Brexitem to nekončí, jedeme dál, připravme se na CZEXIT

 

Ať to s referendem ve Velké Británii dopadne jakkoliv, není to konec, ale začátek. I v roce 1989 se komunisté stále ptali: "Co vlastně ti lidé chtějí"?

 Oni (západ) od nás, nikoliv my od nich by se měli učit a pokorně naslouchat. My už jsme totiž ten zvrácený, přerozdělovací a direktivní systém zde měli a dost dlouho!

 

 

Vystupme z Evropské unie, ale zůstaňme v Evropě!


Podívat se můžete ZDE.

 

 

A stejně jako tenkrát bylo mottem: "Žádáme zrušení ústavního zakotvení vedoucí úlohy KSČ", dnes se to dá nazvat či parafrázovat "Žádáme zrušení zakotvení bruselských struktur z vedoucí úlohy Evropské unie a tím i Lisabonské smlouvy!"

 

Navíc my, Česká republika, jsme žádali o vstup (my, neboli část zmanipulovaných občanů placenými podvodníky jako byla rodina Pajerova se sestrami Monikou a Bursíkovou - Žákovou zvanou Jacques či Vydrou s Bouškovou), protože myslící občané ten další přerozdělovací socialismus odmítali! A tito manupulátoři na donucení ke vstupu dostali peníze z Bruselu. My se ani do televizí či rádií nedostali! To už předtím zařídil spacák Ruml a jeho parta! A internet byl v plenkách!

 

Zamrazilová, Sedláček, Pospíšil
Zamrazilová, Sedláček, Pospíšil

Mnozí tvrdí, že by zavládla anarchie. I tenkrát to komunisti tvrdili. A jaksi se zapomnělo, že největší radost a nadšení bylo v době, kdy jsme nebyli ukotveni nikde a i přes šoky z šokové privatizace vládlo všeobecné veselí až do vstupu do EU. A podívejte se dnes kolem sebe. Údajně prosperujeme, ale za jakou cenu? Jaké je jídlo? Jak dlouho vydrží i drahé zboží technického rázu, když dřív jsme nadávali, pokud pračky či televize po pěti letech šly do opravy? Ale opravit se daly, opraváři byli. A dnes? Jak dlouho vydrží luxusní, nejdražší televize či jakékoliv jiné spotřební zboží z "údajně vysoké cenové nabídky"?

 

Klaus a Kohout
Klaus a Kohout

To jsme vážně chtěli?

Ano, cestovat můžeme, ale to jsme mohli už i v roce 1990! A lidé začali studovat a pracovat v zahraničí už v roce 1991. A už se zapomnělo, jak k nám Němci najednou jezdili na naše "nezdravé socialistické potraviny" a v kilech si vše odváželi domů? Až teprve potom jsme zjistili, jak nám lhali. Teprve když k nám začali vyvývážet jejich rakovinový hnůj! Podřadné zboží a pozlátka. Když začaly dividendy ve stovkách milionů proudit ven, místo aby zpětně investovali do našeho průmyslu. A především se smáli, jak je náš průmysl rozvrácený a lidé zaostalí. A kde se berou ta sta miliónů, která si každoročně od nás odebírají, aniž by investovali (až na výjimky) zpět? To jsme vážně chtěli?

Ne, my chtěli svobodu, demokracii a... Rovnoprávnost, nikoliv podřízení jakýmsi prapodivným západním elitám!

Proto!

Brexitem to nekončí, jedeme dál,  připravme se na  CZEXIT

 .

 

Rubriky: ~ Štítky:

Zpět na komentářeReakce na příspěvek

Vicky Rosenberg
před 4 měsíci

This is your theory, which is yours.

Saldo obchodní bilance
https://cs.wikipedia.org/wiki/Saldo_obch...

*
*
Překročil(a) jsi maximální délku komentáře o 0 znaků.
*  captcha
 

PAŘÁT dnes   Přidejte si nás na Facebooku

 

 

Komodity a deriváty ze stránek Kurzy.cz

 

Zlato - graf ceny

 

RUB/CZK - graf kurzu
Kurzy měn ze stránek Kurzy.cz

Poslední komentáře

  • Ten, co to cáluje:

    A před měsícem mexickej červotoč?

  • Petr:

    Klídek a hadr na čelo - nějaký exot ho...

  • n:

    Vzali nám předsedu nebo nevzali.... https://www.nov...

  • *antibuzna*:

    Samozřejmě, že volby budou. Hnutí ANO...

  • n:

    Stačí si poslechnout poslední vysilání...