Zradil generál Petr Pavel pro pár špinavejch zlaťáků, pro falešnou slávu? Velmi závažné!

 

Bojoval za svou vlast!
Bojoval za svou vlast!
Zradil jednou, zradil zas? Komu přísahal?
Zradil jednou, zradil zas? Komu přísahal?




Zrušte porodnice, pokud nezastavíme USA, bude zde masakr, který by mohl Hitler závidět! Poslední rozhodující fáze nastává, Rusko (moskevská část) je obklíčeno a jaderná válka může začít!




Spusť a čti! Pro pár dolarů Ennio Morricone

Pokud v brzké době spustí USA masakr, nejtvrdší úder schytá Rumunsko a Polsko společně s Estonskem a opět prostorem bývalé Jugoslávie. Co udělá jaderný mrak s Českou a Slovenskou republikou, potažmo s Maďarskem a Rakouskem?

 

My, jako rukojmí máme ochránit USA!
My, jako rukojmí, máme ochránit USA!

Spojené státy ve čtvrtek na vojenské základně v Rumunsku uvedly do provozu protiraketový systém, který bude ÚDAJNĚ součástí štítu chránícího evropské členy NATO před balistickými raketami, zní oficiální zpráva. Ale hned vzápětí generální tajemník oznámí, že to není proti Rusku, protože by tyto základny na střely Ruska nedokázaly reagovat. Takže nás a Evropu ubránit nedokáží! Kdo nám špinavě lže?

DŮKAZ!

ZDE dokonce v českém provedení na ČT 24: Zprávy - první minuta!

Důkaz všech důkazů, kdo nás ohrožuje!
Důkaz všech důkazů, kdo nás ohrožuje!

 

Jenomže Moskva už je na dostřel a ruské vedení musí ihned reagovat. Jak dlouho vydrží provokace USA na svých hranicích, než bouchnou nervy?

I když je v NATO generál Petr Pavel pouze poskok, jehož rozhodovací právo má účinnost jako babičky z Horní Dolní na planetární soustavu, mainstreamová propaganda stále na těchto lidech ukazuje, jak je NATO mezinárodní instituce.

Žádná není, jsme vazaly a rukojmím Pentagonu!

O co vlastně jde? Stali jsme se rukojmím šílenců!

Samozřejmě základny USA ve východní Evropě nejsou namířeny přímo proti Rusku. A naprostá idiocie je tvrzení, že jsou proti jakési Severní Korei či Iránu. Aby fungoval štít, který ubrání USA, musí mít kruhovou obranu. Je jako voda. První státy zachytí první úder, přepošlou signály dál a USA další střely druhého úderu budou mít čas zachytit a rozbít opět nad námi. Na druhé straně zase nad mořem, takže USA věří, že zlikvidují Rusko a do Ameriky se nic nedostane! Podívejte se pozorně na mapy, především vy, co jste byli u letectva, u průzkumu a znáte trochu strategii. Stali jsme se rukojmím a Merkelová v tom nějak jede! Čím strašným pohrozil Pentagon Merkelové, že slepě poslouchá? Jak je možné, že Merkelová stupidně volá další obrovské davy do Evropy, když každý chápe, že se tím Evropa zhroutí? Kdo jí drží pistoli u hlavy?

 

Vždyť je to do očí bijící, sakra! Na toto přistoupila Merkelová. Ale čím je vydíraná? My se stáváme rukojmím přepadu Ruska !

Samozřejmě pokud začne masakr, první střely budou zachytávat štíty, které jsou na území východní Evropy. Samozřejmě je nezastaví, ale pokud by chtěli Rusové překonat tuto překážku, musí zasadit první úder sem a zmasakrovat veškeré zachytávací systémy! Že to nebudou bombičky z druhé světové války už ví dnes každé malé dítě. Co zbude na tomto území?

Při velikosti, které má Rusko, zbyde z našeho území jen hromádka radioaktivního popelu. Vše živé se ve smrt obrátí! Všimli jste si, že ministertsva připravují kryty, cvičení CO, rychlé odchody z budov při požárech či při zasažení a připravují se balíčky první záchrany? Je to snad zábava kluků na pískovišti? Jenomže jak dlouho bude čas na krytí při bleskové úderu a protiúderu? Deset minut? Pět minut? Kolik dáme času svým dětem a vnoučatům na zbytek života? Jak je možné, že jsme tak slepí a hluší?

A následně Rusko vyšle nejtěžší rakety dlouhou dráhou letu na USA. Vážně věří USA, že se tomu masakru ubrání? Jsou šílení? Ty rakety samozřejmě už mají jiné parametry. Rusové nespali. Takže každá raketa ponese několik raket a v případě, že se bude blížit těleso, které by ji mělo zničit, rozletí se do několika menších raket a bude pokračovat dál. Proti tomu už USA obranu nemají. Co zbyde z planety Země?

Přenechali jsme planetu Zemi šílencům, přestože naši předkové zažili strašnou druhou světovou válku. Přenechali jsme planetu Zemi šílencům, nepoučili jsme se a nyní je větší hrozba, než v roce 1937. USA jsou děsivě předlužené a přechod na břidlice, které měly zlomit nadvládu OPEC a Ruska zkrachoval. Dnes se těžba v USA hroutí a FED si neví absolutně rady stejně jako ECB. Komedie s Řeckem, Itálií a dalšími státy, stejně jako s obrovskou migrací nebude už mít dlouhé trvání. USA jinou možnost než šílenou válku nemají!

Je nějaká šance?

Je, ale není mnoho času. Evropa se začíná bouřit a lidé se začínají sjednocovat. Neziskové organizace napojené na USA se nás snaží rozeštvat, ale! Vážně je xenofobie to, co se děje? Vážně je sjednocování občanů všech zemí Evropy (pozor občanů, nikoliv politiků v Bruselu) xenofobie? Proto se nás snaží rozprášit, máme nenávidět iniciativy ve Francii a Německu, ve Velké Británii, ony mají naopak nenávidět nás. Ale my se chceme spojit, nikoliv rozdělit, jak se nás snaží nařknout. Ale na bázi občanské, nikoliv direktivní, totalitní, zrůdné a vražedné!

Pane generále Petře Pavle!


Předešlé

Proč vede Obama (USA) lokajskou EU do války s Putinem (Ruskem)?

 

 

Zpět na komentářeReakce na příspěvek

Ondřeji Neffe, jste jednička, šup s Úvodníkem
před 6 měsíci

do archivu!:

Autor: J. Matuška Datum: 14.5.2016 10:27

Kam se na něho hrabou Fištejn, Štětina, Procházková, Janda. Netrumfnul je větou: "Na Rusku je zajímavá jen rozloha, schopnost nedbat lidského života a kapacita atomové smrti."??? Při "anexi" na Krymu zemřel jeden člověk a to na infarkt. Kyjev má na kontě přes 9 tisíc mrtvých... Díky komu nedošlo k ataku na Sýrii, za údajné použití chemických zbraní?

Ondřej Neff si zřejmě neuvědomuje, že se píše rok 2016. Svět už není rozdělený na dva bloky. Svět se stává, k neliibosti amerických neokonů, multipolární. Vítězství v barevné revoluci, třeba v té oranžové, neznamenalo definitivu. Naštěstí občané ještě mají možnost ve volbách rozhodnout o "politice" státu. Dávám přednost spolupráci před studenou válkou. V americkém zatloukání kolíků vidím vážné ohrožování míru. Stačí jen trochu představivosti. Jak by se neokonům líbilo, kdyby ony pomyslné kolíky zatloukali Rusové v Kanadě, Mexiku, na Kubě a jinde?

Snad se nemýlím, byl to náčelník gen. štábu, generál Prchlík, který v roce 1968 plédoval pro naši neutralitu. Atomová válka by znamenala totiž zničení našeho národa. Sověti se tehdy z toho mohli podělat. Uvědomují si Litevci, Estonci, Lotyši, co by je čekalo v atomové válce? Neměl by raději Aston napsat Úvodník s názvem Neokonzervatisté, strčte si PROXY VÁLKY za klobouk?!

Závidím Rakušanům jejich NEUTRALITU! Cítí se snad méně bezpeční? Jak asi rozhodnou Finové v případném referendu o vstupu do NATO?

MUDr. Obrtel přečetl před ambasádou UA projev prezidenta Svobody v roce 1970 k absolventům vysokých vojenských škol. Moc se mi líbil. Škoda, že jsem se dosud nedočkal slíbeného zaslání odkazu. Rád bych ho tady postoval... Mít válečnické choutky u počítače a ťukat do klávesnice - je tak snadné... Bunga bunga!

http://neviditelnypes.lidovky.cz/vytycov...

*
*
Překročil(a) jsi maximální délku komentáře o 0 znaků.
*  captcha
 

PAŘÁT dnes   Přidejte si nás na Facebooku

 

 

Komodity a deriváty ze stránek Kurzy.cz

 

Zlato - graf ceny

 

RUB/CZK - graf kurzu
Kurzy měn ze stránek Kurzy.cz

Poslední komentáře

  • Ten, co to cáluje:

    A před měsícem mexickej červotoč?

  • Petr:

    Klídek a hadr na čelo - nějaký exot ho...

  • n:

    Vzali nám předsedu nebo nevzali.... https://www.nov...

  • *antibuzna*:

    Samozřejmě, že volby budou. Hnutí ANO...

  • n:

    Stačí si poslechnout poslední vysilání...