Vážení židé (a Židé), nepletete si Českou republiku s Izraelem? Nechcete nás střílet jako Palestince?

 

Židovský kostel a Mešita
Židovský kostel a Mešita

Židovská obec v Praze a Federace židovských obcí v ČR uráží Český svaz bojovníků za svobodu a jeho předsedu. Židovská obec v Praze a Federace židovských obcí v ČR uráží předsedu Senátu Milana Štěcha.

 

 

Židovský velvyslanec z USA Schapiro v Broumově vysvětluje, že cikán není cikán, ale Rom, stejně jako asi francouzský černoch není černoch, ale Afroameričanofrancouz, jinak je to urážka. Tudíž dle těchto důmyslných židovských domluv běloch Čech není běloch Čech, ale neopálený Afroneandrtálec. A pokud by byl třeba Čech z Moravy, Hanák, tak by se musel nazývat: Afroameričanomoravskohanácký Čech. Pokud by toto někdo řešil v české restaraci, tak jedině za pomoci Hanácké, či Staré myslivecké.Ale nechme ironický humor Dobrému vojáku Švejkovi. Nebo americkému velvyslanci Schapirovi. Ono je to v podstatě totéž...

Divné: Podle American Jewish Year Book žilo roku 2012 v České republice 3 900 židů.[1] Podle předběžných výsledků ze sčítání lidu roku 2011 se k židovskému vyznání přihlásilo 1 132 obyvatel.[2] Federace židovských obcí (FŽO) však uvádí, že registruje okolo 3 000 svých členů, a celkový počet Židů v Česku odhaduje na 15–20 tisíc. A co je na tom divné? Že oněch mnoho tisíc Židů je slušných, lidé o nich skoro nevědí, prostě mají svou víru v srdci. A potom je zde několik desítech vysoce agresivních, urážejících, lustrujících, vyhrožujících, kteří jsou Bůh ví proč domovem u nás, byť nás nenávidí, pronásledují a dělají vše pro to, abvychom se jim podřídili.

Co dělají tajné služby na ochranu občanů České republiky? Mohlo by se to dít v Izraeli pod dohledem MOSADu?

 

A další otázka zní: nepletou si nás zástupci židovského myšlení s Palestinci?

Můžeme my, Češi, lustrovat občany Izraele a vyhrožovat každému, kdo se tam zachová špatně ke kterékoliv ženě, vyhrožuje či dokonce na hozený kámen použije střelnou zbraň? A pokud na tyto agresivity upozorní ať už švédský politik, francouzský politik či kdokoliv jiný, není vedena diskuze, zda to je, či není pravda, ale ihned je urážen jako antisemitský zločinec, neb lidé této komunity jsou nekritizovatelní, neb jsou božští, vyvolení!

Že je to absurdní nařčení? Ne, zde jsou důkazy!

Nacionalistický a protiněmecký byl podle židovských obcí projev předsedy Senátu Milana Štěcha (ČSSD) při nedělní Terezínské tryzně. Proslov šéfa Českého svazu bojovníků za svobodu Jaroslava Vodičky pak obce označily kvůli výrokům o uprchlících za xenofobní. Ve společném prohlášení to sdělily Židovská obec v Praze a Federace židovských obcí v ČR.

Zdroj: http://www.lidovky.cz/stechuv-projev-byl-protinemecky-zni-ze-zidovskych-obci-predseda-senatu-to-odmita-gim-/zpravy-domov.aspx?c=A160516_131113_ln_domov_mct#utm_source=rss&utm_medium=feed&utm_campaign=ln_domov&utm_content=main

Neměli bychom židům předčítat zase naše dějiny?

Lynčovaná manželka strážníka, mučení policistů

Jiří Ovčáček si však vůči ministrovi neodpustil jednu smutnou historickou připomínku navíc. „Vzpomněl si pan ministr kultury v Norimberku i na Habartov (Habersbirk) 13. 9. 1938?“ ptal se prezidentův mluvčí.

Narážel tím na město Habartov v Karlovarském kraji s přibližně pěti tisíci obyvateli. V září 1938 se většina německého obyvatelstva vzbouřila a vyvěsila na zdejší kostel nacistickou vlajku. Čeští četníci se rozhodli zjednat na městském úřadě pořádek, ale německý dav tím poštvali proti sobě. Naštvaní občané je pak doprovázeli zpátky na strážnici a vyvlekli odtud ženu jedno z policistů. Na strážnici sloužili toliko čtyři.

Němci požadovali, ať čeští četníci vyklidí své prostory. Nejprve došlo k přestřelce, při které byli zabiti jeden z policistů a vůdce vzbouřených Němců. Dav na to reagoval tím, že začal lynčovat manželku policisty odvlečenou ze strážnice a ostatní strážci zákona se nakonec vzdali. Němci se na ně však vrhli. Policista Pardus, jehož žena byla lynčována, musel vydržet dokonce vyštípání podoby hákových křížů do uší.

Hrůzný jeden den skončil příjezdem posil, které po další přestřelce Němce vyhnaly. Na obou stranách při tom zemřeli celkem čtyři lidé.

A o těchto zvěrstvech máme před židy mlčet, zatímco oni nám budou přednášet a urážet nás? A ministr Herman za to bude děkovat? My máme zapomenout a židé nikoliv?

 

Označení cikán mě uráží, říká učitelka

Romská učitelka Lenka Kurová se svěřila, že denně pociťuje přezíravost od většinové společnosti, dokonce i na radnici. Posteskla si, že už ji nebaví tolik let dokazovat, že něco umí, ale že přesto přesvědčuje vlastní děti, aby se nepřestaly hlásit ke své národnosti. Když se však v debatě objevilo slovo cikán, hned se ohradila, že ji to uráží, protože takové označení vzešlo historicky od majority. Nato se strhla vášnivá přestřelka, že na slově cikán nic urážlivého není. Velvyslanec ji urovnával příměrem o Afroameričanech.

Zdroj: http://hradec.idnes.cz/americky-velvyslanec-navstivil-broumov-fff-/hradec-zpravy.aspx?c=A160516_2246445_hradec-zpravy_tuu

 

Umí si někdo představit, že by odletěl do Izraele nějaký Čech (Francouz, Slovák) a začal by mentorovat a urážet židovskou komunitu, jako zde urážejí a mentorují českou včetně volených politických zástupců lidu? 

A hlavně, představme si ty zástupce českých občanů, se kterými diskutoval židovský velvyslanec Schapiro v Broumově:

Romská učitelka Lenka Kurová ředitelka neziskové společnosti Začít spolu

Bývalý náměstek polského ministra zahraničí a dopravy Sergiusz Najar

Farář Martin Lanži se velvyslanci představil jako zástupce menšin. Farář prosil velvyslanectví o pomoc s kontakty pro fotografickou výstavu Tempus fugit, s kterou se chystá zanedlouho do několika amerických měst.

Aktivista Petr Bergmann zase diplomatovi vysvětloval, proč mají Češi tak rádi indiány, tím, že se do zdejšího prostoru reinkarnovaly indiánské duše. Za příklad dával zpěváka Plastic People of The Universe Mejlu Hlavsu.

Chartista a hospodský Stanislav Pitaš přišel uvítat velvyslance v památečním čtyřicet let starém otrhaném pepitovém saku po svém tátovi.

Prostě samí vybraní excelentní zástupci českých elit budoucnosti národa českého! Nebo partička vyžírků přilepená na dotace a poklonkující Schapirovi?

A k tomu ministr kultury Herman říkal Sudetským Němcům naši milí krajané a možná je pozval opět do Čech. Přece oni zvedali kulturu čecháčkovství. Nebo nám zvedali Henlajnovci - ti milí krajané v pohraničí mandle a kdo se "xenofobně" ohradil, ten časem putoval do nějakého lágru? Nespadá i toto do koloritu připomínek těchto dní, kdy máme říkat nové pravdy a staré skutečnosti vymazat z paměti?

 

P.S. Zajímavé je, že jedna minorita (1 132 obyvatel) v České republice má právo lustrovat, obviňovat a vynášet malé rozsudky nad každým, kdo něco napíše a této komunitě se to nelíbí. Může si toto privilegium dovolit jakákoliv obec, přestože má volené vedení všemi obyvateli v místě určeném? A pokud ne, jak je možné, že židovská obec ano? Kdo jim dal toto privilegované právo?

Stali jste se obětí či svědkem antisemitského incidentu?

Nenechávejte si to pro sebe a napište nám.

Kontaktní emailová adresa: security@fzo.cz

Ale je možné, že jsme se stali součástí státu Izrael pod přísným dohledem velvyslance Schapira. Jenomže jak je možné, že nám to nikdo doposud neprozradil?

 

Víceméně setrvalý počet antisemitských incidentů v roce 2015 - zaznamenáno jich bylo 221, o rok dříve 234 - přisuzuje Federace židovských obcí „zčásti i skutečnosti, že se loni neobjevil konkrétní spouštěč, související s vyostřenou situací na Blízkém východě“.Židé se podle těchto teorií mají snažit o zničení Evropy tak, že vyvolají její islamizaci, čímž ji oslabí a převezmou nad ní vládu,“ stojí ve zprávě. Teorie, které znějí jako „psychopatické výplody“, podle zprávy nelze podceňovat, protože svou rétorikou často připomínají dobu takzvané druhé republiky.

Zdroj: Celá zpráva Federace židovských obcí

(formát pdf)

 

A že židé útočí všude dokazuje další dokument:

Tři francouzské protirasistické organizace podají stížnost na provozovatele internetových sítí Facebook, Twitter a Youtube. Podle nich nedělají dost pro to, aby odstraňovaly nenávistné materiály, upozornila agentura Reuters.

Podle svazu židovských studentů ve Francii UEJF a organizací SOS Racisme a SOS Homophobie však Facebook, Twitter a Youtube ze svých stránek odstraňují jen zlomek projevů nenávisti.

Zdroj: http://byznys.lidovky.cz/antirasiste-z-francie-si-stezuji-na-facebook-a-spol-s-nenavisti-nic-nedelaji-1b5-/media.aspx?c=A160516_101419_ln-media_pave#utm_source=rss&utm_medium=feed&utm_campaign=ln_byznys&utm_content=main


Židé se podle těchto teorií mají snažit o zničení Evropy tak, že vyvolají její islamizaci, čímž ji oslabí a převezmou nad ní vládu,“ stojí ve zprávě. Teorie, které znějí jako „psychopatické výplody“, podle zprávy nelze podceňovat, protože svou rétorikou často připomínají dobu takzvané druhé republiky.

Zdroj: http://zpravy.idnes.cz/vyrocni-zprava-federace-zidovskych-obci-o-antisemitismu-pey-/domaci.aspx?c=A160517_102541_domaci_jw

Přitom princip je stále stejný: pokud se židům něco nalíbí, strčí tam nálepku raisistický, xenofobní a žádají úřady o tvrdý trest, aby se na nic nemohlo přijít.

Přitom princip je stále stejný: pokud se židům něco nalíbí, strčí tam nálepku raisistický, xenofobní a žádají úřady o tvrdý trest, aby se na nic nemohlo přijít.

Ale pak jsou i jiní, k nimž nás musí vázat hluboká úcta:

‚Hrdina i šílenec.‘ Židovský generál srovnal Izrael s nacistickým Německem

Golanova slova, jimiž varoval své spoluobčany před nebezpečným opakováním krvavých dějin, se z večerního ceremoniálu v budově vědeckého institutu okamžitě rozlétla ven do světa - a vyvolala tam nemalé pobouření.

Přišla jen nedlouho poté, co seržant izraelské armády Elor Azaria přímou ranou do čela zastřelil zraněného palestinského útočníka - čin, který izraelská vojenská prokuratura vyšetřovala jako možnou vraždu a který lidsko-právní aktivisté nazvali pouliční popravou, připomíná The Washington Post.

 A přesně o tomto to je. Je mnoho židů a Židů (občas se malé s velkým plete), kterých si hluboce vážíme a dokonce se chovají tak, že o tom ani nevíme. Duševně krásní lidé. A pak je zde skupinka židovských extremistů ne nepodobných našim, kteří nás lustrují, kteří každého osočují, musíme se jim klanět až na zem za Hitlera a ti urážejí každého včetně našich nejvyšších předtavitelů. Zde by měly zapracovat tajné služby a zákonodárný sbor, který by měl udělat vše, aby naši společnost před nimi ochránil. Legálně, ale rázně a přísně.

 

Rubriky: ~ Štítky:

Zpět na komentářeReakce na příspěvek

benda
před 5 měsíci

Velesprávně! Český vlastenec (a v žádném případě ne nacistický ksindl) Petr Pokorný opět odhaluje pozapomenutou pravdu o židovských komplotech proti evropským národům, zejména ovšem národu českému. A správně podotýká, že existují i užiteční židé, a ti jsou na nejlepší cestě dostat od budoucí vlastenecké správy české kotlinky glejt, který je oprávní k plnohodnotnému životu

ale těm židům, kteří se piklují a snaží se ožebračit a etnicky rozložit český národ, těm běda! ...

*
*
Překročil(a) jsi maximální délku komentáře o 0 znaků.
*  captcha
 

PAŘÁT dnes   Přidejte si nás na Facebooku

 

 

Komodity a deriváty ze stránek Kurzy.cz

 

Zlato - graf ceny

 

RUB/CZK - graf kurzu
Kurzy měn ze stránek Kurzy.cz

Poslední komentáře

  • Ten, co to cáluje:

    A před měsícem mexickej červotoč?

  • Petr:

    Klídek a hadr na čelo - nějaký exot ho...

  • n:

    Vzali nám předsedu nebo nevzali.... https://www.nov...

  • *antibuzna*:

    Samozřejmě, že volby budou. Hnutí ANO...

  • n:

    Stačí si poslechnout poslední vysilání...