena žaluje aerolinky El Al (1.4.2016, takže nikoliv dávné století)

 

 ANTIFA ANTIFA

Za svou publikační činnost a plamenné projevy si vysloužil šéf krajně pravicové Národní demokracie Adam B. Bartoš pozornost policie, která vyvrcholila na konci dubna jeho obviněním ze tří trestných činů proti lidskosti. Jeho knihy jsou podle znalce silně protižidovské. Bartošovi teď za jeho aktivity hrozí až tři roky vězení.

„Úmyslně hanobil a podněcoval k nenávisti vůči jednotlivým osobám židovského národa, popřípadě židovského vyznání, i vůči židovskému národu jako celku a to tím způsobem, že ve svých veřejně publikovaných, mluvených i psaných projevech cíleně předstíral a propagoval negativní pohled na Židy, židovské instituce i židovskou víru...“ píše v usnesení vrchní komisař Milan Ulrich.

 

A cože je to ta ANTIFA? Toto najdete přímo na internetu: Časované zápalné zařízení s budíkem, návod výroby a využití.


ANTIFA ANTIFA - Časované zápalné zařízení s budíkem

Následuje návod na výrobu časovaného zápalného zařízení pomocí budíku a žárovky. Nezapomeňme, že je nutné dobře zvážit, kde tuto zbraň použít. Není například vhodné časované zápalné zařízení umístit na kolo auta zaparkovaného na veřejně přístupném parkovišti nebo do budovy, kde je velké riziko pohybu náhodných osob či hlídačů. Hodina je dost dlouhá doba na to, aby se k místu načasovaného útoku mohl někdo přiblížit a mohlo dojít k tragickému zranění. Dobře si proto zmapujme terén a minimalizujme rizika civilních obětí.

Zde máte kompletní návod, jak vytvořit bombu a vyhrožovat, případně i zabíjet, který však výše uvedeným lustrujícím společnostem na internetu nevadí.  Zato Bartoš se svým seznamem, či Konvička s jednou větou ano. Zvláštní...

Střílení jak na cvičáku do Palestinců a zabíjení nevadí, ale protesty proti tomu jsou děsivě nebezpečné. (Dokonce tam ani veřejnost nesmí, aby si jako na východě Ukrajiny udělala vlastní názor.) Vážně jsme i tyto hodnoty v Evropě přijali za své?

 

Rubriky: ~ Štítky:

Zpět na komentářeReakce na příspěvek

n
před 5 měsíci
*
*
Překročil(a) jsi maximální délku komentáře o 0 znaků.
*  captcha
 

PAŘÁT dnes   Přidejte si nás na Facebooku

 

 

Komodity a deriváty ze stránek Kurzy.cz

 

Zlato - graf ceny

 

RUB/CZK - graf kurzu
Kurzy měn ze stránek Kurzy.cz

Poslední komentáře

  • Ten, co to cáluje:

    A před měsícem mexickej červotoč?

  • Petr:

    Klídek a hadr na čelo - nějaký exot ho...

  • n:

    Vzali nám předsedu nebo nevzali.... https://www.nov...

  • *antibuzna*:

    Samozřejmě, že volby budou. Hnutí ANO...

  • n:

    Stačí si poslechnout poslední vysilání...