Kdy začal odklon od USA směrem k Rusku? Když americké NATO a Washington se k nám začal chovat jako k méněcenné rase!

 

sup
sup

 

Rusko se hroutilo, lidé neměli peníze na jídlo a američtí supové jásali. Předčasně!

To byl čas, kdy občan český, musející balancovat na hranici západu a východu, nastražil uši, oči a především rozum. Není všechno zlato, co se třpytí a pozlátek začalo být víc, než zlata!

 

 I ve Španělsku došlo k dramatické změně v chování tamějších supů. Hejna těchto mrchožroutů napadají živá zvířata. Nic jiného jim nezbývá. V krajině už nenacházejí dost potravy. Na vině jsou opatření, která vyhlásila Evropská unie o přirozené stravě - mršinách. (Jak nápadná shoda s politikou USA.) Samozřejmě to nemá nic společného s Ruskem, ale je to pravda a nádherný příměr.

Rusko se hroutilo, Clinton jásal a porcoval. Nezapomenutelné!
Rusko bylo v křečích a mrchožrouti už se slétávali! Autentický snímek amerického obdivu!

Jelcin se stal americkou hvězdou

čím víc pil a západu byl povolnější, tím víc ho americká politická politická scéna na oko milovala. A přitom za zády připravovala vpád do této velké země. Mnozí tvrdí, že jsou to nesmysly, nejsou důkazy, jsou to konspirace chorých mozků. Skutečně?

Je rok 1999 (pozor, tento rok je důležitý) a Rusko se hroutí, lidé nedostali víc jak půl roku platy, nejen v dolech, ale přes státní administrativu až k vojákům.

Je rok 1999, západní korporace, banky a těžební giganti už porcují Rusko.

Je rok 1999, neziskové organizace placené z USA zahájily frontální útok ve všech sférách Ruska.

Je rok 1999, USA jsou údajně největší přítel Ruska a do pobaltí se stahují americké jednotky NATO a...

Je rok 1999 a vzniká americká základna Camp Bondsteel, která už je na dostřel Moskvy. Ano, v době přátelství s Ruskem vzniká americká vojenská základna ležící v Kosovu a vybudovaná v roce 1999. Nalézá se poblíž města Uroševce a rozkládá se na ploše 360 hektarů. Na základně je vybudováno přes 300 různých staveb, obývaných více než sedmi tisíci vojáky.

Je rok 1999 a americká námořní flotila US NAVY se připravuje na operace v Černém moři poblíž Krymu.

A konečně je rok 1999, Rusko se ekonomicky zhroutilo, Jelcin podává demisi a nastupuje mladý, neznámý Vladimír Putin, který americké plány o porcování kořisti postaví na hlavu a začne tvrdě budovat novou zem: jak Fénix z popela Rusko vstává a vzniká v bolševickém Rusku tržní hospodářství.



A to byl ten čas, kdy jsme najednou nastražili všechny smysly a začali přemýšlet, zda s námi nehrají USA stejně špinavou hru. Vietnam byl sice zapomenut, ale najednou zde byla Libye, Irák, Jugoslávie, další a další raketové základny místo slibu, že po Varšavské smlouvě se zruší i NATO a my s hrůzou začali zjišťovat, že neomezená moc jedné vojenské diktatury z Pentagonu je větší hrozba, než byl SSSR! Stejně jako jsme zažili neomezenou moc komunistů zakotvenou v Ústavě, nám v podobě výpalného začaly nabízet ochranu politické kruhy z USA!

Takže žádná ruská propaganda! To je sprosté a křivé obvinění většiny z nás, ale špinavá hra, kterou s námi začal hrát Washington společně s Pentagonem byla impulsem odklonu od USA a hledání nové vyváženosti světa!


Jak vše do sebe zapadá, když známe fakta: Wikipedie

Za den propuknutí měnové krize v Rusku je všeobecně považován 17. srpen 1998, kdy ruská vláda provedla jednostrannou restrukturalizaci domácího dluhu a vyhlásila devadesátidenní moratorium na splátky zahraničního soukromého dluhu. Ruský stát se tak ocitl v platební neschopnosti, dále došlo k masivní devalvaci rublu (propad kurzu z 6 RUB za 1 USD na 20 RUB za USD), kolapsu významné části ruských komerčních bank, nárůstu inflace až na 40 % a poklesu HDP o 4 % za rok 1998 (ve třetím čtvrtletí 1998 o 7 %). Politickým důsledkem krize byl pád vlády Sergeje Kirijenka a 31. prosince 1999 ruský prezident Boris Jelcin v přímém přenosu novoročního přání oznámil svoji resignaci.


V ten okamžik byla připravena americká vláda, že za pomyslnou korunu jako u nás (rubl) skoupí zhroucené ruské banky, po další devalvaci a zhroucení skoupí levnou těžbu ropy a plynu a fakticky se rozpustí i Rusko pod správu USA.

Ze šoku, který nastal obratem v Rusku se USA nevzpamatovaly do dneška

Aby se chudá, obrovská a rozvrácená zem dala nejen ukočírovat, ale dokonce začala postupně fungovat a mnohá odvětví začala prosperovat, naduté politiky v USA nemohlo ani ve snu napadnout. A upřímně málokoho i z nás. Jistě, přispěla k tomu i cena ropy a plynu, jenomže svět včetně nás byl přesvědčen, že peníze utržené z komodit Putin rozfrcal na stabilitu platů a tedy na klid země. Málokdo zaznamenal, kolik různých lidí si Putin zval k sobě na konzultace. Málokdo si vzpomene, jak se náš mainstream smál, když si na poradu nejen do Soči pozval Václava Klause. Když ten tenkrát chtěl vysvětlit, co tam dělal, dostal hanlivé nadávky jako kolaborant, ruský agent a...


Ta zaostalá ruská zem: Byznys centrum v Moskvě - rok 2014
Ta zaostalá ruská zem: Byznys centrum v Moskvě - rok 2014

V pořadu Petry Procházkové s Evou Holubovou nenávist vytryskla naplno: „Že celá Praha mluví o tom, že Václav Klaus je homosexuál, už léta. Třeba je, třeba není, mně to vůbec nevadí, já mám homosexuály ráda. A že se mu říkalo Kikina, to je tabu, to se nenapíše, z toho se sranda nedělá,“ špinavě Klause osočila Holubová.


Ale vraťme se k Rusku a naší změně k němu

celá léta nám disidenti až do pádu komunistů vtloukali do hlav, že západní média jsou svobodná a cenzuru či autocenzuru tam nikdo nezná. A my, ač jsme poznali, že Svobodná Evropa mnohokrát propagandisticky lhala, zatímco Hlas Ameriky tehdy popisoval fakta jako dnes "Parlamentní listy", přesto jsme kouzlu údajné svobody podlehli.

A rok 2000, spacák Ruml, Halík Spacák Ruml a ti druzí v roce 2000, aneb boj o svobodu slova v České televizi a hlavně zrůdná propaganda vstupu do Evropské unie a definitivně Lisabonská smlouva nám otevřely oči natolik, že z příklonu k západu a USA se stal odklon od západu a USA.

Ale pozor: západ a USA nejsou jenom ti lotři, co s námi manipulují, ale i obyčejní lidé, kteří trpí stejně jako my. Stačí se projet po Evropě a zjistíte, že všude nadávají na totéž, co my, pouze hovoří jiným jazykem. Takže my lidé k sobě napříč Evropou patříme, dokonce i s USA, zatímco Brusel, Merkelová, vedení Zelených a další jsou naprosto odtrženi od lidské společnosti a vzniká nenávist, kterou oni zakládají. A aby nás umlčeli, vznikají Evropské hodnoty, Pelikánové stejně jako Čepičkové připravují náhubkové zákony a věznice se připravují na budoucí nával.

A další záhady

vážně je dnešní propad Ruska strašidelný? Vážně to ukazuje na hroucení Ruska pod Putinem po sankcích? Neuniklo nám něco? Je rok 2008 a západ se zmítá ve strašných křečích. Lehman Brothers Holdings Inc.,  jedna z největších investičních bank v USA založená v roce 1850 lehla popelem. Šlo o globálně působící finanční instituci s centrálou v New Yorku, která se zabývala investičním i privátním bankovnictvím. Byla jednou z bank, které těžce zasáhlo zhroucení amerického15.září 2008 vytvořila rekordní bankrot v americké historii. A v roce 2009 jako následek západní hrůzy mělo Rusko -7,8 HDP!

  A v roce 2015 - 3,7 HDP po pádu cen ropy a podvodného ratingu!  Ale zatímco v pozadí katastrofy let 2008 - 9, ze kterých se západ nevzpamatoval dodnes a plusová čísla HDP jsou kamufláží kvantitativního uvolňování, ruský pád nikdo nezaznamenal a dnešní malý propad se bere jako pád Ruska. Už se nepíše, že Rusko díky malému zadlužení procházelo následná léta excelentně.

Bohužel mimo ropné války se USA zoufale snaží vyprovokovat i strašnou třetí světovou válku, protože jsou před zhroucením. Jejich provokace a budoucí následky má nést Evropa a s ní Rusko...



 

Rubriky: ~ Štítky: ,

Zpět na komentářeReakce na příspěvek

Jaroslav Matuška/Zeoli t
před 6 měsíci
*
*
Překročil(a) jsi maximální délku komentáře o 0 znaků.
*  captcha
 

PAŘÁT dnes   Přidejte si nás na Facebooku

 

 

Komodity a deriváty ze stránek Kurzy.cz

 

Zlato - graf ceny

 

RUB/CZK - graf kurzu
Kurzy měn ze stránek Kurzy.cz

Poslední komentáře

  • Ten, co to cáluje:

    A před měsícem mexickej červotoč?

  • Petr:

    Klídek a hadr na čelo - nějaký exot ho...

  • n:

    Vzali nám předsedu nebo nevzali.... https://www.nov...

  • *antibuzna*:

    Samozřejmě, že volby budou. Hnutí ANO...

  • n:

    Stačí si poslechnout poslední vysilání...